מחזור 17 ענק בפרמיירליג: מנצ'סטר אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/12/06.

1. רפאל Member

לא משנה כמה שחקנים יש לנו בסגל כל עוד השוער השלישי שלנו הוא בדיחה עצובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    5 (אם לא יהיו פשלות) נקודות הפרש ועוד משחק בית מול יונייטד זה לא סוף העולם, העונה עוד רחוקה מלהסתיים, ועם הזמן קודיצ'יני יחזור לשער ולבאלאק ושבצ'נקו כבר יתחילו להבין את שיטת המשחק של מוריניו אז אכן אני מצפה לפייט מול היונייטד עד הסוף.

הבעיה הייתה שלא פתחנו טוב את המשחק.

2. THE STRETFORD END Member

ראיתי אתמול את משחק הצמרת בספרד,איזה הבדל,כאילו הילוך איטי לעומת 2 המשחקים שראיתי בסוף שבוע,הדרבי של מנצסטר(שעלק תיקו היה משקף אותו)והדרבי הלונדוני היום,מדהים!!!

לצ'לסי ובמיוחד אחרי המחצית השנייה הגיע הניצחון,צריך גם מזל בכדורגל ואני זוכר גולים מצחיקים לטובת צ'לסי בעונות הקודמות גם נגד ארסנל,הפעם המשקוף והקורה היו עם יונייטד.

ארסנל,בהתחשב בהרכב החסר מגיע לה כפיים,במיוחד לגילברטו ועמנואל 1,2,3,4,5,6,7
    אבל סנדרוס....זו לא העונה הראשונה שלו בפריימיר וזה כבר לא זמן התאקלמות,בלם שלא מתאים לקבוצה כמו ארסנל עם השאיפות של ארסנל,כמה פעמים הוא איחר היום בשמירה על דרוגבה שבנס לא כבש עם הראש,כמה שהוא נלחץ כשלוחצים אותו כשהכדור ברגליים שלו,

הדרך עוד ארוכה ויותר מזה שאני מבסוט שהתרחקנו מעט מצ'לסי אני שמח לא פחות שהתרחקנו גם מארסנל.

3. קינג לדלי Member

שכחתי להוסיף ...

כמה שאני אוהב את דב הנמלים שלי סנדרוס !

4. eastlands Member

סקוטלנד מעודנת ,ועל כך תעיד הטבלה , ההפרש בן 2 הראשונות לשאר הליגה הוא תהומי ,ועוד בנובמבר . ארסנל,ליברפול ,טוטנהאם ,בולטון, הכל יפה הכל נחמד ,כולם מנצחים את כולם ,עד למפגש מול 2 הגדולות ,בולטון מנצחת בבית את ארסנל הנוצצת ,אבל חוטפת חמישיה מהחלאות ,וגם לצ'לסי היא מפסידה בבית , כמובן שפעם ב... צ'לסי מפסידה בליין ,אבל אם החלאות מנצחים 14 משחקים מיתוך 17 עד כה , הרי שמדובר ב2 ליגות נפרדות (במקרה הטוב 2 ליגות ) .

5. Teddy Picker Member

איזה משחק מדהים, בכלל מחזור מדהים
    אין פשוט אין על הליגה הזאת , אי אפשר לחכות כבר למחזור הבא

משחק ענק! של צ'לסי שפשוט נשדדה היום, לכל אלה שאומרים שארסנל שלטה במחצית הראשונה, לאיזה מצבים היא הגיעה בדיוק?
    לעומת קורה של למפארד, הצלה מהקו של פבריגס מבעיטה של אסיין ,בעיטה משלושים מטר של באלאק שעברה סנטימטר מעמוד והחמצה גדולה של אסיין כמה מטרים מהשער של ארסנל.

מבחינת הזדמנויות הייתה רק קבוצה אחת במגרש, צ'לסי פשוט לא הצליחה לשמור על עיקביות ויצאה לבליצ'ים פעם בכמה זמן

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, בשקט בשקט, בלי לשים לב, ליברפול חזרה לרביעייה הראשונה, ומכייוון שהשהות של פומפי שם היא כנראה זמנית, אולי הספדנו את העונה שלהם מוקדם מדי.

7. mr . angel Member

אז ?
    מה חדש כאן שהכדורגל הספרדי זאתי בדיחה מסריחה לעומת הכדורגל המדהים האנגלי ?
    מי משווה בכלל ?
    תן להם לחשוב לאומללים האלה שהליגה שלהם היא הכי טובה בעולם ( כן , בטח חח )
    OMFGGGGGGGGG lollolololololololololololololololאיזה כדורגל !!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה קצב יאללה איזה גול של אסיין !!!!!!!!!!!!!!
    רק באנגליה יש כזה קצב מצד לצד וכאלה גולים רק באנגליהההההההההההההההההההה
    איזה משחק יאללה

8. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    בסדר אנחנו סקוטלנד,בסדר 2 ליגות נפרדות,מה אתה רוצה פרס?
    זה מה יש,יונייטד מנצחת 14 מתוך ה 17 כי היא משחק כדורגל מדהים,כואב לך,שיכאב,
    צ'לסי כל-כך חזקה וחוזרת מפיגור ב 2 משחקי עונה,נגדנו ונגד ארסנל,בלתי אפשרי כמעט לשבור אותה,
    ועדיין הרמה מעבר ל 2 המקומות הראשונים גבוהה מאוד,הליגה הטובה בעולם!

למה לא ענית לי ולחיים כשניסנו לעשות שיחת ועידה לפני חצי שעה?
    השקת בדיוק את הגרניום?

9. eastlands Member

במקום ללכת לחגוג את את סוף השבוע המושלם שלך ,ואת כמות הקורות והמזל ב24 השעות האחרונות ,אתה מתעסק לי עם גרניום ובזילקום .
    אתם צודקים הליגה העונה הכי תחרותית אי פעם , תספרו את זה לעוד אוהדים של 15 קבוצות בפרמייר שהפסיקו להגיע למגרשים וביטלו את המנוי שלהם אחרי 30 שנה בגלל חוסר עיניין ותחרות .

סטרטפורד -תמשיך להתווכח כמו ילד ולשלח את כולם למשתלה ,אתה הרי המצאת את הכדורגל ,כשאנחנו נטענו עצים בטו בשבט .

10. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    הקהל לא מגיע לא בגלל חוסר תחרות אלא בגלל דברים אחרים ואתה יודע זאת,במיוחד בגלל מחירי הכרטיסים,
    עובדה שבעונות קודמות שהיה אולי משולש בצמרת ושאר הליגה נאבקה על דברים אחרים התפוסה היתה מלאה.

אני שולח עכשיו למשתלה כי יש כמה גאונים בהנהלה שהחליטו להתעסק "בעניינים החשובים באמת בפורום"
    ולצנזר מילה המתארת מאכל טעים בצבע אדום,לרגע חשבתי שאני נמצא בפורום מאירן.

11. אבו Member

הספדנו למה? ליברפול תסיים במקום 3\4 העונה, ולא יותר מזה.

באמת שהיה משחק ענק היום. אחד הגדולים בשנים האחרונות בפרמייר ליג.
    תירוץ או לא, אבל באמת ששיחקנו היום בלי 4 שחקנים שהרבה מאוד מהמערך בנוי עליהם. הנרי, רוזיצקי, גאלאס וטורה, אחד אחד פשוט שחקן מפתח.

לא התייחסתי מקצועית שחקן שחקן בקבוצה,
    סנדרוס היה חסר ביטחון ופשוט רע. דרוגבה כרגיל חגג עליו. אבואה היה טוב בהתקפה, אבל מאז הכניסה של רובן קיבל בית ספר. פלאמיני עשה את שלו, ואפילו הוסיף שער מכלום.ג'ילברטו גם הוא הפתיע אותי עם המנהיגות והלחימה במרכז השדה.

פוק אופ קול, קום און ארסנל

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אירן מעל הכל, ואצלנו זה אורניום איכות.

תראו איזו עבודה זרה שלחנו ללונדון.. שוב אנחנו עוזרים למנצ'סטר לקחת תארים.

13. אבו Member

קייזר, לא ציינתי את זה אבל להמן היום היה זוועה.
    התרגלתי כבר לפרובוקציות שלו עם חלוצי היריב, בעיקר במשחקים גדולים מהסוג הזה. אבל ההשמטות כדורים האלו מקרנות, בנס זה לא הסתיים בשער.

אגב ההחמצה בסיום של למפארד הייתה הצלה ענקית של פלאמיני.

14. city Member

אני חושב שהגול של אסיין הוא טעות של ונגר. ברור שבעיטה כזאת היא משהו מיוחד וצריך לתת לאסיין את כל הקרדיט, אבל אני מאמין שאם החילוף של ליונברג - ואן פרסי לא היה מתבצע הגול היה נמנע. בזמן שואן פרסי היה בצד שמאל הוא הפעיל יותר לחץ על אסיין, ואחרי שליונברג נכנס הוא פשוט הפקיר את צד שמאל של ההגנה. מבחינה טקטית לא ברור למה החילוף נעשה. זו לא פעם ראשונה שאסיין עובר לשחק כמגן ימני ומאותו מקום בדיוק בועט לכיוון השער, מוריניו עושה את התרגיל הזה בכל פעם שהוא בפיגור. אני אישית זוכר מספר מקרים כאלו. זו טעות של ונגר שלא צפה את זה ונתן הוראה לליונברג לשמור את אסיין יותר צמוד ולחסום לו את זווית הבעיטה לשער. פשוט חבל.
    ברור שאני נתפס לקטנות אבל בשביל לנצח את צ'לסי אסור לך לעשות אפילו את הטעויות הכי קטנות.

15. אבו Member

אני לא חושב שליונברג אשם. אם כבר מישהו אשם אז זה פלאמיני, שהוא זה שאמור להיות שם ולחסום, או לנסות לפחות.
    אין מה לעשות, זה היה הגול מהסרטים של אסיין וכמעט ואי אפשר לבוא בטענות למישהו.