ההתקפה של ניוקאסל לא יכלה לעשות שום דבר אתמול. כשאמיאובי הוא האופציה היחידה לבדו בחוד (לא שאפשר להאשים את סונס... אמיאובי או אמיאובי וצ'ופרה לא ממש היוו הבדל גדול אתמול כי שניהם חלוצים שלא יכולים להתמודד עם הגנה כמו של צ'לסי) היחיד שעוד הצליח לבעוט מתוך הרחבה של צ'ך אתמול היה באבאיארו וגם זה נבלם על ידי קרבאליו או גאלאס, אני כבר לא ממש זוכר. אבל ההגנה של ניוקאסל היא באמת סיוט, בראמבל נתן מתנות ואפילו בומסונג נראה רע, רמאג' כמו שכבר אמרתי שחקן נחוש מאוד אבל בעל יכולות מוגבלות מאוד. הוא אפילו לא סטיבן קאר, שבימינו זה כבר לא כל כך הרבה, ובבאיארו הוא מגן עלוב שלא יודע לעשות כלום. האם סונס יודע לבנות הגנה טובה? אם לשפוט על פי הקבוצות שהיו לו עד היום - לא. איך אף אחד לא מדבר על ווסט ברום? 0-4 מדהים לרשת של אברטון הפאתטית.
טעות איומה של שאקה היסלופ,אותה מנצל מידו כדי לעלות את התרנגולים ל1-0 על הפטישים בדקה ה15. עכשיו הדקה היא 55 ועדיין רק שער אחד במשחק. אגב,מישהו יודע למה רוי קארול לא בהרכב?
הרגע נכבש השער הכי יפה העונה , קולינס ג'ון מעלה את פולהאם ל1-0 בריברסייד ,אחרי שעצר בחזה כדור מאאוט ובסיבוב בעט לחיבור הרחוק .
כישרון ענק,שרק לפני חודש חגג 20,הוא כבש העונה כבר מול היונייטד וליברפול כישרון הולנדי שעוד יגיע רחוק לטעמי שיכול להיות שעוד כמה שנים יחליף את מקאיי ורוד בחוד של הכתומים.
מסכנים טוטנהאם תמיד הם היו קבוצה מצויינת ותמיד משו חסר להם שהם יהיו קבוצה גדולה איזה לא יציבים.. עם כזה סגל הם צריכים להיות קבוע בצמרת!! מוזר שתמיד די אהבתי אותם אפילו שאני אוהד ארסנל
כי אתה לא בתוך העסק חמוד. אין מצב שאוהד צרפתי יחבב את טוטנהאם. סע קצת לאנגליה ותלמד לשנוא קצת... שונא אותכם !!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון אני גם לא רוצה להיות בתוך העסק הזה היריבות שלי הם צ'לסי ומנצסטר נקודה! כל השאר מי שמציגה משחק טוב זוכה להערכה שלי
אתה יודע הבדיחה הזאת כבר לא עובדת.. יש לנו כולה 2 צרפתים בהרכב ו-2 בספסל ואני אוהד אותם מ-96 או 97.. ממש איך שהתחלתי להבין קצת בכדורגל
עובדת עובדת. אתה אוהד את צרפת השחורה קרוב ל10 שנים, והיריבה הכי של ארסנל, מבחינתך, כמובן, היא צ'לסי? nuff said.