איזה גול של ג'רארד. סיסוקו פשוט גרוע אני לא מבין מה הוא עושה בקבוצה בסדר גודל של ליברפול, למה הוא עולה למעלה שישאר במרכז השדה (אפילו שאין כל כך צורך), כל ניסיון שלו נכשל לא משנה אם זה ניסיון מסירה או ניסיון ללכת לבד, אם יש מסירה שהוא הצליח למסור זה לשחקן שעליו הלחץ הכי גדול של שחקני ניוקאסל.
זה שניוקאסל קבוצה חסרת שיניים בעליל, וליברפול אכן שלטה במשחק, אבל עדיין, שום מהלך יוצא דופן, סתם בעיטות סרק.
היה יד ברור של גיבן ביציאה שלו מהשער, השופט לא ראה. ההחמצה של טורס בכדור החוזר היה פשוט מחריד. אני מאוד שזה לא יפגע לו בבטחון. לא אהבתי את שריקות בוז של אוהדי ניוקאסל לעבר ג'רארד אך סטיבי כמו גדול ידע איך להשתיק אותם . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
סטרטפורד, אני חושב שהתכוונת לבייה ולא לפייה(אקס בולטון, פצוע), ואכן הוא מהיותר סבירים. הפעולה ההתקפית החיובית הבודדת(לגמרי) של שחקן מקומי הייתה של אלן סמית' במהלך מצוין שכמעט הביא לשיוויון לא מוצדק. בחיי שבא לי להקיא מאיך שניוקאסל משחקת.מילא לשחק מבוקר ומגעיל באנפילד, אבל אתם משחקים במגרש הביתי שלכם!איזה פחדן אלרדייס. בחירת ההרכב - לא ברור איך ג'יימס מילנר הפנטסטי יושב על הספסל, פשוט שערוריה(אלא אם כן מדובר בפציעה/עייפות אחרי צמד משחקים בנבחרת הצעירה), שתי הקבוצות דרך אגב משחקות ללא קיצוני ימני - אצל אלרדייס זה סמית' שכאילו מוצב שם, אצל בניטז זה האנטי כדורגל הכי גדול שידעה הליגה בשנים האחרונות - מומו סיסוקו.כל קשר בינו למילה "יצירתיות" מקרי בהחלט. ליברפול די סיבכה את עצמה.מחצית כזאת חייבים לסיים בשני שערי יתרון, אני מאמין שהחצי השני יהיה מאוזן יותר, נקווה לשיוויון. לכל המקטרים - שום נגיעת יד של גיבן.אומנם הכדור פגע לאירי ביד, אבל היד הייתה צמודה ולא היה שום נסיון מצד גיבן לעצור את הכדור עם היד.טוב שלא באה שריקה, כדור ירוי ותו לא.
טוב אין שינוי. ניוקאסל עדיין גרועים למרות שליברפול הורידה הילוך. מי שהוציא כבר את ליברפול ממאבקי האליפות- שיחזורבו במהירות. הם חזק בעיניינים לא פחות מארסנל ויונייטד.
לטורס יש סוג של מהלך טריידמארק כזה , אותו מהלך שהוא עשה לבן חיים בגול מול צ'לסי, היום הוא הפיל את רוזנהאל פעמיים אבל בשתיהן לא הצליח לסיים . דניאל א הגזמת , העניין בליגה זה שצריך לשמור על יכולת טובה לאורך זמן , וזה בדיוק מה שהיה חסר לנו בעונות הקודמות . וגם המשחק הזה עוד לא נגמר ... לא לדבר כאילו כבר ניצחנו . עריכה: 3-0 ! מהלך כדורגל נהדר של ליברפול ובאבל עם הגול הראשון שלו בפרמיירליג . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
יש להם עוד משחק חסר, ניצחון בו על ווסטהאם בבית והם 3 נקודות מהמקום הראשון. ללא ספק ליברפול חזק במאבק.
ליברפול נראית בסדר, 2 0 ושתי הזדמנויות של תורס, אחת בקורה, ואחת נעצרה על ידי גיבן, ניוקאסל קבוצה מצוינת - המון כשרון אך אינה יציבהבכל מקרה - ליברפול לוחצת וקרובה לשלישי, רק אני כותב את זה ובאבל קובע 3 0
טורס עם עוד 2 החמצות של 1על1 . איפה טורס של היום ואיפה טורס שראינו מתחילת העונה . דניאל א. שמע אתה חתיכת ניחוס , זה כדורגל ! לא סתם אומרים שבכדורגל הכל יכול לקרות . זה נכון , וגם ווסטהאם לא איזו דרבי קאונטי , אז תרגע .