מחזור 17 בליגת העל: 3-4 משוגע למכבי ת"א על מכבי חיפה במשחק העונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏4/1/20.

?

איך יסתיים המשחק הערב?

הסקר סגור ‏6/1/20.
  1. ניצחון למכבי חיפה

66.7%
  2. תיקו

0 הצבעות
    0.0%
  3. ניצחון למכבי תל-אביב

33.3%
  1. DRORIKO Member

עוד במשחק נגדינו אמרתי שההגנה של קריית שמונה היא לא ברמה של ליגת העל. הגול שהיא ספגה עכשיו זה גול של ילדים א'. מי זה המספר 6 הזה שלה?

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איבוד נקודות מעצבן בעיקר בגלל הטיפשות בהגנה והאנטי כדורגל של ק"ש שלא הגיעה לשחק כדורגל במחצית השניה וביזבזה זמן בציניות בחסות יגאל פריד. אבל שמתסכלים על המשחק הזה בצורה קרה זה מובן לגמרי. בלי איינבינדר לבית"ר אין אמצע, תוסיפו את החיסרון של קונטה, פלומה ואפשר לומר גם ורד ואוחנה ואת זה שגדי קינדה שהוא ה-שחקן של בית"ר מסיים את המשחק מוקדם בגלל פציעה ובאמת שלנצח כאן היה מצריך התעלות יוצאת דופן של שחקנים לא יוצאי דופן. אם בבית"ר רוצים שהעונה הזאת תהיה עונת הכנה בצמרת הגבוהה לקראת מאבק על האליפות בשנה הבאה אני מקווה שהם הבינו היום שקריאף, מגבו ורוטמן אלה לא שחקנים לבית"ר, לא ברמה פשוט.

כמו שכתבתי גם אחרי 1-4 על הפועל חיפה, אין לנו מה להסתכל על מכבי ת"א ומכבי חיפה. אנחנו לא שם עדיין, לא ביכולת, לא בעומק ולא באופי. מצד שני גם לא כ"כ רחוקים אבל אלה שינויים שאני מצפה שיקרו כבר בעונה הבאה.

שי אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

מה העומק של מכבי חיפה בדיוק?

4. סיונרה Member

מה קרה עם גרצ'קין?

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שועה, עוואד, סלליך, פלקושצ'נקו, פוקס, חבשי.
    בקרוב כנראה גם פריי.

6. alexshw Member

זה עומק רגיל במקרה הטוב. עוואד היה פצוע מספר מחזורים ולמעשה לא היה לנו מחליף לחלוץ מרכזי כי שועה זה שועה.
    מקסים לא קשר אחורי אז יש פוקס. חבשי בלם מחליף זה בסדר זה ברגיל, סלליך/וילדסחוט גם רגיל.
    מה עם המגנים למשל?

פשוט טפו טפו טפו מכבי חיפה נמנעה מיותר מדי פציעות עד עכשיו, אז בעיקר רץ הרכב אחד.

7. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

מקום 3 זה מעל ומעבר לקבוצה שאופיר קריאף ואורי מגבו משחקים בה. אני מקווה מאוד שמחפשים קשר אחורי גרזן, מגן שמאלי ובלם, עדיף אפילו שניים.

8. קשר שמאלי Member

אז מסתבר שמוחמד לא מספיק טוב להחזיק קישור אחורי. שוק. שהוא היה בנתניה עשו ממנו סופרמן

yakov_y אוהב/ת את זה.
  9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

הוא לא צריך להיות בכלל באזור הקישור האחורי.

10. קשר שמאלי Member

לי זה ברור. הקטע הוא שאם הוא היה ממשיך לשחק בנתניה היו ממשיכים לטעון שהוא קשר אחורי ושהוא גדול על הליגה ושהוא יכול להחזיק את הקישור של ריאל מדריד.

yakov_y ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. abcd Member

תגיד פעם דפקו לך את האוטו בנתניה ולא השאירו פתק?
    אני מבין שקהת שם גול ואלמוג לא שיחק אז היית צריך לאלתר אבל זה קצת מוגזם.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז סיכום בדיליי קצרצר.
    משחק בית מול הפועל חיפה, שהמשחק בסיבוב האחרון היה המשחק הטוב האחרון שלנו באמת למעשה. והנה חיים סילבס ברוב אדיבותו נתן לנו לחזור לעצמנו טיפה.
    אפשר להגיד שבסך הכללי היינו יותר טובים, אבל המשחק הזה היה 50 50 מההתחלה והפועל חיפה הגיעה לשני מצבים מצויינים שאם היו כובשים הכל היה יכול להראות אחרת.

השכלנו לכבוש בפתיחת המחצית השנייה, ומה שלמעשה היה שונה הפעם והפתיע אותי, שהשער נתן לשחקנים ביטחון. הם סוף סוף מיצו מעט מהפוטנציאל המועט שלהם ושיחקו משחק הנעת כדור חכם, עם כדורי עומק נכונים ומלבד ירין חסן שאין טעם באמת לשפוט אותו כי הוא לא כדורגלן ואיבד את לאלא איזה פעמיים קריטיות, המשחק שלנו היה יעיל וטוב.

סולומון דניאל היה נהדר, מספר אחד במגרש היום, תיקולים, כדורי גובה, חילוצים והנעת כדור. השתלט על האמצע והיה הטוב ביותר היום. מילה טובה מגיעה גם לגולדנברג ודיא כרגיל, זיקרי שהעובדה שהוא השחקן עם הכושר הטוב ביותר בקבוצה בפער הופכת אותו לשחקן קריטי במשחק ההתקפה שלנו, הן בפתיחת השטחים לחברים והן במסירות בחלק ההתקפי.

לגבי הפועל חיפה, נורא חלשים. פדידה, גולאן, ג׳וניור, לאלא, ורמוט, השוער, כולם בכושרם הנוכחי שחקנים סופר חלשים. היחידי שאני רואה לנכון אולי לשבח מעט זה בלילתי המגן השמאלי.

חדרה הייתה עם מרכז הגנה מעובה ואגפים די פרוצים כי דיא בעיקר עלה לא מעט, ובכל זאת סילבס זנח את משחק האגפים לחלוטין וניסה בכוח לשחק אך ורק מהאמצע עם המשולש של קאניוק - לאלא - זמיר. אני מתחילת העונה ובעיקר אחרי המשחק שלהם בחוץ מול נס ציונה מבקר אותו כאן שבוע אחרי שבוע. הוא מהמאמנים החלשים בליגה בפער. יש לו חרא חומר שחקנים, אבל כך גם לרבע ליגה. הוא לא מפיק מהם כלום, שבלוני בחשיבה שלו, וגם כשעיבה את מרכז הקישור אחרי הפציעה של והבה הוא לא הצליח לשלוט בו. אם הייתי אוהד הפועל חיפה, ממש כמונו הייתי דואג יותר למה צריך להעשות בינואר בשביל להישאר בליגה ולא לחשוב בטעות על פלייאוף עליון.

13. Raulito Madridista

הסטטיסטיקה מהמשחק בטדי שיקרה קצת לדעתי, 22 איומים של בית"ר או משהו כזה אבל הכדור לא ממש היה ריחף ברחבה של עירוני קריית שמונה ולא היה ריח של 2:3 באוויר למרות שהמחליפים עזרו. שני שערים נפלאים אבל הרבה פחות דריבלים, מהירות ועניין. בית"ר לא טובה בטדי. ק"ש באמצעים המוגבלים שלה שיחקה לא רע ונתנה שני גולים של כדורגל, הכי טובה בתחתית - שאפו. אני לא רוצה לגזול מבית"ר את התקופה הנפלאה שלה עם איזה סיבוב שלם בו הפסידה רק פעם אחת מאז מכבי תל אביב אבל העניין הוא שבליגה שלנו לכל קבוצה נורמלית (ויש כאן ארבע כאלה) נורא קל לחבר רצף ניצחונות. המשחק הזה שם את בית"ר במידותיה. נראה לי מוזר לספור את ורד שלא שיחק העונה ברשימת הפצועים, כנ"ל אוחנה, מי אמר שהוא חסר ברצף הניצחונות? זה כמו שאני אגיד שבוזגלו חסר בהפועל.

14. yakov_y YNWA

אני רוצה להזכיר לך כמה דברים על קשר שמאלי, הוא טען שעלי מוחמד אוברטייד עצום, מה קרה שהוא נעלם ?
    עלי מוחמד מביא מספרים וקשר שמאלי אחד שמסתכל רק על מספרים (כמו הטענה ההזוייה שקניקובסקי בעונה טובה בגלל מספרים), בקיצור הטענה שעלי מוחמד אוברטייד נעלמה ופתאום הדעה שלו לא ברורה והוא לא צועק פה כי יש את אוהדי בית״ר שייסרבו לכך.

בנאדם שטוען שעלי מוחמד אוברטייד, ועוד על סמך מספרים בחלק הקדמי.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם אנגולו קאנטה לא היה מסתדר עם קריאף לידו כקשר אחורי.