מחזור 14 בליגת העל: 0-1 למכבי ת"א על מכבי פ"ת; 3-3 בין בית"ר לה. חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/1/21.

1. abcd Member

אמר זה שקופץ בכל פעם שנשרק פאול לטובת מכבי תל אביב גם אם הקבוצה שלו בכלל לא באיזור.

Morientes ו-Roma אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונת זה שהיה מהבודדים שאמר שהיה פנדל על יונתן כהן בתוספת הזמן מול הפועל חיפה בזמנו? או שזה לא מסתדר לך עם האג'נדה. לא מפתיע, רוב העמודים בדיון במחזור הראשון היו תגובות שלך על קונספירציות סטייל יש חייזרים שמסתובבים ביננו - "השופטים בכיס של אבוקסיס".

3. abcd Member

דווקא על אבוקסיס לא זכור לי, רק על אשתו של אלי.

4. Butragueño מנהלים

מול בן והבה גם אתה עושה אותה פריצה

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

1. ז'וסואה - אתמול ספציפית הבלם של מכבי נתניה כמעט דרך עליו, ז'וסואה אמנם תפס לו את הרגל אבל אני לא אתפלא אם נתניה סימנה אותו ורצתה לחלץ איזה אדום מהפיוז הקצר שלו, בתור אחד שראה את המשחק, עשה לייב וכמעט נרדם. הפנים של הליגה? הבעיה שלי היא שאין כאן באמצע. במועדון עצמו מסתפקים ב-"אם הוא לא היה מטורף הוא לא היה משחק טוב", לא מגנים שום דבר מצדו, הוא לעתים מגזים. אוהדי היריבות עשו ממנו השחקן הכי מלוכלך עלי אדמות.
    2. שיפוט - לדעתי גם צריכים להחמיר עם מאמנים שמבקרים בצורה כזו את השיפוט "קשה לשחק נגד 14", זה נראה כמו קייטנה ואתמול באמת שאין לו על מה להלין. אטוולד בינתיים לא מפיק לקחים ומפיל אחריות.
    3. באר שבע - היה ברור שקצב צבירת הנקודות ישתפר והם לא יסיימו סיבוב עם שני ניצחונות. אני יכול להבין תלונות כי נקודת המוצא היא שהליגה חרא, אבל הסגל שלה לא באמת מספיק טוב. חוץ מז'וסואה אין שחקן שיכול לתת גול. אני מקווה לראות את אלטון פורץ בקו כמו אתמול לפחות, הוא היה רדום בחלק מהזמן במשחקים האחרונים.

6. עידן444 Member

זה מקרה שהשפיע על התוצאה וגם את זה כבר שכחנו אחרי יומיים. לעומת הצהובים של אלמוג כהן שגם לא השפיעו על התוצאה ומשום מה כנראה תיקח איתך לקבר כאילו זה הדבר הכי נורא שקרה לך בחיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. yedidel Member

אני שומע הרבה שהסגל של באר שבע לא מספיק טוב.
    כמה סגלים יותר טובים יש בליגה הזאת?

rivaldo אוהב/ת את זה.
  8. South Boy Member

כשמחאה על טעויות שיפוט תלויה בתוצאה אפשר לקרוא לזה בריש גלי מוסר כפול.

9. Raulito Madridista

אני חושב שהקבוצה יכולה לשחק יותר טוב וצריכה לשחק יותר טוב אבל לא כמו הציפיות כאן, לא יהיו 0:3ים קלים וכן הלאה וכן עליה לשחק כאנדרדוג ברור נגד מכבי תל אביב ומכבי חיפה. ז'וסואה מעל הליגה, אקולטסה שחקן נפלא אבל חסר לו משהו בפעולה האחרונה, ויטור גם כן שחקן מעולה וקבהא אבל זהו. אתה מסתכל על ההתקפה של ב"ש לעומת אשדוד עם אזולאי-גורדנה ושני החלוצים שלהם, בכמה אתם הרבה יותר טובים? מי בא לקחת כדור כשז'וסואה מנוטרל או ביום חרא? אני לא חושב שהחלק ההתקפי של ב"ש אמין וטוב משל בית"ר, וזה התחיל עוד בשנה שעברה עם בן שהר בהרכב כשהוא חלוץ שכל שנה ייתן את הדו ספרתי. ב"ש שווה מקום שלישי והיא בדרך לשם, אבל אני רואה את בית"ר מתפרעת בינואר יותר ממנה לדוגמא, ואירופה הפריעה טיפ-טיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/21
  10. zivmay Member

מבחינת סגל אנחנו חד משמעית יכולים לשחק יותר טוב.
    אין לי כלכך ציפיות מהצד הטכני, אבל לפחות מהצד האינטנסיבי, המסודר, והיציאה המהירה קדימה.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלאיילה הזה של סכנין חתיכת חלוץ לליגה שלנו , הוא תמיד מחפש את השער , הוא תמיד נע מצויין לא ככדור , קצת לעבוד על הסיומת והוא יהיה גם סקורר

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין, בגלל שניצחנו אז המקרה לא מעניין? ממתי שופטים מקרה בדיעבד ולא בזמן אמת?
    מזכיר לי את אוהדי בית״ר שאמרו על השער של אבו פאני שנפסל מראבונד בפנדל שזאת לא טעות קשה כי זה לא השפיע על המשחק.

האירוע של הפנדל התרחש כשאנחנו ביתרון שביר של 1-0, לא כשאנחנו בתוצאה של 5-0. אם היה פנדל היינו כניראה גומרים את המשחק, יכולים לשחק את יתרת המשחק בצורה רגועה אולי גם עם יתרון ביטחון ולהציג משחק שוטף יותר במקום בדקות רבות להתגונן כדי לא לספוג ואולי גם יכולים לתת לזוסואה ואלטון שסוחבים פציעות לנוח מדקה מוקדמת כי יש לנו כבר ביום שלישי את מכבי חיפה.

לשפוט מקרה על פי אירועים שלא קשורים לו, האם נתניה הבקיעה את השיווין לאחר מכן או לא זה לא רציני. ברור שאירוע דומה בתוספת הזמן במצב של 0-0 היה מכעיס יותר, ועדין זה לא קשור לעובדה שבזמן שהמאמן של נתניה מקשקש אחרי המשחק על 14 נגד 11 (מאיפה החוצפה? בעצם אני יודע אחרי ההערה המתנשאת והמשפילה לשדרת הקווים) אצלנו כמו תמיד שותקים, כמו בפנדל הממוצא שנתניה קיבלנו נגדנו שנה שעברה וגם שער הניצחון בדקה ה-95 שפסלו לנו נגד חדרה.

13. oranfu Member

השער נגד חדרה נפסל בצדק. שחקן בנבדל ניסה אקטיבית לקחת את הכדור והפריע להגנה של חדרה. מה לעשות שלפי החוקים זה נבדל.

14. yedidel Member

גם אתמול בגול של זוסוואה היה לנו שני שחקנים בנבדל שהסתירו לעמוס, מזל שחכמון רחמן

15. oranfu Member

לא ראיתי את הגול אתמול.

וזה לא עניין של להסתיר. השחקן שלכם היה בעמדת נבדל, ניסה אקטיבית להגיע אל הכדור ובכך הפריע להגנה. זה נבדל.