מחזור 16 בליגת העל: קרב צמרת ענק בסמי עופר, מכבי ת"א מצפינה לק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏31/12/22.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמנהל פשוט תסגור את הדיון. אפשר ככה להמשיך עוד ימים.

Butragueño אוהב/ת את זה.
  2. קשר שמאלי Member

ג'וש שוער הרבה יותר אינטליגנטי ממשפתי. למשפתי יש הבנת משחק של מלצר

3. Butragueño מנהלים

מה עוזר לי שהוא אינטלגנטי?
    הוא לא יודע לסדר את ההגנה, הוא צוחק ומחייך מכל טעות שלו בשער. הוא לוקח את הכדורגל כבידור ולא כמקצוע.
    שונא שוערים כאלה.

4. italiano Member

אבו עביד עם 2 שברים - אחד בידו ואחד ברגלו.
    כנראה מהדשא.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

צ'יבוטה מלהיט את הרוחות? אה, הכוונה שהוא בא בטענות לשופט אחרי ששוב לופס השרמוטה מקצץ שחקנים שלנו בלי תגובה של צוות השיפוט.

אליאס עשה שם הצגה, סק לא נגע בו.
    אליאס גם העיף כדור בעצבים אחרי שריקה של השופט ודחף אותו ולא קיבל כלום.
    יכול רק לתאר לעצמי את התגובות של חלק מהאנשים פה אם אבו פאני או חזיזה היו מתנהגים כמו שחטואל התנהג אתמול כשכמה שחקנים של ב"ש צריכים להחזיק אותו שוב ושוב בשביל שלא יתקוף פיזית שחקנים שלנו.

את הפציעה של אבו-עביד כולנו ראינו, היא קרתה כשהוא נכנס בפיירו באחד מכדורי הרוחב ונשאר לשכב על הדשא. חיפה רשעים.

התגובות שלי אתמול על השחקנים היו באמוציות של משחק.
    הייתי עצבני אתמול כמו שלא הייתי שנים. הגישה הגעילה אותי, עלינו למשחק עונה כאילו בכלל לא מעניין אותנו. ב"ש באו להילחם (כמו שצריך) ואנחנו היינו פאסיביים לחלוטין על הדשא.
    שמח שניצחנו אבל אני לא יכול לקבל גישה כזאת משחקנים. שרי ועלי מוחמד הסריחו אתמול את הדשא בצורה קשה מאוד.
    דווקא אצילי יחסית נלחם.
    קורנו היה טוב מאוד וגם סק מצד אחד התמודד מעולה מול אנסה ומצד שני קיבל החלטות מטומטמות כמו שאר ההגנה להסתבך בכדרורים ומסירות מסוכנות.

לגבי משפתי, עצר מה שהיה צריך (בעיקר כדורי רוחב כי עם כל הדיבורים על השער ב"ש לא ממש איימה) וגם את הפנדל שזה כמובן מעולה, מצד שני לא קלט שום כדור מבלי קודם להשמיט אותו.

עזיבה של לביא היא מכה קשה מאוד. המועדון צריך להפסיק לשחק אותה "לא משתולל" עם כסף ולחזק את הקישור באפשרויות הכי טובות שיש גם אם העלות מוגזמת. אחרת אנחנו נפסיד את האליפות.
    זה כמובן במידה ונשאר כסף אחרי שקנו את ריינשרייבר.

6. VAR Member

בלי התאטרליות של אליאס (שבאורח פלא קם והמשיך לשחק מבלי לצלוע) אף אחד לא היה מדבר על האירוע הזה. לא הייתה שום התלהמות בתקשורת, שום ביקורת מצד ליאני, שום מילה הייתה נכתבת פה בפורום, בטח לא 3 עמודים שלמים. פשוט כי לא היה שם כלום. שני שחקנים שנפלו על הקרקע, הסתבכו אחד בשני וכל אחד ניסה לסמן טריטוריה. כל תזוזה של אחד מהם יכולה להתפרש כהתנהגות אלימה ברגע שהשני מתחיל להתגלגל בתאטרליות.
    ממזמן. לא תמצא פה הודעה אחת שלי שתומכת בתגמול של מתחזים. אם כן אני מבקש מהמנהלים למחוק את החשבון שלי כאן לצמיתות.

אין בעיניי דבר שמגעיל את המשחק יותר מהאליאסים למיניהם ושופטים שזורמים איתם והורסים משחק בגלל השטויות האלה.

de Middenweg, oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש סרטון מהצד שרואים פגיעה ברורה של סאק בגב של אליאס. אחפש. לא שזה ישנה למי שבא מראש עם תגובות מהבית ומתעלם מהמציאות.

אבו עביד נפצע כתוצאה מכניסה מאוחרת של אבו פאני שאפילו לא קיבל צהוב.

היה גם מרפק מכוער של פיירו למיגל, סליחה ההתקפה שמיגל החוצפן נכנס עם הפרצוף שלו למרפק של פיירו.

8. קשר שמאלי Member

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/23
  9. yedidel Member

italiano אוהב/ת את זה.
  10. italiano Member

"פגיעה של שחקן חיפה (סק) ללא שימוש בכוח בלתי סביר או פקקים חשופים ולכן אין מדובר בעבירת אלימות. נדרש היה כרטיס צהוב - בשל התנהגות בלתי ספורטיבית".

"זה שער חוקי. אין מדובר בעבירה על השוער ואין כל חוק האוסר מגע עם השוער ברחבת השער (רחבת ה-5)"

רשמנו בפנינו. נזכיר את הציטוטים הנפלאים האלה כשקבוצה פחות אהודה על איגוד השופטים תקבל אדום על מקרה זהה או שער יפסל על מערכת עם השוער.

zivmay אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

שוב, אבו עביד נפצע אחרי שנכנס בפיירו ונשאר לשכב על הדשא.
    בלי קשר ששחקן גם יכול להיפצע אם אין משהו לא תקין בתיקול עליו כמו שסונגרן נפצע קשה בתיקול סביר.

לגבי סק - שבוע שעבר ויטור דרך במכוון על שחקן יריב ואוהדי ב"ש פה הסבירו שלא מגיע לו אדום. אז הנה, גם פה לא היה אדום.

אין ספק שצריך שופטים אמיצים כמו ליאני. שופט כל כך אמיץ שלא איכפת לו כמה שלכולם ברור שההחלטה לא להרחיק את ז'וסוואה על ניסיון לאשפז את אלמוג כהן היא מכורה - הוא עדיין לא הרחיק אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/23
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון. אין כל חוק כזה.

13. italiano Member

אני מוכן להישבע שהיו כמה וכמה פסילות של שערים על זה.
    כמו שאמרתי מה שהיה היה - נחיה ונראה אם החוקים האלה יחולו גם על השאר. לא יקח הרבה זמן לבחון את זה.

14. zivmay Member

סק לא השתמש עם הפקקים. כנראה הוא השתמש עם הרגל השלישית ולא ראינו.

15. VAR Member

לי זכור מקרה של קבוצה "פחות אהודה" ששחקן של היריבה שלה הורחק במחצית בגלל שקרא לאיש צוות יריב "קוקסינל". ממש במקרה זה היה נגד אותה היריבה והשופט היה אותו השופט.

לא מקרה זהה, אבל הזוי בהרבה.

גם צהוב לסק בעיני זה מוגזם ביותר. אם למישהו מגיע כאן צהוב, זה לאליאס.

oranfu אוהב/ת את זה.