מחזור 17 בליגת העל: בתוספת הזמן - מכבי ת"א מנצחת את מכבי חיפה במשחק העונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/1/21.

1. הרצליה Member

אי אפשר לקחת אליפות שכל משחק ההגנה עושה לפחות טעות אחת שיכולה לעלות ביוקר, אז בני יהודה וחדרה לא יענישו ברוב המקרים, מכבי תל אביב כן תעניש. זה כל ההבדל.
    לא רואה את ארד באופן קבוע, ראיתי אותו נגד הפועל תל אביב לפני כמה שבועות, היו לו יותר איבודי כדור מנגיעות בכדור. ראיתי אותו מדרבל ללא הבחנה נגד טוטנהאם בחוץ עד שבא לך למשוך אותו החוצה מהאוזן ולהעיף אותו מהמגרש.
    די אהבתי אותו כשהוא עלה לבוגרים עוד בימים בהפועל רמת גן, כשהוא שיחק פשוט וצנוע ועשה את התפקיד שלו. אבל היום? ביטחון עצמי מופרז על כלום ושום דבר ולדעתי זה רק הולך ונהיה יותר גרוע עם הזמן. שחקן מעצבן ומתסכל.
    וכן, הוא היה טוב אתמול במחצית הראשונה, הבעיה איתו שהוא מנסה בכוח לעשות דברים שהוא לא צריך לעשות, ובאיזורים שבהם הוא נמצא/מאבד כדורים זה יכול לעלות ביוקר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Butragueño מנהלים

קצת הלכו לאיבוד עם ה-"השתינו במכנסיים", "מנטאליות" וכו'.
    צריכים לזכור, הפסדנו מפנדל חסר מזל בדקות האחרונות. חס וחלילה היו מוסיפים 2 דק', אז פתאום הכותרות היו אחרות לגמרי?

תוצאה מאכזבת, קצת לא הוגנת, בלי קשר אנחנו צריכים לעבוד על החצי השניה של המשחק שלנו.

G.B7 ו-rivaldo אוהבים את זה.
  3. Raulito Madridista

אני הייתי מעביר ביקורת גם אם המשחק היה נגמר בתיקו, זו לא רק התוצאה הסופית ויש עוד דרכים לבוא לנצח "בכל הכוח", זה לא חייב להיות עם מערך סופר-התקפי כמו נגד בני סכנין שנבע גם מאילוצים כמובן. יותר ביטחון ואמונה מצד השחקנים, בכר בעצמו פלט משהו של "השחקנים הרגישו בנוח עם התיקו". אני חושב שלמכבי חיפה אין אף שחקן הגנה ברמה גבוהה (פלאניץ' אולי עוד שם, מקבל), להפועל ת"א של הדאבל שחשבה בעיקר התקפה היה את באדיר המנוסה ובעיקר דגלאס דה סילבה, אין אפילו איזה שיר צדק שהתעלה במדי קריית שמונה. כבר אמרתי לגבי ארד וחבשי - הם גדלו במכבי חיפה שאוהבת לרכוב על הגל של "שחקני הבית הצעירים" לאחרונה כולל נטע לביא שהוא הצלחה, אני לא רואה בהם בלמים מובילים. לא מהירים מדיי, לא חכמים מדיי, לא קריאת משחק. הייפ של מכבי חיפה. אגב, זה לא משנה אם חוזז עבר את סאן - הרי שטאלב עלה רק מהספסל, וככה 'ויתר' ועשה טובה שהוא מנסה לעשות הגנה, בעיניי זה בלתי נסלח.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אתה שוכח את העניין המנטלי. זה בעיניי יותר מהפסד רגיל. היו שנים שפשוט היתה לנו קבוצה פחות טובה מהם. אתמול? היו להם פציעות מפתח, לנו היה סגל מלא. אפשר להפסיד ככה מדי פעם, אבל העונה זה כבר כישלון שני. גם במשחק הראשון איבדנו את זה. לא, זה יותר מסתם הפסד. אני אשמח בסוף העונה לחזור לתגובה שלך ולהגיד שטעיתי. כרגע אין בי שום ביטחון להמשך. אנחנו שידרנו אתמול לוזריות נוראית. פחד. זה דבר שעלול לגמור לנו את העונה. לא פחות לא יותר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

ארד שחקן חלש, בלוף. אוברייטד גדול כי הוא שחקן בית צעיר.
    הוא איטי מאוד, הוא עושה הרבה טעויות, מאבד כדורים בקצב גבוה אבל הוא משחק בפוזה כאילו הוא ראמוס.
    הגול עליו הרבה יותר מאשר על טאווטחה.

את טאווטחה עברו בדריבל. חבל, הוא בכלל לא היה צריך להיכנס, אבל זה חלק מהמשחק כשיש נגדך שחקן התקפה זריז. ארד כשל בהרחקת כדור פשוטה, זה בסיסי.
    מאיר פיספס כדור גובה פשוט, בלי שאף אחד יקפוץ איתו לכדור. שחקן מאחוריו כבר קיבל את הכדור לרגל! אלה פעולות פאקינג בסיסיות של כדורגל מבלי שהיריב בכלל יקשה עליך - והם כשלו.
    הם כשלו כמו שהם תמיד כושלים כי הם פשוט לא שחקנים מספיק טובים.

זה כן עשו במכנסיים כי ת"א לא היו טובים ואפילו לא ניסו לנצח. אבל מי שראה את המשחק ראה שמדקה 50 זה ברור שאם תהיה הכרעה במשחק זה כי מכבי חיפה תבעט בדלי. הפנדל הוא מקרי, אבל איכשהו זה תמיד קורה לנו ככה שזה לא מקרי.

ואני לא יודע איך אפשר לעבוד על המחציות השניות. יש לנו מורה לספורט בנעמת בתור מאמן כושר, זה לא מקרי שאנחנו לא מסוגלים לשחק יותר ממחצית אחת.

6. סמואל אטו Member

באופן אישי קשה לי לחשוב על ארד בצורה רצינית מאז שראיתי אותו מקבל גול על הראש מול איי פארו בנבחרת הצעירה.

בצד החיובי, הוא כן מרשים כשהוא לוחץ גבוה.

(החילוף של טוואטחה היה אומלל, טעות קשה של בכר)

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הדיון המצחיק פה בין אוהדי חיפה שכל אחד מנסה לשכנע את השני למה הקבוצה השנייה תיקח אליפות, מעיד בעיקר על חולשתה הקיצונית של הליגה, כל קבוצה יודעת שהיא לא מספיק ראוייה ואין פה אליפות של קבוצה שמגיע לה, זאת לפחות על פי תחושת האוהדים.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כמויות מלל אדירות על זה שטוואטחה פישל שם עם חוזז וכולם מפספסים את זה שהוא דפק שם דריבל של ניימאר:

9. G.B7 ירוק עולה

אני אף פעם לא הבנתי את הטיעון הזה של "הליגה חלשה".
    כן זוהי עובדה הליגה חלשה אנחנו בישראל.
    הקבוצה שלוקחת אליפות היא חלק מהליגה וזאת שמציגה את הכדורגל הכי טוב או הרע במיעוטו. אז הקבוצה שלוקחת אליפות היא ראויה לזה כי כנראה השחקנים שלה קצת פחות חלשים מכל השאר.

אז כן אפשר לקחת אליפות גם עם ארד ורז מאיר,
    אין לשום קבוצה בליגה ראמוס, קראבחל.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/21
    orimor2212 ו-Morientes אוהבים את זה.
  10. Morientes Member

גם הליגה בפועל אותה ליגה.
    קצב צבירת הנקודות של האלופה כנראה זה מה שירד, היחידה שנחלשה בעיניי דרסטית מעונה שעברה זאת מכבי תל אביב.
    ביתר גם נחלשה אבל זה לא שהיא הייתה פקטור עונה שעברה

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

למה טווטאחה פישל?

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אל תשאל אותי, אני חושב שלא יכל לעשות הרבה יותר, דווקא סגר יפה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/21
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אוקיי. שקיצוני חולף על מגן בדרך ל... לא חשוב, באופן טבעי מחלקים את זה בינהים את ההצלחה. סובייקטבי, חלק יגידו המגן פישל, חלק יגידו הקיצוני גדול והאמת כנראה זה גם וגם.

מאוד נדיר, אבל זה מקרה של 100 אחוז על השחקן התוקף . זה פשוט מהלך מושלם. אין פה שום דבר שטווטאחה יכל לעשות טוב יותר. זה מהיר, זה חד, זה בתנועה. ואם איכשהו, המגן (נגיד טוואטחה) היה מצליח לעצור את זה זה היה מהלך הגנתי מושלם. אבל הוא נפל בזה כמו כל מגן בערך שהיה נופל למהלך הספציפי הזה.

14. oranfu Member

לבוא בטענות לטאווטחה זה פשוט קל. גם ככה לא אוהבים אותו.
    חלילה שמישהו יזכיר שהכל הגיע מהרחקה עלובה של ארד.
    או שידברו על הגול הראשון שהוא 100% על מגן מביך שנתן גול קל במתנה.

הבעיה עם טאווטחה זה שהכניסו אותו בדקות האחרונות, זה חילוף מטומטם. מי מחליף מגן סתם ככה בדקות אחרונות??

G.B7 אוהב/ת את זה.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

התפספס לי ה"לא" כמובן.