מחזור 15 בליגת העל: 1-1 בין ב"ש לחיפה; רק 0-0 למכבי מול בני יהודה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏5/1/21.

1. South Boy Member

מצחיק איזה פסטיבל עושים מהצהוב המכוון של זוזוואה, איפה כולם היו שנה שעברה כשנטע לביא עשה בדיוק את אותו הדבר נגדנו כדי לא להפסיד את המשחק מול מכבי וכל הקהל של חיפה שאג כאילו שמו גול? פשוט לא יאומן איזה צביעות.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

סבבה, צהוב. איך העבירה הזהה של ויטור על ארד 5 דקות קודם לא היתה צהוב?

היה חרא שיפוט (פחות או יותר כמו תמיד עם השופט הזה), כל ההחלטות הלכו איתכם. לא הכריע, אבל פשוט הכל הלך איתכם היום.
    אני גם לא אוהב להיתפס לקטנות כאלה אבל זה סתם מראה על המגמה שלו. הוא זרם איתכם כל המשחק.

כולם אומרים לי שלא היה פנדל על רוקאביצה אז סבבה, אולי לא ראיתי מספיק טוב. הם אפילו לא מכניסים לתקציר אז לא יודע להגיד אם טעיתי.
    אבל חד משמעית זה לא פחות פנדל מכמה לטיפות שזיכו את יוני כהן בכיבושים מהנקודה העונה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השופטים פשוט מצטרפים לרמה הלא גבוהה בליגה. בסופו של דבר אני מוכן להגיד ששופט אחר היה נותן אדום לחזיזה על הדחיפה שלו כמו שאוהדי ב"ש צריכים להיות מרוצים שפריד לא פסק פנדל נגדם כשבבירור רואים שמבצעים עבירה על שרי (שגם לא צריך ליפול ככה). זה היה יותר עבירה מאשר במקרה עם רוקאביצה, אבל לאור ששופטים נותנים על ימין ושמאל פנדלים הזויים אנשים כועסים.

לא יודע אם המשחק היה אלים. ברור שכל קבוצה מנסה להוציא את ז'וסואה משלוות הנפש שלו. מכבי חיפה ניסתה את זה וגם הצליחה, אבל כשרואים בהילוך החוזר שהפורטוגלי בועט בבירור מאחור בטוואטחה ללא ניסיון ללכת על הכדור אפשר היה גם להוציא אדום ישיר.

משחקי צמרת לרב מלאים מתח וניסיונות זולים להשפיע על השופט. בעיניי פריד לא הצטיין היום, אבל הוא גם לא האחראי שהמשחק נגמר בתיקו.

4. South Boy Member

מחצית שניה באר שבע הייתה תפאורה, בעיקר בגלל המאמן הפחדן והזבל שהחזיר את חיפה למשחק, מבחינת מצבי הבקעה חיפה לא עשתה שום דבר במחצית השניה חוץ מהגול העצמי המטומטם הזה, לא חששתי אפילו לרגע.
    במחצית הראשונה אף קבוצה לא הגיעה למצבים יוצאי דופן אבל לאור שתי ההחמצות של בריירו בנוסף לגול וההזדמנות של שבירו שחירב אותה בטמטום עילאי אני חושב שהיינו טיפה יותר מסוכנים.
    שלא יובן לא נכון, תיקו חד משמעית משקף ולא היינו עדיפים ברובו המוחלט של המשחק אבל לצייר את זה כאילו שדדנו ממכם נקודה? נו באמת, זה אפילו לא קרוב. לטעמי האבו קרחת האנטי כדורגל הזה החזיר אתכם למשחק יותר מאשר לקחתם את המושכות.

5. oranfu Member

לביא לא עשה את זה בפעם הראשונה וקיבל מלא ביקורת מהאוהדים. בגלל זה הריעו לו כשעשה את זה בפעם השניה.

מה גם שבניגוד לז'וסוואה, הוא קיבל את זה על עבירות שטויות. ז'וסוואה בשביל לקבל את האדום פירק שחקנים שלנו.

הוא שחקן מאוד מאוד מאוד מלוכלך. מאוד.
    תאהבו אותו, על הכיפאק, אבל הוא מאוד מלוכלך.

אגב, אולי מבקרים אותו יותר מדי על זה, אבל גם מהללים אותו בלי שום פרופורציות על דברים אחרים. האמת היא שאני לא זוכר זר אחר פה בליגה שקיבל כאלה סופרלטיבים ועם כל הכבוד היו פה זרים גדולים ממנו.
    שחקן מצוין ממש, אבל יצאו איתו מכל פרופורציה.

oFiRzZz ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי שום בעיה להודות שאני שונא את העניין ששחקנים מנסים בצורה ברורה לקבל כרטיס צהוב במכוון. גם לביא.

7. oranfu Member

חיפה לא הגיעו למצבים בכלל? מה זה ההחמצה של לביא? ורוקאביצה פעמיים? אמנם זה לא הרבה, אבל להגיע למספיק מצבים בשביל להבקיע איזה פעמיים הגענו.
    לא משהו להתלהב כמובן, אבל להגיד שהייתם מסוכנים יותר ואנחנו לא עשינו כלום זה לא רציני.

אתם לא עשיתם כלום כולל במחצית הראשונה. היתה לכם קרן אחת מאוד מסוכנת והגול. זהו. חוץ מזה בקושי עברתם את החצי מחצית ראשונה ולא עברתם את החצי מחצית שניה.

ולא היה משחק מלוכלך למעט ז'וסוואה וההתנהלות שלו על הדשא.

8. G.B7 ירוק עולה

בעייני זה שילוב של הבונקר + העלאת הילוך של מכבי (זה לא פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה).
    לא יודע עם להגיד ששדדתם את הנקודה, אבל אם קצת יותר חדות בפעולות האחרונות יכולנו גם לנצח ולכבוש עוד אחד לפחות (בעייני ניצחון היה יותר משקף, אבל תיקו בהחלט תוצאה הגיונית בהתאם למה שהיה היום).

לגבי הצהוב השני של ג'וסואה לגיטימי מאוד, זה המשחק ואלו החוקים וצריכים לנצל אותם .
    אפילו כמה דקות שב"ש היו ב-10 שחקנים יכלו לעזור לנו היום.

9. South Boy Member

מסכים במאה אחוז, כמו עבירות בכדורסל. מסריח אבל כשר ואמרתי בדיוק את אותו הדבר על לביא בזמנו. כל עוד לא נעשתה עבירה ממש מכוערת כדי להשיג את הצהוב הזה לא רואה שום בעיה, וז'וזוואה לא עשה עבירה מגעילה על טוואטחה.
    בינתיים שגיא כהן קורא לחוקק חוק להרחקה ממושכת נגד צהובים מכוונים על שם ז'וזוואה, איפה הוא היה בכל מיליון הפעמים שעשו את זה בעבר? פשוט טיפוס דוחה ומאוס, אחד האנשים היותר בלתי נסבלים בתקשורת ספורט שהיא כולה בלתי נסבלת.

10. DRORIKO Member

פריד היה בסדר גמור היום, לא זוכר החלטה מעוררת מחלוקת שלו, ואני אוהב שופטים שנותנים לשחק ולא עוצרים את המשחק על כל שטות. אין מה לעשות כדורגל זה משחק קשוח(כל עוד זה במידה הנכונה, לא מדבר על עבירות שמסכנות שחקנים)

South Boy אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

ז'וסוואה ועוד איך עשה עבירות מגעילות בשביל הצהוב השני.

לי אישית לא איכפת שמקבלים צהוב\צהוב שני בכוונה. אבל למה לפרק רגליים בשביל זה?

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

והוא אכן קיבל אותו. מבחינתי שופט טוב זה שופט שאני לא מרגיש אותו, וזה בהחלט מה שפריד היה היום. מעדיף את זה פי אלף על שופטים שמנסים לגנוב את ההצגה.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  13. South Boy Member

איזה רגליים הוא פירק?! הכשיל את טוואטחה מאחורה ובקושי נגע לו ברגליים. על מה אתה מדבר בנאדם?
    היה שיפוט מצוין היום, בטח ביחס לרמה הנמוכה של השיפוט כאן.

14. oranfu Member

בעט בחזיזה (אמרת הצגה, אבל זה ברור שז'וסוואה ניסה לקבל שם צהוב אז זאת לא הצגה) ותיקול מלוכלך מאחורה על טאווטחה.

oFiRzZz ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  15. South Boy Member

ז'וזוואה ניסה לקבל צהוב מהרגע שקיבל את הצהוב הראשון, בגלל שעל ליטופים עדיין לא מקבלים צהוב הוא חייב לעשות עבירה. לקרוא לעבירה שהוא קיבל עליה עבירה מלוכלכת כאילו הוא ניסה לגמור לטוואטחה את הקריירה זה פשוט מגוחך. גלש מאחורה, תיקול סטנדרטי ולא מסוכן, קיבל צהוב והביתה. מה פה היה מלוכלך? הוא עשה לו ראיוס או נכנס בו עם שתי רגליים לתוך הרגל? מספיק לנפח כל דבר. העבירה המכוונת שנטע לביא עשה נגדנו בשנה שעברה הייתה פי כמה יותר חמורה מזאת, והוא קיבל על זה שאגות של שמחה מהקהל שלכם.
    ובוא נניח שאני זורם איתך והוא ניסה לרצוח את חזיזה וטוואטחה כדי לקבל צהוב וצריך לקבל אדום ושנתיים מאסר בפועל, גם אם פריד טעה בשריקה הזאת הוא עדיין ניהל טוב את שאר המשחק ולבוא אליו בטענות זה פשוט מגוחך.