מחזור 17 בפרמיירליג: הגדולות נפגשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏14/12/07.

1. David Seaman Member

כן, רוי קין לא היה שחקן מלוכלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. לא מצאתי כינוי Member

הא, אני טועה, קינו היה נשמה טהורה שכל כוונתיו היו טובות, הוא אף פעם לא ניסה לגמור לאף אחד את הקריירה, הוא תמיד שיחק רק ממניעים טהורים.

כן, בטח...

3. אבו Member

טעיתי באשכול

בכל מקרה ניצחון מתוק במשחק שקול, קצב מטורף בסיום.
    לגבי ססק- תודה לאל שהילד הזה אצלנו. ותודה שפיצץ את האפס בשם האוהדים..התפלאתי שזה לקח לו כ"כ הרבה זמן ואם אני לא טועה הוא גם לא לחץ לו את הידיים בהתחלה
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. Nevermore Member

מה שססק עשה בדקה האחרונה כבר גובל ברשלנות. כניסה מטופשת ששווה אדום ישיר, ועוד לפני סדרת משחקים קריטיים וקשים.

כל הפרובוקציות הקטנות-מילא, זה מטריף את הקהל וכל זה...אבל הוא עבר את הגבול בסוף, טיפשות לשמה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/07
  5. SeRgInHo Member

סוף סוף אוהד ארסנל שפוי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

לא מצאתי כינוי,
    אם אתה מתכוון למקרה האלאאנד, אז קודם תתעדכן בנסיבות.

6. לא מצאתי כינוי Member

הנסיבות ממש לא משנות, כל עוד שחקן שעושה משהו בכוונה תחילה, הרי שהוא מתנהג בצורה מחריפה No matter what.

חוץ מזה, זה רק מקרה אחד, עוד כמה מקרים דומים היו לקין?

זה לא האשכול, אז זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא זה בכל מקרה.

7. john Member

בסדר :aaarofl:

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ההבדל בין קינו ופברגאס הוא שקינו היה יכול לתקל שחקן ולשבור לו את הרגל כמו חיית טרף, ואחר כך לצאת איתו לבלות בבאר. פברגאס מראה גישה של זלזול אמיתי כלפי יריביו. ועזבו רגע את אשלי קול כי יש לו הסטוריה ארוכה עם ארסנל, מה אפשר לומר על התקרית עם מארק יוז, שברוב חוצפתו העלה הרכב הגנתי למשחק באמירייטס?

9. AW forever Member

אני רק אוסיף לדברים שנאמרו פה- שיפוט פשוט מזעזע. בניגוד למשחק באנפילד, שהיה משחק אגרסיבי מאוד כיאה למעמד, פה וויילי האידיוט עם ההצגות שלו והקשקשת שלו והכרטיסים המיותרים והעצירות- בלתי נסבל. וגם מאוד עיצבן אותי שבמקום שיפוט הוא ניהל פנקסנות, על פאולים שהם לא צהוב הוא הוציא צהוב, אחרי זה סגר חשבון עם זה והזהיר את זה והרצה להוא וזיין ת'שכל להוא. בנוסף, אני לא בטוח שלא היה מקום לאשר את השער הראשון שנפסל, אם היה נבדל הוא היה מאוד גבולי. לגביי השער השני של אדבאיור שנפסל- בדיחה, אם כבר אז הייתה עבירה של בן-חיים, לא האמנתי שהוא פסל את זה.

10. TheLane Member

כשהפרשנים מדברים על ה silky football המדהים של ארסנל, הם שוכחים שיש לזה צד שני... גועל נפש. סקאם כמעט אחד אחד, ויש כאן מישהו שזה מפתיע אותו?

לפאברגס מגיע הרבה יותר יחס קשה מהאוהדים והתקשורת (והשופט) מאשר לכריסטיאנו רונאלדו, אבל איך זה שהוא הוא יוצא בלי פגע כל פעם? silky football.

11. THE STRETFORD END Member

השער הראשון שנפסל,נבדל ברור,
    השער השני שנפסל,שום עבירה על בן חיים.

12. Rudess Member

ואתם הולכים לאכול הרבה מה- SILKY FOOTBALL בשבת, אז שיהיה בתיאבון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד רודס. הליין כותה תגובה יפה ומפורטת (למרות שאני לא מסכים עם כולה וחושב שהוא מונע משנאת יתר לצפרדעים), ואתה לוקח את המשפט הכי פחות חשוב ויוצא בהצהרה שחצנית ולא קשורה לנושא. בראבו.

14. TheLane Member

אני רק מקווה שטרי או אחד מבריוני צ'לסי האחרים יתנקם בפאברגס באחד המשחקים הבאים. או שחקן של קבוצה אחרת. מישהו חייב להוריד את הגועל נפש הזה מהמגרשים.

לא זוכר כבר הרבה זמן שחקן ששנאתי כל כך. ויש לי פאקינג סיבה טובה מאד. ומצדי ה silky football יכול ללכת ל...

15. KirkH Member

מה טרי, מה?

זוקורה לא יכול לדחוף לו את הצינור בין הרגליים? למה תמיד אנחנו צריכים לעשות לכם את העבודה?