מחזור 18 בליגת העל: מאבק בירוק בסמי עופר, הפועל ב"ש מארחת את מכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏30/1/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שיצא לך להרים יד באוויר מאז שהיית ילד בתנועה מאיימת בלי לפגוע, גם אם ברצינות וגם אם בצחוק. אבל פעם ראית אדם שעושה את זה בכאילו יריקה? ההשוואה לא במקום.

2. yedidel Member

הביקורת היותר חשובה על ז'וסוואה היא למה הוא לא עשה כלום במשחק הזה

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

קודם כל כדי להקליל את האוויר: בחורה חמודה זאת בצהוב-כחול, וואלה התחלתי איתה באינסטגרם, אמרתי לה שלמרות שאני אוהד הפועל ת"א - אפשר לגשר על הפערים. האמת שהציוץ חמוד אבל פאתטי, גם הפועל ב"ש זו לא הקבוצה של 2016-2018, בשביל מה להתעסק בזה בכלל? הרי אם קבוצה אחרת הייתה עושה דבר כזה, המחנה הצהוב-כחול כאן היה אומר ש...

ובחזרה לכדורגל:
    1. שער אדיר של טל בן חיים ברגל החלשה, ממש כמו חץ, אני חושב שהוא בהחלט מצליח לסתום הרבה פיות, הוא גם הגיע בשכר נמוך יחסית. הוא לא חייב לכדרר, את זה אפשר להשאיר למתן חוזז למשל.
    2. מדברים על חיזוק של מכבי ת"א לחלק הקדמי, הסגל שלהם עמוס-מאוד, יש להם עוד שני משחקים באירופה וזהו, לא רואה אותם עוברים את שחטאר דונייצק. הקיים מסוגל לספק יותר.
    3. ואן לוון בחר בהרכבים נורמלים ובעיקר ייצב את ההגנה, בחלק הקדמי זה עדיין לא זה גם מבחינת ייצור מצבים, אתמול זה לגיטימי להתקשות אבל מכבי לרוב מתקשה, אלא אם כן היריבה ממול היא...הפועל.
    4. אני גם לא ראיתי רוק יוצא מהפנים של ז'וסואה. ריקן ושחקני מכבי פרימדונות, רק לטב"ח 'מותר' לצאת על ז'וסואה בעקבות המרפק ההוא. לא מבין בשביל מה ההתעסקות הזו שוב ושוב ושוב כשאנחנו בתוספת הזמן והמשחק נגמר זה לא שאם הוא מקבל אדום זה יעזור למכבי כאן. ז'וסואה עצמו שחקן מגעיל ותפסיקו לברוח מזה.
    5. הילד הצעיר מבאר שבע עשה את הפעולה ההתקפית הכי טובה שלה העונה במסגרת הליגה - שלא הגיעה מז'וסואה. עצירת כדור, השתחררות לבעיטה, כדור לא רע, נהדר. אהבתי את התעוזה של ברדה אבל קל לעשות את זה כשאתה יודע שלא תמשיך ונגד מכבי. בכל מקרה היה מרענן. אקולטסה שוב במשחק עם פעולות טובות אבל ליד השער - רע. אגב, ברדה לא הזכיר בכלל את הפן הבריאותי לגבי ה-האם יירצה לאמן או לא. ותענוג לשמוע אותו.

4. DRORIKO Member

אני רואה הרבה פחות כדורגל ישראלי מבעבר, אבל השנה במקרה יצא לי לראות את שלושת המשחקים הכי נוצצים על הנייר שלכדורגל הישראלי יש להציע:מכבי חיפה-מכבי תל אביב, מכבי חיפה-הפועל באר שבע ואתמול מכבי תל אביב-הפועל באר שבע, ותסלחו לי אבל אני לא יודע להחליט איזה מהשלושה יותר גרוע. העובדה היא שבמקום לדבר על המשחק שהיה אתמול אנחנו מדברים על האם ז׳וסוואה ירק או לא ירק כאילו זה הפרק ההוא מסיינפלד.

עריכה:עכשיו אני רואה שגם ניר צדוק השתמש בבדיחה על סיינפלד.

5. Raulito Madridista

בשנה שעברה במערך שלושת הבלמים האגדי של מרקו בלבול שפחד ממכבי ת"א, הצהובים ניצחו 0:1 את מכבי חיפה במשחק העונה הראשון, כדורגל לא היה שם גם עם קהל וטירוף ביציע. לא יודע להכריז נחרצות אם השנה זה גרוע יותר. הפועל ב"ש הייתה פחות 'הישרדותית' בפתיחת העונה שעברה עוד עם ברק בכר, אבל לז'וסואה למשל לקח זמן להתחבר. לבית"ר הייתה ריצה יפה מבחינת תוצאות עם רוני לוי. אני נהנה השנה ממכבי פ"ת וגם לפרקים ממ.ס אשדוד (שמאוד-מאוד לא יציבה) שאם לא תשיג את הכרטיס לאירופה זה לא יקרה אף פעם. בית"ר יותר אטרקטיבית מב"ש בשל זה שיש לה יותר איכות בחלק הקדמי ומאמנים שמנסים לשחק התקפי. את הקהל הייתי מחזיר רק בעונה הבאה וזהו, בטח באיך שהמדינה כאן (לא) מתמודדת עם הקורונה, אבל כל ענייני נתב"ג והחרדים זה בקומה אחרת. כמה שצמאים לזה - אנחנו והשחקנים, לא יודע אם 20% קיבולת תשפיע.

אגב ראיתי זוועתונים יותר גדולים ממכבי ת"א העונה, משחקים שהיא אפילו לא התקרבה לרחבה של היריבה ולא שחסר רק את הפס החכם או משהו כזה.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמדברים על תקרית גוסואה , ההתחזויות של שכטר , והדרישה של אוהדי מכבי ל5-6 צהובים לשחקני ב"ש .
    אז קל להבין שכדורגל לא היה פה.

מחצית ראשונה היה בה משהו , היה קצת כדורגל היה קצת עניין , מחצית שנייה זה כאילו שתי הקבוצות עלו לשמור כוחות לחודש העמוס.

7. South Boy Member

א. כן, ראיתי בנאדם שעושה תנועת יריקה בלי לירוק ואני בטוח שאני לא היחיד.

ב. לא השוויתי שום דבר, נתתי דוגמה לאקט אלים שלא באמת מתבצע בפועל.

ג. תודה לאל יש לי ראיה מצוינת, ראיתי אתמול את ההילוך החוזר של המקרה לפחות עשרים פעם גם בטלויזיה וגם בטוויטר ולא ראיתי שום יריקה, אני יכול להראות לך איך נראה אדם שירקו עליו אם צריך. זה לא הופך את ז'וזוואה לפחות אידיוט אבל להיענש על יריקה הוא בטח שלא צריך.

8. סמואל אטו Member

זה לא יריקה, זה נשיקה באוויר.

9. zivmay Member

יש לי בחילה משחקנים כמ ושכטר וריקן, כל המשחק מחרחרים ומתחזים.
    יש כלכך הרבה סרטונים של המקרה, לא רואים שום יריקה.

10. South Boy Member

ז'וזוואה זה הטרף הכי קל בליגה, לא צריך יותר ממילה כדי לגרום לו לראות שחור.
    האשמה היא רק עליו שהוא נגרר לפרובקציות האלה, אם רק אמנים בפרובוקציות כמו שכטר וריקן הזבלים היו מוציאים אותו מהכלים אז ניחא אבל כשזה קורה כל שבוע האשמה צריכה ליפול קודם עליו. מי שיגיד ששחקנים לא מחפשים אותו הוא עיוור אבל לעזאזל לפחות תקשה עליהם קצת את העבודה, הוא פשוט משתגע מכל דבר. ועדיין לקרוא לזה יריקה זאת בדיחה.

11. סמואל אטו Member

אפילו ז'וסואה לא מגן על עצמו כמו שמגנים עליו אוהדי ב"ש.
    "לא ירקתי, עשיתי עליו 'טפו' ".

12. italiano Member

קודם שיביאו הוכחה ולו קטנה ביותר לכך שבאמת ירק ואז נהיה המבקרים הכי חריפים שיש.
    בינתיים הצילומים מראים שהוא דובר אמת וריקן(כמה מפתיע) הוא זה שמשקר ודפק הצגה שלא הייתה מביישת שחקנים בבימה.

לא נתרפס בפני המועדון השקרן ומתועב הזה.

13. South Boy Member

שזה בדיוק מה שאוהדי באר שבע (וכל מי שיש לו שתי עיניים וגישה להילוך החוזר של המצלמה) אומרים שהוא עשה.

14. Telkiyski Member

כל עוד לא רואים יריקה, ז'וסווה לא ירק.
    אבל בלהכתיב מציאות הם תמיד היו טובים.
    מזכיר לי את הספין של "אבידור הוא זה שדחף את אבוקסיס" (ולא הטלבע כמובן) של מכונתה תעמולה שלהם.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. Morientes Member

אם הוא עשה תנועה של יריקה ורעש של יריקה, וריקן שלא היה עם הפנים אליו בכלל, הרגיש יריקה אז זאת יריקה.

מצב נושא:
הנושא נעול.