מחזור 14 - הסיבוב השני נפתח: ניצחונות לב"ש על בית"ר ולמכבי חיפה על חדרה. תיקו מאכזב למכבי ת"א.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/12/21.

1. Telkiyski Member

ומה נראה לך? יסגרו להם?

2. Ajax Amsterdam Member

הייתה אווירה נהדרת אתמול בטרנר, אוהדי בית״ר באמת נתנו הצגה. עשינו את המוטל עלינו בגדול, אחלה ספורי. ויטור תמיד מצטיין מבחינתי רק אחריו כל השאר, זכינו בקפטן מדהים.

רוני קצת איחר עם החילופים אבל אין לי תלונות לגבי מה שהוא עושה בשבועות האחרונים. עוד קשר ליד באריירו ואני מאמין שנראה קבוצה עם יותר שיניים לקבוצת ״פיסטונס״ שמתגבשת לנו .

3. Raulito Madridista

אמנם לב"ש לא היה משברון של ממש וזה עוד יכול לקרות עם שני משחקים ללא ניצחון, אולי הפסד במשחק גדול. אבל אני חושב שהסאגה של הקהל מול רוני לוי די הסתיימה. הם השתכנעו עם המעבר לכדורגל טיפ-טיפה יותר התקפי, כמובן סדרת התוצאות. אני לא נמצא במגרש אבל זה כן מרגיש שהבוז כבר לא מגיע או לפחות לא באותה המהירות כמו פעם. לגבי אתמול, אני חושב ששגיב היה צריך לעוף על ההזדמנות שקיבל בהרכב ולא עשה מספיק. רוקאביצה מבקיע ועושה את שלו, מצד שני רואים שהוא קצת מאחר פה ושם, נניח הכדור הארוך המצוין שספורי סיפק לו (חוג'ה קרא את זה יפה ואגב הוא שחקן לא רע בכלל, מבחינתי לפחות הגיע משום מקום), אבל ב"ש ידעה שהיא מקבלת 70% מהשחקן שהיה למכבי חיפה. מיכה וספורי בוודאות לא יעבוד ביחד נגד קבוצות חלשות בליגה?

יוסי מזרחי מנסה לגרום 'לזעזוע' ובכל ריאיון אחרי משחק חוזר על המונח הזה "ירידת ליגה". אני לא יודע למי הוא קורא לעזרה. השחקנים נלחמו אתמול, יש בעיות קשות מאוד בהגנה. אוראל דגני גם לא יכול לבד וגם לא נתן את הערך המוסף שחלק ציפו ממנו. חשבון הבנק שלו זה אחלה אבל בסתר ליבו לדעתי הוא מתחרט שעזב את הפועל תל אביב, יכול להיות יעני 'סמל' או משהו קרוב לזה בעידן של היום.

אין תירוץ טוב יותר\דוגמא טובה יותר מאשר לזרוק פה משחק מהאוב לפני יותר מ-15 שנה? כדי להראות על "שוויון"? אכן תוספת הזמן הייתה לא שגרתית במשחק נגד באר שבע ב-2004/05. אבל אחרי השוד בגמר הגביע האחרון אני הייתי מנמיך פרופיל מה שנקרא ולא מנסה אפילו להשוות. כנ"ל כל הפנדלים הגבוליים של מכבי. סכנין מבזבזת זמן דרך קבע. לא היה אתמול שום דבר חריג. מכירים את גד עמוס וזה.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

10,000 צופים אמש בבלומפילד.
    אחרי שבתחילת השבוע היו 4000 נגד מרמורק בגביע.
    ואני חשבתי שהאימפריה של המדינה זה 30,000 כל משחק בקלות.

לפחות השופטי בובה נשארים.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה, לא כתבתי שהגיוני שיענישו אתכם כי יש לכם עונש על תנאי(ויש לכם), אלא כי אין שום הבדל בין מה שהפועל נענשה עליו למה שהקהל שלכם עשה אתמול.

6. קשר שמאלי Member

מה אומרים בבאר שבע על ההשפעה של בנאדו על הקבוצה? אין לי ספק שזה עוזר שווינר כזה עוזר מאמן בקבוצה

7. yedidel Member

טוענים שהוא אחראי על המצבים הנייחים, למרות שאני לא רואה שם איזה תרגילים גדולים חוץ מהגבהות טובות של ספורי

zivmay אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

zivmay אוהב/ת את זה.
  9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגבתי לטלקיסקי שנורא מתעניין בהפעלת התנאי שמכבי קיבלה (למשחק אחד) אך כנראה שכח - למרות שהזכרתי לו זאת מספר רב של פעמים - שלהפועל תנאי (לשני משחקים) שלא הופעל למרות שמאז שניתן הפועל עמדה לדין פעמיים על הסעיף הרלוונטי שאמור להפעיל אותו.

ברור שאין הבדל. שער 11 צריך להיסגר למשחק הבית הקרוב ושער 5 היה צריך להיסגר ל-2 משחקים לאחר הדרבי, לכל המאוחר.

10. Telkiyski Member

רק ששער 5 אכן נסגר ושער 11 לא ייסגר.
    מעניין אם שמולביץ הבובה שלכם בכלל יכתוב בדוח השיפוט שנזרקו חפצים.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם המאה - שער 5 נסגר ל- 2 משחקים ו-2 משחקים נוספים על תנאי. אחרי השתת העונש הפועל הגיעה לבית הדין פעמיים, על אותו סעיף בגינו התנאי אמור היה להיות מופעל.

12. Telkiyski Member

אה. אז בעצם אתה מתלונן שלא סגרו את שער 5 ל-4 משחקים בזמן שאת הקבוצה שלך לא מענישים אף פעם?

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא זה שמתלונן פה.

אני תוהה אם כבר הבנת את הבעייתיות בתלונה שלך.

14. Telkiyski Member

אין שום בעייתיות בתלונה שלי.

נניח שאת הפועלהיו צריכים להעניש פעמיים והענישו רק פעם אחת - זה עדיין 50%.
    אתכם היו צריכים להעניש כבר יותר מפעם אחת ונענשתם 0 פעמים - זה 0%.

כשיענישו אתכם רק פעם אחת במקום פעמיים דבר איתי.
    בינתיים לא מענישים אתכם אף פעם בכלום.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמינו או לא, פעם ראשונה העונה שספגנו 3 שערים במשחק וכנראה לא בפעם האחרונה.
    ניצן ודגני חלשים כבר תקופה, ניצן בחוסר ביטחון שמזכיר את תחילת הקדנציה שלו בבית"ר, דגני בשפת גוף של "תשחררו אותי כבר", אם ככה נראים העוגנים כביכול בהגנה אז מה הפלא שקיבלנו אתמול 2 גולים בנייחים שהזכירו את הגולים שאנחנו נתנו לעפולה בגביע, קל מדי.
    כל הזרים זה פארטייה, בואצ'י באטיטיוד של ליגה סינית, ג'אסי בלוף, מארה זה השחקן הכי מוגבל מוטורית שראיתי אי פעם בבית"ר, פלייטר חלוץ ליגה לאומית, ינקוביץ' זה השחקן הכי לא תאכלס בליגה ומחיאס שאולי היה יכול לעזור פצוע כבר שליש עונה. אם מחפשים לחסוך בכסף בסגל לפני שועה וזרגרי(חלש העונה אבל עוד יכול לצאת ממנו משהו) הייתי משחרר אותם קודם.
    הבנתי שהייתה הצגה של הקהל אתמול, לפחות משהו אחד מתפקד במועדון הזה נכון להיום.

ב"ש באמת לא משהו, חושב שגם שקבוצה פחות גרועה מבית"ר הנוכחית הייתה יכולה להוציא נגדם תיקו אתמול.
    כמו בסיבוב הקודם שהם ממש לא הרשימו גם אתמול ראיתי קבוצה שנשענת לחלוטין על היכולות האישיות של השחקנים שלה(ספורי בראשם, כיום טופ 3 בליגה). יש להם סגל מצוין לליגה, עמוק, מנוסה, איכותי, המון לידרים סטייל שכטר, ויטור וכאלה שידעו להחזיק אותם בצמרת עד הסוף. למרות שלדעתי הם לא קבוצה גדולה הייתי הולך עליהם במירוץ האליפות גם לפני חיפה שכביכול יותר מרשימה, מרגיש לי שזאת השנה שלהם.