מחזור 16 בליגת העל: מכבי חיפה ומכבי ת"א מנצחות לפני משחק העונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏22/1/21.

1. Raulito Madridista

תיקו כזה אחרי שכבר הובלנו 0:2 זה יותר גרוע מאשר 0:0 מסריח כשכל "הכוכבים" בחלק הקדמי לא הצליחו לעזור. איזה לוזרים, כמה חבל, לא חשבתי שהמשחק הזה ייסחט ממני התלהבות או רגש כלשהו. לא ברור למה כולם מצלמים ברחבה ולא באים להפריע לשטיין. קצת תחת להפועל חיפה, חייבים להגיד, לא ראיתי איזה כדורגל מהם או משהו כזה, לא הולך לנו נגדם. המשחק הבא שלנו יהיה קשה מאוד גם, בטדי נגד בית"ר, אלה שתי נקודות שהלכו ממש לפח. מבין הפעולות של שחקני החלק הקדמי במשחק רגיל ולא בפנדל, אז הקפטן אלטמן תרם הכי פחות. הנגיעה הרכה של אזולאי והעצירה של הכדור הארוך בקלאסה (במהלך שכמעט בישל לאופק ביטון) - נהדר. בכל מקרה אדי גוטליב הוא לא מאלדיני אבל אנחנו זקוקים לו, דין. ככה גם לא קולו וגם לא שלמה ישחקו. בקיצור עוד בעיטה בדלי, לכו לעזאזל.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שנקבל שידור חוזר של פנדל בפוטנציה בדקה האחרונה?

3. HHFC1924 Member

תיקו שכולו הפסד. סילבס רק עם 2 חילופים ועוד מבלי להוציא את בן והבה שרק הורס את המשחק. נקווה לתורג'מן במיטבו בשלישי
    הפועל תל אביב לדעתי לא תרד ומי שירדו אלה שתיים מהארבע: בני סכנין, הפועל חדרה, בני יהודה והפועל כפר סבא (רוב הסיכויים לדעתי שאלה יהיו חדרה וכפר סבא)

4. DRORIKO Member

על סמך מה אתה אומר שהפועל לא תרד? זה היה משחק שהיה אמור לתת להם קצת תקווה ואפילו את זה הם הצליחו לחרבש. כרגע היא נראית כמו מישהי שאלא אם יקרה משהו באמת בלתי צפוי היא בדרך לליגה השניה.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם חושב שהפועל תרד. מלבד בן ביטון היא לא באמת התחזקה.
    אלטמן שבמו רגליו חילץ אותה מהתחתית אשתקד נראה כבוי מאוד, פעולות חלשות וחסרות ביטחון.

6. HHFC1924 Member

אני חושב שזה יבוא להם לידי ביטוי בעיקר בפלייאוף התחתון. חדרה נחלשה מאוד. לקחה מאיתנו שני שחקנים שהם ברמה של ליגה א'. גם בני יהודה לקחה מאיתנו את אלמוג ששקוע בבוזגלוס יותר מאשר במגרש ולקחו גם שחקן חלש שהיה בכלא. גם כפר סבא וסכנין חלשות כמו שהיו מתחילת העונה. מה שכן, אם הפועל תל אביב תרד זה יהיה מביך בטח אחרי ההחתמות האלו שאולי אלה לא שחקנים ברמה כזאת גבוהה אבל זה יכול להספיק לה לפחות להישארות. הולך להיות קרב הישרדות של 5 קבוצות (כולל הפועל תל אביב) וזה יהיה מאוד מעניין.

עומרי אלטמן לא כזה כוכב כמו שעושים אותו בתקשורת. אם יקבל 10 פנדלים במשחק ויכניס רק 3 התקשורת תגיד "שחקן תותח אלטמן שמסיים עם שלושער אדיר. אין עוד שחקנים כמוהו"

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חטאב לא חלש, היה מהבלמים הטובים בליגה עד למשחק הנפל מול ביתר, ואם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהוא כבר סגר בבני יהודה לפני המשחק.

8. pablo Member

עמרי אלטמן שחקן כל כך אפס

9. Raulito Madridista

אני חושב ששחקן כמו שלומי אזולאי לקבוצה שלנו הוא ברכה, לא אחד שנראה לחוץ ממה שקורה, הוא אמנם לא מהיר אבל יכולת מסירה של קשר והוא גם מסיים בסדר. הוא השחקן שהכי רציתי שייפתח בהרכב מבין כל אלה שהגיעו. לגבי אלטמן - הפנדלים עזרו לו אשתקד לנפח את הסטטיסטיקה, זו הייתה עונה טובה שלו אבל חששתי שזו עונה שלא תחזור, העונה הוא נראה רע מאוד ומבחינתי הוא יכול לרדת לספסל. אני דווקא לא הייתי אומר "תיקו שכולו הפסד", סילבס עשה חילוף התקפי נכון והפועל חיפה לא עשתה יותר מדי למען האמת בהתחשב בכך שהפועל קבוצה די חדשה וכמובן חסרת ביטחון. לגבי האם נישאר בליגה או לא - אני פסימי, צריך לשכוח שהלחץ שיש עלינו הוא פי כמה מאשר על הפועל כפר סבא או הפועל חדרה וזה לא משנה אם אין קהל במגרשים.

10. Butragueño מנהלים

בית"ר ירושלים בנתיים בחצי שעה זוועתית. הצליחה לכבוש שער מהיר אבל כל מה שקורה מקרי מאוד. אורן ביטון רץ קדימה בלי להסתכל ומאבד, כנ"ל עטר מנסים לעשות דריבלים בצד. בית"ר בעיקר מחזיקה מעמד בגלל חוסר דיוק של השחקנים הקדמיים של ק"ש. שאגב אצל המארחת, לא מבין את הופמייסטר. כל כך רך, לא מדוייק, לא מסוגל להסתובב על המקום. נראה חלש מאוד.

11. HHFC1924 Member

קרית שמונה וביתר ירושלים לא יהיו בפלייאוף העליון

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מהרכב של לביא רודריגז ואבו פאני, לקישור של לביא אשכנזי ושרי.. וואו זה וואחד הרכב התקפי, עם קשר אחד חזק בפועל באמצע.
    זה או שנגיע למלא נצבים, ננצל אותם ונגמור את המשחק מהר, או שנחמיץ הרבה, ונהיה חשופים מאוד למתפרצות.
    נקווה שהאופציה הראשונה תתממש.

13. oranfu Member

צריך לנצל מצבים (בתקווה שיהיו) וששרי יעזור הרבה ללביא כי אנחנו ב10 שחקנים על הדשא.

DaveTheSave אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ביתר ירושלים לא נראית טוב אבל מי כן? יש שם מספיק שחקנים להבקיע שערים כלום והדרך לכיוון המקום השלישי היא קצרה. אנחנו צריכים לקוות לדחות את הקץ ככל שניתן , לא לשמוט נקודות מיותרות ולנסות לנצל את היתרון הנוכחי מבית"ר.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

15. HHFC1924 Member

לדעתי הקרב על המקומות 5 ו-6 יהיו בין הפועל חיפה, מ.ס. אשדוד ומכבי נתניה