מחזור 17 ענק בפרמיירליג: מנצ'סטר אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/12/06.

1. לא מצאתי כינוי Member

איזה משחק ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx. יונייטד אולי פותחת פער, אבל אני במקום צ'לסי עם היכולת של היום לא הייתי כל כך מודאג, היא שיחקה פשוט מצויין.

2. רפאל Member

לא יאומן!
    4 פעמים הכדור פוגע בעמוד!!!
    כדור 1 שאסנל הצילו מהקו!
    2 פנדלים שהגיעו לצ'לסי... 1 על קרבליו במחצית הראשונה והשנייה על דרגובה במחצית השנייה!!!
    20 בעיטות לשער ש - 8 מהן היו למסגרת!
    אדום 100 אחוז הגיע ללאהמן!
    שופט שהרס לצלסי את המשחק, תקראו לי בכיין...

איזה חוסר מזל...

במחצית השנייה אכן היינו מעולים, אבל לעזלזל עם השוער המעצבן הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/06
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד לפאשיסטיים שבאו שיחקו כמו ווסט ברומיץ, השיגו את שלהם ומבחינתי זה הפסד. הרבה זמן לא הייתי כזה עצבני. אני פשוט לא מאמין איך לא ניצחנו את הקבוצה הזאת איך....

ארסנל ניצחה היום, הם יחגגו את התיקו הזה ובצדק. 4 קורות, 2 בתוספת זמן... דרוגבה פתאום מחטיא ממצבים שהוא כובש בעצימת עיניים.
    שון רייט פיליפס בן זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צ'לסי הפסידה היום. ארסנל קבוצה עלובה שבאו לעשות פרובוקציות בראשותו של להמן אבל... הניצחון הוא שלהם.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

המזל הלך עם הגרמני, ואני מדבר על הווינר מבניהם.

5. John Boyle Member

רייט פליפס ביכלל לא תרם למשחק,רק ניסה לחקות את רובן בתרגלים,וניכשל!
    פשוט פיליפס מאכזב...
    ואני עוד שאלתי את עצמי למה הוא לא פתח..

6. Nevermore Member

איזה משחק אדיר. תענוג.
    למרות היתרון אני ממש לא מאוכזב מהתוצאה.

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

UN-FUCKING-BELIEVABLE!

על המשחק הזה רשום בענק 5-0. הנקודה שתנדוד לצפון לונדון הערב היא הגניבה הכי גדולה שנראתה בפריימירשיפ מיום היווסדה. לאמפרד פעמיים, אסיין מ-2 מטר, אסיין כשהיה פנוי ברחבה, דרוגבה באין-ספור מצבים וחצי מצבים שהגיע אליהם. לא לא קיימות המילים להביע את התחושות.

וכמו שאמר קירק, הגיע הזמן להפסיק עם הבדיחה העצובה שנקראת רייט פיליפס. לא ברמה של צ'לסי. לא היה, ואף פעם כבר לא יהיה. השחקן היחידי, כולל הילאריו, שלא היה מסוכן היום. חזרה לקבוצת אמצע טבלה חסרת יומרות תעשה לו רק טוב.

8. AW forever Member

הלו הלו, לטובת הכלבים העזובים והמרוטים שראו את המשחק רק מדקה 80 ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ) אפשר לשמוע מה הלך? את המשקוף והקורה בתוספת זמן ראיתי והזדעזעתי, כמו גם שהיה פאול ברור של אשלי קול במהלך שהוביל לגול. מה עוד?

9. John Boyle Member

להזכיר לך את הלחץ שצ'לסי עשתה,אולי צ'לסי לא הייתה משהו הבמחצית הראשונה,אבל מחצית שניה הייתה שלנו ללא ספק.

10. AW forever Member

מה להזכיר, אומר לך שלא ראיתי את המשחק עד דקה 80... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx שמישהו עם מושג יכתוב בבקשה מה היה, תודה.

11. Rudess Member

AW, אתה ושאר התותחנים יכולים להיות גאים היום בקבוצה על תצוגה הירואית במבצר של צ'לסי. מתחילת המשחק, כשארסנל התחילה להניע את הכדור בסבלנות והוציא את צ'לסי מהריכוז, היה ברור שנראה פה לפחות תיקו. תצוגה אדירה של ג'ילברטו (איש המשחק בעיניי) בסיוע חלב הפנומנאלי מוציאים את ארסנל כמעט עם נצחון מהקרמלין, אבל תיקו זה תוצאה יפה מאד, וסר אלכס יכול לשלוח זר פרחים לונגר. אלן ויילי היה מצוין, למעט הטעות שהובילה לשער של צ'לסי, קשלי כיסח את חלב מאחורה ללא שריקה, אבל סה"כ ויילי היה מצוין, קרוב לאירועים ולא נכנע להצגות הפאתטיות של דרוגבה.

תודה רבה לך ארסנל על תצוגה נפלאה! שבוע טוב לכולם.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסקים דווקא לרייט-פיליפס אתם נדבקים?

יש לכם בקבוצה שני "גלאקטיקוס" אעלק בשם באלאק ושבצ'נקו שמאז שהגיעו לגשר תורמים רק ליריבות שבאות לנטרל את צ'לסי ומונעים ממנה לשחק את ה4-5-1 הסופר-מסוכן שלה. היום ברגע שמוריניו העלה את שני הווינגרים מהספסל הביצים שלי שיקשקו, וכנראה שגם הביצים של השחקנים שיקשקו כי פתאום כל מהלך של צ'לסי היה חצי גול. לא ברור לי איך יצאנו מהמשחק הזה רק עם ספיגה אחת, מה שהלך שם בתוספת זמן, הפאניקה הזו, שונגר לא השכיל לעצור עם איזה חילוף שימשוך את הזמן לפחות... וואו. טירוף.

צ'לסי נשדדו היום ללא ספק והיו ראויים לנצחון, אבל אני גאה מנגד בתצוגה באמת הירואית של כל הלאדס ובעיקר מת'יה פלאמיני, שמעבר לשער הנהדר שהוא כבש (מי היה מאמין) הוא לקח ללמפארד כדור מהקו במהלך האחרון של המשחק עם קפיצת קראטה שלא היתה מביישת את ברוס לי. כולם נלחמו כמו אריות ועשו תוצאה גדולה למועדון שמבחינתי, כפי שלירן אמר, היא נצחון לכל דבר. יונייטד, זה בשבילכם, שלא תפשלו לי עכשיו שומעים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

קצב מדהים, אגרסיביות חסרת פשרות, גם כדורגל איכותי מבחינה טכנית, שערים אדירים, אין אין על הליגה הזאת, שלא ייגמר לעולם :aaa12:

13. John Boyle Member

הא סליחה אחי לא שמתי לב,
    המחצית הראשונה הייתה כימעט כולה לטובת ארסנל,
    מחצית שניה צ'לסי התחילה עם הלחץ הכבד,רק רובן ניכנס המשחק השתנה,
    ואתה השאר את יודע...
    אם אתה רוצה פירוט יותר טוב תבקש...

14. Gooner Member

באסה לקבל גול מפלאמיני אני מבין?
    אתה מצפה שוונגר יפתח עם 3 חלוצים שיש לו בהגנה את סנדרוס ודג'ורו?
    עוד פעם התותחנים עם הדאבל פאסים המהירים והמהלכים הפשוטים,התנועה ללא כדור והמשחק הקבוצתי מול אחת הקבוצות החזקות בעולם,פלאמיני מול למפארד,פברגאס מול באלאק דג'ורו מול שבצנקו האפס וסנדרוס מול דרוגבה (שהיום קיבל את הכוכב השלישי בתעודת הצלילה שלו ד"א),קיצר....צ'לסי של השנה זה לא צ'לסי של 04-05 או אפילו של שנה שעברה.

פאשיסטיים?עלובים? מול הנרי,טורה וגאלאס הייתם אוכלים קקי.

סתם הפסדנו 2 נקודות.

הגניבה הכי גדולה בפרימיירשיפ היא שני "האליפויות" שלכם,PUN INTENDED!

15. קינג לדלי Member

לא תמצאו קצב משחק כזה גם במאדים.
    מדהים !
    הלוואי שיונייטד תעשה מזה אליפות. אסור שהאליפות תישאר בלונדון.