זה שאתה אישית לא נפגעת לא אומר שלכולם יש מזל כזה. בגדול - אני מסכים איתך שאם אתה לא עשית שום דבר לא בסדר אז רוב הסיכויים שלא יקרה לך כלום. אבל זה לא גורף כי אני אישית מכיר מקרים אחרים. אני מכיר שוטר שמסמן לאוהדי קבוצה יריבה שאתה אוהד של קבוצה יריבה שנמצא באזור שלהם (בקטע גזעני), אני מכיר שוטרים שדוהרים עם סוסים באזור של אוהדים מבלי שיש שום התפרעות, אני מכיר אוהד שקיבל מכות של ממש משוטרים ביציע ואז גם נלקח למעצר מבלי שעשה כלום ושום דבר (חבר ילדות חנון שפשוט היה ביציע בזמן שהדליקו אבוקה אפילו לא לידו). וזה אני אומר לך בתור חנון שאף פעם לא חיפש צרות ואף פעם לא התעסק עם אמצעי עידוד\פירוטכניקה וכנ"ל החברים שלי. אני כבר שנים לא הולך כמעט בכלל למשחקים ולפי כל העדויות החרא הזה רק החמיר בשנים האחרונות. אולי אוהדים של קבוצות קטנות יותר לא מרגישים את זה, אבל כשיש קהל יחסית גדול - מרגישים ועוד איך ובעיקר ביציעים של קבוצות חוץ. אגב, ראיתי שאומרים "למה יש אוהדים רעולי פנים ביציע". אני מסכים שזה מחשיד. למה יש שוטרים רעולי פנים באצטדיון? הם נכנסים לשכם? נלחמים בארגון פשע?
יש סרטונים של סוסים שפצעו ילדות בנות 5 בגלל האגרסיביות של השוטרים שרכבו עליהם, מעניין איך כל אחד אחר היה מגיב כשהילדה שלו הקטנה הייתה מגיעה למשחק כדורגל וחוזרת חבולה ולא נראה לי שהיא חברה בארגוני האולטרס…
אותי ואת חברים שלי דרסו שוטרים על סוסים ברגע שיצאנו מהיציע פעם. לא היתה בכלל המולה, יציאה רגילה מהיציע אחרי ניצחון.
גם מצווה להוריד את התכנית הזו משידור. רמת אינטלקטואל של התכנית אינטרנט של KS וחצרוני. מי שעלה לשידור הוא ילד אהבל וזו פאשלה שהם לא עושים מיני בקגראונד צ'ק של מי שעולה לשידור כדי לדבר. וזה לא עניין של עושה או לא עושה שירות נהדר, ברור לכל אדם שאוהד כדורגל ממוצע רחוק שנות אור ממה שהטמבל הזה אמר.
יש הרבה אוהדים נורמטיביים שהם מעריצי אולטראסים וזורמים עם כל ההתנהגויות שלהם וכל הACAB, אצל הקהלים הגדולים חוץ מקבוצה אחת זה גם נורא מקובל לתמוך באולטראס. פחות מפריע להם אוהדים אלימים אבל הדרך שלהם לתמוך באנשים וארגונים כאלה ולהישאר מאוד מוסריים זה להוציא את כל הרפש על המשטרה ועל אוהדים של קבוצות אחרות. לא קונה את הצביעות הזאת. שמעתי השבוע גם את הילד ההוא מהפודיום שעשה מונולוג שלם ומאוד מרגש על כמה הוא שונא את המשטרה ואת מה שהיא מייצגת. כמובן שהוא הציג את הסיפור בצורה מגמתית והתעלם מהחלק של האוהדים בסיפור או הציג אותו בצורה זניחה, פאן-בוי סמוי של תרבות האולטראס.