מחזור 15 בליגת העל: סכנין נגד מכבי חיפה, דרבי בירושלים, ב"ש במשחק חוץ נגד חדרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/12/21.

1. קשר שמאלי Member

כן אתמול הם שיחקו פתוח ונגדכם הם יבואו להתבנקר. בוצ'ה

2. yedidel Member

נגדנו אנחנו נבוא להתבנקר

Mamadu ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. קשר שמאלי Member

הם שיחקו אתמול את המשחק הרגיל שלהם
    כלומר מהדקה הראשונה הם היו ברוטאלים ועשו פרובוקציות
    מכבי חיפה לא נגררה, כבשה שערים מהירים ושבשה להם את התוכניות

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/21
    הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מחליף את בני לם ב-90% מהכותבים באייסוקר. כדורגל כזה ירוד אני לא זוכר במכבי נתניה אף פעם. לא תחת ריימונד אטפלד, לא תחת סלובודן דרפיץ' ושי ברדה, לא תחת שלומי דורה, לא תחת טל בנין ולא תחת אף מאמן או מתחזה למאמן שעמד/העמידו על הקווים במכבי נתניה מאז שאני צופה בה.

צופה במשחקים ומרגיש שאני צופה בפארודיה:
    משחקים עם 3 בלמים, ובכל זאת ההגנה מסננת.
    משחקים עם 3 בלמים, עם מגנים שלא מסוגלים לכדרר מול קונוסים.
    משחקים עם 3 בלמים, גם במחיר של להפוך קשרי אמצע סבירים לבלמים בינוניים.
    משחקים עם 3 בלמים וכל הניסיונות לצאת קדימה שייכים לשיר צדק ורז שלמה.
    הקבוצה הזו לא מסוגלת לחבר יותר משתי מסירות רצופות, היא מקבלת מצב נייח ומה היא עושה? מחזירה את את המשחק מנייחות לניידות.
    החלוץ הכי תזזיתי בהיסטוריה של מכבי נתניה עדיין לא עמד מול שוער פעם אחת מתחילת העונה כתוצאה ממהלך כדורגל של מכבי נתניה.
    פרפה גיוגון נוגע בכדור רק אם במקרה הכדור מגיע אליו, כי אין שום ניסיון יציאה להתקפה שהקבוצה הזו מתורגלת אליו.

אין שום מחשבה מקצועית אחת שמתחברת למחשבה מקצועית אחרת. זה לא התקפי, זה לא הגנתי, זה לא מהיר, זה לא איטי. זה פשוט כלום.

יותר מדי שחקנים שבכלל לא רוצים את הכדור, רק רוצים לשרוד עוד משחק ולהעמיד שורה סטטיסטית משקרת.
    כל משחק אני לא מבין מה אני רואה ולמה קוראים לזה "כדורגל" ואחר כך נכנס לפייסבוק ורואה סטטיסטיקות מטורפות. 90/92 מאבקי אוויר מוצלחים, 700/706 מאבקי קרקע מוצלחים. 9,999/10,000 מאבקי בוץ מוצלחים. סטטיסטיקה של סון-גוקו סופר סאייה דרגה 6.

וזה כל הסיפור של מכבי נתניה במשמרת של אייל סגל. מועדון שהתאהב מדי במספרים שמסביב לכדורגל ושכח את הדבר המרכזי - שצריך לשחק כדורגל.
    זה לא מפליא שמדי עונה יש פחות ופחות כדורגל. מכבי נתניה בכלל לא מתעניינת בכדורגל, אלא רק בסיפורי אלף לילה ולילה שהיא יכולה לספר לעצמה כשהיא מסתכלת על עוד שורה סטטיסטית שמוכיחה איזה שיפור מדהים עשה זלטן סחוביץ'.

Clock End Stand, abcd ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הסיפור של חיפה וב"ש מאוד מזכיר את אייאקס ופ.ס.וו בהולנד . לכולם "ברור מי יותר טובה" (חיפה/אייאקס) אבל השנייה (ב"ש/פ.ס.וו) היא זאת שמובילה בנקודה את הטבלה.

אצילי משחק בליגת העל כמו שילד בתיכון משחק עם ילדים בכיתה א'. הוא פשוט עושה מה שהוא רוצה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

DaveTheSave, Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

צהוב שני לא הגיע לפרייר, לעומת זאת ממקום מושבי הצהוב הראשון שלו היה על מרפק לפניו של איינבינדר (לא ראיתי את זה בתקציר).
    הצהוב השני לטרידובסקי הגיע, אבל הראשון היה המצאה מוחלטת (גם את זה לא הראו בתקציר).

בכל מקרה - סלים :hearteyes::hearteyes:

7. Telkiyski Member

אטובוס אוהדי סכנין הותקף ע"י אוהדי חיפה באבנים.

ואני חשבתי שזה קורה רק בדוחא המסוכן.

8. Sturridge Member

הגונב מגנב פטור?

9. Ajax Amsterdam Member

בצד ההגנתי לפחות הקבוצה שלי כמו אייאקס חח. חיפה יותר מוכשרים אין לי ספק בזה אבל בבאר שבע קצת יש משהו שמזכיר את הפיסטונס.

אוסיף ואגיד שאצל פ.ס.וו בליגה דברים יתאזנו והם יפגשו פתאום איזו קבוצה עם הגנה והתקפה טובות מספיק כדי לעקוץ אותם כי הם כרגע שווים גול למשחק. אם ההגנה שלהם הייתה טובה ממש זה היה מדאיג למרות שאני תמיד דואג

10. Raulito Madridista

קבוצה מנצחת 0:6 ורושמת את הניצחון הכי גדול שלה מאז 2013 - מכבי חיפה, ואתה הולך אחורה בדיון וקורא כל מיני קשקושים ובכי מיותר על שיפוט. המשחק שצריך להתעכב עליו לגבי השופט זה הניצחון של הפועל תל אביב. בחזרה לכדורגל:
    זה רק עניין של זמן עד שמכבי חיפה תשתלט על הפסגה ויש לה הזדמנות בשבוע הבא לשבור את הנאחס נגד מכבי תל אביב. כשמשווים בינה לבין ב"ש ואומרים שלרוני לוי יש הגנה טובה יותר - זה נכון, ומצד שני אני עדיין חושב שהפערים זניחים. מכבי חיפה תוקפת עם הרבה יותר שחקנים וב"ש פתחה את העונה עם מערך אחר. דולב חזיזה הגיע לשיא קריירה מבחינת מעורבות בשערים, העונה, לדעתי לפחות - הוא פחות מכדרר ויותר מתעסק בגולים. אצילי חכם מאוד בכל פעולה על המגרש. מילה רעה לסכנין מעבר לקלישאה שאסור להתפרק ככה אחרי כרטיס אדום - הם משום מה שיחקו מאוד התקפי וחשבו אולי שאם הם נותנים גול זה יהיה שווה לחמישה. אשכרה מכבי חיפה יצאה להתקפות והיה לה יתרון מספרי. חיפה נתנה פור לליגה וכמו שהרוב חשבו - אחרי שאירופה תהיה מאחור הכל יהיה יותר קל.

* בתקציר של הפועל היו יכולים להכניס בכיף עוד חצי דקה עם שני מצבים לא רעים לק"ש שרועי קהת בזבז למזלינו. אני חושב שהאדום של פרייר לא הגיע לנו וגם לא הפנדל. אגב, רציתי לכתוב את זה אתמול ושכחתי - ברוב המשחק זה מרגיש שהפועל מתעסקת יותר מדי עם השיפוט. כאילו 'הרוח של קלינגר' עדיין שם. השחקנים מתלוננים כל הזמן ומאבדים את השלווה, הספסל, האוהדים במגרש - מיותר מאוד. אז נכון שהשופט אתמול, עודה הזה - הוא הזייה, אבל זה קורה לנו כל משחק.

11. alexshw Member

ההגנה של מכבי חיפה טובה כשהיא משחקת את המשחק שלה. יונייטד ב - 2017/18 ספגה פחות מ - 30 שערים, זה לא אומר שההגנה שלה הייתה באמת טובה.

12. Ajax Amsterdam Member

@alexshw לא אמרתי שההגנה של חיפה רעה :), סטטיסטיקה לא אומרת הכל אבל סטטיסטית היא השנייה בטיבה בליגה.
    כמו שאומרים באר שבע לא טובים התקפית אבל ההתקפה שלנו השנייה בטיבה בליגה

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל אהבתי את המידתיות.
    פעם אחת בנתניה מבטלת את המיליון פעמים שקרו בדוחא,זה היופי בצביעות.
    וזה בלי הפרובוקציות על אל אקצא וטקסים למחבלים.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אין קשר. אני יכול להגיד שבסכנין לא התרגשו מדיי מזה. קיבלנו שני שערים מהירים (זה יכול לקרות) והשחקנים איבדו את הראש, בעיקר איהאב גנאיים. האדום המטופש של קבהא הרס לנו לגמרי את המשחק.

15. Butragueño מנהלים

ממה שאני מתרשם מבכר, הוא לא מחפש לכבוש מהר את הגול הראשון, כמו שהוא רוצה שהקבוצה תכבוש מאוד מהר את הגול השני.
    זה עבד טוב נגד הפועל חיפה, 2 שערי בזק שגמרו אותם מנטאלית, וזה נגמר ב5-1, זה קרה נגד בית"ר ירושלים (בסוף זה נגמר 2-1 אבל גם שם חיפה שברה את בית"ר במחצית הראשונה), וזה קרה גם אתמול, נגד סכנין, וזה נגמר ב6-0. זה אגב כמעט קרה נגד ב"ש, אחרי הפנדל של אצילי היה בליץ מטורף על השער של באר-שבע, שלא נגמר בשער.

נראה לי שבכר השלים עם העובדה שזה המאמן כושר שלו, והוא לא יפטר אותו, אז הוא מנסה לתקוף את הבעיה ממקום אחר. פשוט ליצור גארבז' טיים במחצית השנייה, או לשבור מנטאלית את היריבה, ואתמול זה נעשה לפי הספר. שני שערים בזק + שער בירידה למחצית, אחרי דבר כזה, אין לסכנין באמת מה למכור.

Clock End Stand, Mamadu ו-G.B7 אוהבים את זה.