מחזור 16 בליגת העל: ניצחונות לכל הרביעייה הראשונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏28/12/19.

1. alexshw Member

על סמך מה הם מועדון גדול ומתי בדיוק היו כזה?
    שתו אותם כמו ששותים קבוצה במעמדם בכל ליגה אם היא עוברת עונה או שתיים מוצלחות.
    יש שם שחקנים שהיו גדולים עליהם כבר.
    גם לפני 10 ו 20 שנה שתו אותם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. DRORIKO Member

הם יכולים לראות את עצמם גם בתור מנצסטר יונייטד, בליגה שלנו הם מועדון ביניים, הן מבחינה כלכלית והן מבחינת כמות אוהדים. אתה אחד שרואה הרבה כדורגל מאירופה, אני לא צריך להסביר לך מה זה פידר קלאב. מי שישמע את האוהדים שלהם יחשוב שעד שאברמוב הגיע בני יהודה רצה לאליפות כל שנה, הם היו קבוצת תחתית, זה שהם כבר כמה שנים דיירים קבועים בפליאוף העליון זה לא מובן מאליו.

לגבי אבוקסיס, לדעתי כל האיבה אליו התחילה עוד עם פדרו גלבאן.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/19
  3. קשר שמאלי Member

אבוקסיס לא אשם שאברמוב מוכר כל שחקן שנותן כמה משחקים טובים. בני יהודה בלי אבוקסיס הייתה כל עונה נאבקת בתחתית

4. Raulito Madridista

ההתנגשות של שי אייזן ואבו עביד אמנם סתם מזל רע וקצת מסורבלת ואני לא רוצה להיות יותר מדי 'ציורי' ולהגיד שזה מצביע על הפועל תל אביב החדשה כי אין כזו - אבל כן, מרוצה ממשחק ההקרבה של שניהם ואבו עביד עם שני גולים פתאום החלוץ החדש שלנו. והקשר אמצע הזה הוא שחקן אמיתי ולא בלוף כמו ניר לקס שאם לא היה גדל בנוער שלנו לדעתי היה משחק במקום אחר כבר מזמן. מילה אחת של קלינגר לקחתי בשתי ידיים "אני לא מתנצל". הכדורגל שלנו עלוב מאז עונת הצ'מפיונס (להוציא פרק זמן ממש קצר אצל דרור קשטן וקצת עם רב"ש), אני בסה"כ רוצה שהקבוצה העלובה שלי תישאר בליגה. מודה שחשבתי מצד אחד שהכדורגל יהיה יותר טוב ומצד שני אתה רואה את ההרכב - קמארה עם רגל וחצי בחוץ, מוטי ברשצקי, נו באמת, שחקנים כאלה פעם היו יכולים רק לתלות פוסטר של שביט אלימלך בחדר. לא ספגנו משחק שני ברציפות, היידה.
    מקווה שהעונש יידחה איכשהו, זה חשוב כלכלית למועדון לארח את באר שבע בבלומפילד (כמובן שזה לא שיקול של בית הדין) ואחד מהמשחקים הבודדים שאתה באמת מחכה להם העונה.

5. abcd Member

אני לא יודע מה יש להם נגד אבוקסיס ואני לא נכנס לזה כי אני זוכר כמה מייאש היה פעם להגיד שאני לא מחזיק מעטר ולהתחיל להתווכח עם אוהדי קבוצות אחרות שלא הבינו איך אני מעיז.

אני מצדיק אותם לגמרי במאבק נגד אברמוב, עדיף להתפרק ולהתחיל מחדש מאשר להיות קבוצת בת של חיפה. אף אחד לא קופץ למזרקה אחרי מקום שישי.

Maccabi Diamond ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

לגבי בני יהודה, בכוונה בפוסט נפרד: אפשר לבוא בטענות לברק אברמוב, אני לא מבין מה הם רוצים מיוסי אבוקסיס שהנה כנראה השנה הוא לא יהיה קוסם ולכן בני יהודה מתנדנדת בין אמצע טבלה לפלייאוף עליון. אי אפשר בכל שנה לפרק מחדש ולבנות, תשאלו את מכבי פתח תקווה שירדה ליגה. חבל שאבוקסיס גם חבר של אברמוב ונשכב על הגדר בשבילו, מה הוא צריך את זה. ואגב ניצחון 0:3 זה אף פעם לא זמן טוב למחות. בני יהודה לא הייתה מועדון גדול אף פעם, אולי בשנות ה-80. הם יכולים להתגעגע לשכונת התקווה ולמגרש שתואם את המידות שלהם אבל זה לא יחזור.
    גם קראתי כל מיני כתבות וביקורות על אבוקסיס, נניח אורי קופר - דווקא יוסי ניסה לשחק עם ארבעה שחקני הגנה בלבד העונה, זה מראה שהוא לא מקובע. מקווה שיעזוב בקיץ ועוד קודם לכן שהסגל ישתפר בינואר.

7. DRORIKO Member

אתה כותב את זה כאילו שלא מכרתם את השחקן הכי טוב שלכם לבאר שבע

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במקביל סגל פתח את הכיס והביא שחקני רכש לא זולים והעלה את התקציב בנתניה. אין בעייתיות עם זה.

9. abcd Member

מכרנו וזה היה רגע מאכזב ומעיר אבל אני יודע שיש לנו בעלים שעושה הכל כדי שגם כשדברים כאלה קורים הם יקרו בתנאים שלנו עד כמה שאפשר ולא כמו בתקופות אחרות ששחר היה מסתכל על הסגל שלנו כאילו זה מבצעים בבלאק פריידי.
    אין פה מה להשוות לאברמוב שבטח אתמול אחרי המשחק התקשר אליו לשאול אם הוא התרשם מלזמי

10. DRORIKO Member

יכול להיות, ועדיין אף אחד אצלכם לא ימחה נגד סגל או דראפיץ׳-ברדה אם הקבוצה לא תתמודד על אליפות. גם בוא, זה לא שהאלטרנטיבות זה או אברמוב או מיץ׳ גולדהאר. זה יותר כמו או אברמוב או דמאיו שגורש בעצמו מהקבוצה.

11. abcd Member

אני לא מצפה שנתמודד על האליפות. אני מצפה שבתקציב הזה נהיה קבוצה טובה יותר מכל הבררה שיש בליגה ונקשה על הקבוצות העשירות יותר. משהו סטייל טוטנהאם כזה (את האלרגיה לתארים כבר יש לנו).
    בפועל אנחנו לא מראים עליונות מול אף קבוצה נחותה על הנייר ומתבזים מול כל קבוצה ששווה משהו.

סגל עדיין זוכה לתמיכה די רחבה (לא מלאה) אבל המאמנים זה כבר סיפור אחר, באים אליהם בטענות ועוד איך.

מסכים שלבני יהודה אין אלטרנטיבה ואם הייתי אוהד שלהם הייתי מאוד מודאג מהעתיד אבל זה שאין אלטרנטיבה לא אומר שצריך לקבל את מה שיש (חוץ מבפוליטיקה :))

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתם רוצים מאוהדי בני יהודה? הדבר המרכזי שמחזיק את אוהדי הקבוצות שלא זוכות או נאבקות על תארים כל שנה היא התקווה. לעתיד טוב יותר, לכך שיום אחד הם יממשו את הפוטנציאל שלהם (גם אם הוא לא גדול כמו קבוצות אחרות, הוא עדין יותר גדול מהמצב הקיים).
    אברמוב הביא את בני יהודה להצלחות בשנים האחרונות, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה, איתו לבני יהודה אין תקווה אמיתית בעתיד.
    כל שחקן מעבר לבינוני שצומח במועדון עוזב, לפעמים כמו שועה כשאוהדי בני יהודה לא נהנים ממנו אפילו עונה מלאה.
    אז עכשיו יש לבני יהודה יוסי אבוקסיס שהוא המאמן הכי מוכשר בארץ בלהפוך קבוצה לטובה מסך החלקים שלה ולקדם שחקנים צעירים, אבל מה יהיה כשאבקוסיס יעזוב, וזה ברור שזה שאלה של זמן עד שיעזוב? מה היה לפני שאבוקסיס מונה? (רמז, החלפת מאמנים כל שבועיים, ניהול שכונתי).
    תוסיפו לזה את המצב במחלקת הנוער (ירדו לליגה לאומית שם הם 15 נקודות מאשדוד שבמקום הראשון ו-5 נקודות מהפועל קטמון שבמקום השני, כלומר יהיו לפחות עוד שנה בליגה השנייה לנוער), ואת היחס לאוהדים (תביעות אישיות נגד אוהדים, יחס קר ומנוכר לקהל), ותקבלו מועדון שגם אם בהווה מספק רגעים יפים, הכל אצלו מבוסס על המאמן (אבוקסיס), בלי שום בנייה או מחשבה לעתיד, חוץ מלנסות לייצר נכסים (גם במחיר מקצועי) בשביל למכור אותו למועדונים אחרים.
    אפשר להבין את אוהדי בני יהודה שרוצים תקווה לעתיד טוב יותר, אפשר גם להבין את הטענות לאבוקסיס שבגלל החברות שלו עם אברמוב נותן יד חופשית למכירת חיסול בכל שנה מה שלא היה מסכים לה לדעתי במועדון אחר, גם אותנו בתקופת זינו האשימו שאנחנו כפוי טובה ושאנחנו לא יודעים את המקום שלנו כשהתעקשנו להילחם על סיכוי לעתיד טוב יותר.

oFiRzZz, Maccabi Diamond ו-חייל שוקולד אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

במה זה שונה מה - 30 השנים האחרונות שכל שחקן שמצטיין שם עוזב?

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה התקופה עם אלי זינו הייתה שונה מהתקופה לפניו למעט ההבלחה עם אלי להב? למה דרשנו שינוי? למה האמנו שאנחנו יכולים להיות אימפריה מקומית? למה האמנו שאפשר לקפוץ מ6,000 אוהדים בוסרמיל ל16,000 אלף בטרנר עם 13,000 מנויים?
    אתה כאוהד רוצה שתהיה לך תקווה לעתיד, רוצה שיספרו אותך, רוצה שאולי בעתיד יהיה טוב יותר, ואם אתה לא רואה את זה ולא מרגיש את זה, גם אם בהווה יש לך הצלחה נקודתית כזאת או אחרת, אתה תשמיע את הקול שלך.

oFiRzZz, Maccabi Diamond ו-abcd אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

במקרה הזה שיפודי התקווה

Clock End Stand אוהב/ת את זה.