מחזור 17: אין הכרעה בלונדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏9/12/04.

1. THE STRETFORD END Member

רובי אל תדאג,יום יומיים וחוזרים לשיגרה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

2. Rudess Member

סטרטפורד, נראה לי שזה ייקח קצת יותר מכמה ימים, כי כל השבוע אני בכנס הרצליה (שמתחיל מחר).

3. `Sepk Member

כל אוהדי צ'לסי למיניהם שמשום מה בוכים על השער של הנרי, אז הנה לכם דוגמה:
    לפני שנתיים נדמה לי, כבש ג'ימי פלויד האסלבינק במדי צ'לסי, מול טוטנהאם, בבעיטה חופשית בדיוק
    כמו שכבש תיירי הנרי היום, כאשר שוער טוטנהאם כיוון את החומה שלו.
    הפרט המעניין הוא, שהשופט באותו משחק היה בדיוק השופט ששפט היום, גרהאם פול.
    עכשיו תשתקו.

4. KirkH Member

באותה עונה מדוברת רובר פירס היה צריך לקבל אוסקר על התחזות ברחבה של הפומות, אז למה ואן איכסטלרוי נשאר הצוללן של הליגה?

עכשיו לך לעזאזל.

5. `Sepk Member

אתה לא יכול לבוא ולהגיד שהנרי לא ספורטיבי וכל מיני שטויות.
    הרי איך זה הגיוני שמשהו שהוא חוקי לחלוטין ואושר ע"י השופט, יכול להיות לא ספורטיבי !?
    אם האסלבינק עשה את זה במדי צ'לסי, זה סבבה, אבל אם הנרי עשה את זה נגד צ'לסי,
    אפשר להתחיל לילל...

עכשיו תילל.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/04
  6. KirkH Member

אני אילל כמה שבא לי. ככה זה, כשאתה מוביל ב-5 נקודות על ארסנל ומוציא תיקו בפריז, מותר לך לעשות מה שבא לך.

עכשיו כדי לא לצאת יותר דביל ממה שכבר יצאת, לך תראה מה כתבתי (וכמה פעמים) על השער של הנרי.

לא נורא, תמיד תשאר לכם ליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. `Sepk Member

אני לא באתי בטענות אלייך, דיברתי בכלליות. אתה זה שבאת ואמרת לך לאזעזל.
    אז שב. אל תדאג, יש עוד מספיק משחקים כדי לעבור אתכם ולחייך אליכם מלמעלה.
    בקטע של ליגת האלופות, זיי*ת אותי ...

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיזהר קירק, הוא אוהד "נשמה". אל תדבר ככה על הגאנרז.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדר, לפני שאני מגיב על כל פילוסופיית הכדורגל שהצגת כאן - האם אתה מחשיב עבירה כמעשה ספורטיבי ולגיטימי?

היינו צריכים לנצח היום, השער האחרון של צ'לסי היה טעות אחת גדולה של כל ההגנה שכנראה לא התעוררה למחצית. אני מעריץ את ההקרבה של הנרי שרץ כמו מטורף וכבש צמד נהדר, את לאורן שלמשך כמעט כל המשחק ניטרל את רובן לגמרי, אלמוניה שהיה מצוין והציל כמה שערים בטוחים ואת פירס שחסר קצת דיוק היום. ורובין ואן-פרסי נכנס וכבר הגיע לשני מצבים, ארסן ונגר עושה עבודה נפלאה עם הבחור. את ברגקאמפ הוא לא יכול להחליף (אף שחקן בעולם לא יכול להחליף את דניס ברגקאמפ), אבל הוא יהיה שחקן שיתרום הרבה לארסנל לדעתי.

הצדדים הפחות חזקים היום - דניס לא היה מעורב, לא היה מדויק, הגיל משפיע והוא לא יכול להמשיך את הרצף הפנטסטי שלו מתחילת העונה - יש מקום לשלב אותו פחות, לדעתי כשחקן שעולה מן הספסל בדקה ה-60 או 70 הוא יתרום הרבה מאד, במקומו יש לשים את רייס שפשוט הולך לאיבוד באגף השמאלי ולדעתי חייב להיות חלוץ.

מחזור לא טוב - טוטנהאם מנצחת, תיקו נגד צ'לסי בהייבורי, נקווה שיונייטד תפסיד.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לתת את ג'ימי פלויד האסלביינק כדוגמה... קצת תלוש. הבן אדם היה ונותר לא ידוע.
    בצ'לסי אוהבים אותם כאלה, ככה זה במועדון שמטפח אנשים כמו דניס וייז.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, עבירה היא מעשה לגיטימי (כשהיא נשארת בתחום הנורמה).

12. Gooner Member

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה עיוות, בני. פאול שקורה כתוצאה משחקן שמנסה להגיע לכדור ובטעות פוגע בשחקן היא לגיטימית, ואם הוא מתנצל ועוזר לנפגע לקום - אין דבר ספורטיבי מזה בעיניי.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבירה זה לא מעשה ספוטיבי. לבעיטה החופשית שאחרי עבירה קוראים "כדור עונשין", כי זה עונש על מהלך לא חוקי. "פאול", בהגדרה, הוא עבירה על חוקי המשחק. הוא הומצא על מנת כך ששחקנים שניסו להגיע לכדור ובדרכם פגעו בשחקן יריב לא ימנעו מהנ"ל את הכדור שהגיע לו. אח"כ הגיעו גם הכרטיסים הצהובים והאדומים כדי להעניש ולהרחיק שחקנים, כי לבצע עבירה בכדורגל זה לעבור על חוקי המשחק, מכאן שזה לא ספורטיבי.

אתה יודע שבתקופה שהכדורגל שוחק עדיין רק באנגליה, בכלל לא נענשו על עבירות מהמחשבה שזה נעשה מתום לב?

למה אתה לא בוכה על התופעה שקבוצות עושות פאולים? זה לא מוסרי, זה לא ספורטיבי ובניגוד לבעיטה החופשית של הנרי זה גם לא חוקי...

אני לא יודע מתי התחלת לראות כדורגל, אבל כמעט כל הקבוצות (אני אומר כמעט כי יכול להיות שיש כמה שאני לא יודע עליהן והן יוצאות מן הכלל) מבזבזות זמן בקרנות, בעיטות חופשיות והוצאות חוץ, גונבות מטרים בבעיטה חופשית, מתווכחות עם השופט אחרי כל החלטה, עושות פאולים כפי שאמרתי - כדורגל זה לא משחק שהכל בו יפה והוגן, להתחיל לבכות שזה לא פייר שהנרי בעט כששחקני צ'לסי לא היו מוכנים (אולי בכלל הוא צריך להודיע לשוער והגנת צ'לסי כמה שניות לפני שהוא מכדרר לתוך הרחבה או בועט מ-40 מטר בפתאומיות, הרי הם לא מוכנים) זו צביעות והתחסדות, אין אף קבוצה בליגות העליונות באירופה שמשחקת בצורה הוגנת ומוסרית לחלוטין, ובטח ולבטח שלא צ'לסי.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אלה חוקי המשחק ותתרגל אליהם או שאל תראה. מה, לא עצבן אותי לראות איך ארסנל מבזבזת זמן ב-5-4 עלינו? בטח, אבל ידעתי שגם אנחנו היינו עושים את זה במצב הזה.
    משחק ללא עבירות הוא סטרילי ומשעמם. אין ענף ללא עבירות, כי זה תמיד חלק מהמשחק, במכוון או לא. לא תראה משחק בלי עבירות, גם לא הייתי רוצה לראות משחק כזה.