מחזור 16 בליגת העל: קרב צמרת ענק בסמי עופר, מכבי ת"א מצפינה לק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏31/12/22.

1. Butragueño מנהלים

אתה לוקח בדיוק את המקרים הגבוליים, ומלקט אותם לכדי "שלא תתנו למציאות לבלבל אתכם". אם כך המצב טוב יותר ממה שחשבתי.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפגיעה של פיירו במרפק של גלזר שגורמת לו לאבד את הכדור -

3. Butragueño מנהלים

אספרייה הורחק כי השופט איבד את המשחק.
    כולם, כולל אוהדי מכבי חיפה והפועל באר שבע מסכימים על זה פה אחד.

לכן אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות. להעלות פה טעויות שהיו בעבר וליישר את את החוקה לפי הטעויות שנעשו?

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זה הקטע, כשזה היה אצילי או אספרייה זה לא היה גבולי! נשרקה עבירה לאצילי וצהוב שני ואדום לאספרייה. כשזה היה גלזר וסק לא נשרקה עבירה לטובת גלזר וסק לא קיבל אדום ואפילו לא צהוב!

5. Butragueño מנהלים

אין שום עבירה על גלזר.
    אין שום עבירה של סק על אליאס.
    לכן עוד הייתי לארג' וקראתי לזה גבולי.

אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות Take2.
    אם אני אעלה את הדריכה הברוטאלית של לופז על חזיזה משנה שעברה, או שאקח את הריצה בעמוק של ספורי לתוך הקהל שלנו או שארוץ אפילו 5 שנים אחורה ונדבר על האדום שטוואטחה קיבל בדקה הראשונה במשחק הפתיחה של טרנר, אתה תהיה רגוע יותר?

oranfu ו-G.B7 אוהבים את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

וואי איך לא נמאס מהדיון המטופש הזה כל פעם מחדש, מילא ישר אחרי המשחק שיש אמוציות וכותבים בלי המון חשבה, אבל יום אחרי כבר הייתה המון מחשבה והדופק לא על 514 די כבר.
    את כל הסרטונים ששלחת ראינו כבר בתקצירים הרגילים, אין בהם שום דבר חדש.
    אספרייה היה אידיוט בשביל לנגוח ברודריגז שנייה אחרי שקיבל כבר צהוב, רז מאיר היה טמבל (כל עוד באמת היה שם משהו חריג שלא קורה כל משחק) וכנל כנל כל המיליון אירועים שקורים במשחקים האלו בעונות האחרונות.
    אתמול שסק עשה את זה, זה היה נראה מהיציע ממול כאילו הוא דפק לו את הפקקים בפנים, צרחתי ביציע שהוא אידיוט ואיך הוא מפקיר אותנו באדום וודאי, ואז ראיתי את הצילום וואלה, צהוב היה מספק וזהו. אם לסק היה צהוב כבר אז סביר להניח שהיה מגיע לו השני אבל אדום ישיר בחיים לא!!!.

מרפק של פיירו? אולי אפשר לראות את זה בעין הכי סובייקטיבית בעולם, אבל טיפה טיפה טיפה אובייקטיביות תראה שיש מגע בינהם אבל בחיים זה לא פאול.

ואם אתה רוצה לדבר בכוח על חוסר ספורטיביות אתמול חוץ מהאירוע הלא ספורטיבי של אבו פאני לא היה כלום ואם נחפש מתחת לאדמה אז אבו עביד היה אחראי שם לבאלגן קטן.
    וזה היה המשחק הכי ספורטיבי מזה שנים, והאמת שגם השיפוט היה מעולה לאורך כל הדרך (המון בעזרת הVAR בפנדל שלכם), לא היו שריקות קטנות מעצבנות שמרתיחות את הדם והמשחק זרם.

השופט לא הכריע את המשחק.

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש איפה ואיפה, זה שאוהדי חיפה יגידו כולנו מסכימים שהאדום של אספרייה לא היה מוצדק לא משנה את המציאות שאותה סיטואציה בדיוק לנו ולחיפה והשריקות יהיו שונות אפילו אם מדובר באותו שופט!

דקה 4:20

מצאו את ההבדלים. אגב זה אותו שופט...

italiano אוהב/ת את זה.
  8. italiano Member

פה אין שום נגיעה בשוער. 0. אפילו לא שפשוף.
    אתמול פיירו בפירוש פגע ביד של גלזר באוויר, גם אם המכה לא הייתה חזקה היה לה חלק בהשמטה.

אבל אין חוק כזה אומרים לך

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, מה עם ההשואות של ברדה לרוני לוי שהלכו כאן העונה?
    רוני לוי גם עוד מאה שנה לא משחק ככה במשחק חוץ מול חיפה בסמי עופר. בחיים לא היה בא לנצח את חיפה בכדורגל, הנעת כדור, לחץ גבוה ותבניות התקפה שסידרו לנו כמות מצבים שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קבוצה יריבה בישראל ייצרה מול חיפה בטח בסמי עופר…

italiano אוהב/ת את זה.
  10. Butragueño מנהלים

נגלה עוד 3 ימים.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראינו בדרבי הקודם מולכם, רוני לוי בא להחריב משחק, לא חושב שיהיה שונה הפעם. כשמסתכלים על מאמן במבט מלמעלה ולטווח הרחוק תוצאה במשחק נתון כזה או אחר פחות חשובה לי אלא הדרך עקרונות הכדורגל.
    רוני לוי ניצח אותכם בסמי שנה שעברה בליגה, ועדין ההפסד אתמול תחת ברדה מבחינת כדורגל היה פי כמה וכמה יותר טוב ואיכותי מבחינתי.

12. Butragueño מנהלים

שלא תבין לא נכון, אני חושב שרוני לוי מאמן דינוזאור שכבר מעל 5 שנים לא מציג כדורגל שראוי להיחשב מקצועני.
    הוא מאוד מקובע, לא מאמין בצעירים, בונה על תקשורת ויח"צ ולא נותן לקבוצה שלו חופש פעולה.
    גם אנחנו סבלנו מזה. אם הוא מגיע לתוצאות בסוף, זה עניין אחר.

בדרבי לפני פגרת המונדיאל הוא לא בא לשחק כדורגל, אלא בעיקר להפריע לשחק כדורגל.
    מצד שני, היה לו רצף של משחקים של 5-4,4-4,3-3 אז אולי משהו בגישה שלו השתנה.

ככה או ככה הוא לא המאמן שיידע למקסם את הפוטנציאל מסגל השחקנים או ידע לבנות מגמה. הוא יקח נקודות פה ושם ובמאקרו יגיע למקום 3-4. אבל לא תראה איזה רצף משחקים נעימים לעין שתוכל להגיד "וואלה, יש פה מגמת שיפור".

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור, אליניב לעומת זאת בא לשחק מולכם כדורגל גם בטרנר, גם בטדי בגמר הגביע, גם בסמי באלוף האלופים וגם אתמול.
    למרות ההפסד אתמול, תן לי כל יום מאמן שמשחק כמו קבוצה גדולה ובא לנצח ולא מאמן שבא להחריב משחק ולגנוב נקודה גם אם בסוף גונב שלוש.
    לטווח הרחוק אין לי ספק מי יצליח ומי יכשל…

14. Butragueño מנהלים

גם לאליניב ברדה יש את החסרונות שלו. הוא עדין נוטה לעבוד עם שחקנים שהוא מכיר ויודע לתפעל אותם אפילו אם הם פחות טובים. אם זה אומר לתת דקות ליוספי, מרטינש, דדיה וקלטינס בזמנו. והוא מאוד דומה לברק בכר בזה שהוא מעדיף סגל מבוגר עם נסיון מאשר איזון של כשרון וניסיון.

15. alexshw Member

הסגל של מכבי חיפה בגיל הנכון.