מחזור 18 בליגת העל: מאבק בירוק בסמי עופר, הפועל ב"ש מארחת את מכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏30/1/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

איכס.

2. italiano Member

זה שקלינגר בכיין ותמיד מוצא את מי להאשים חוץ מאת עצמו אני מסכים לגמרי.

אבל..
    הגישה והניסוח של הכתב קווים קצת חצופה ולא מכבדת.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לא מכבד?
    שאל שאלה מקצועית ונכונה שכולנו מדברים עליה כבר כמה משחקים.
    גם בטדי קלינגר התנהל בצורה זהה והחזיר את בית״ר למשחק והזמין אותה לתקוף במשחק שלפני זה היא לא הייתה פקטור עם החילופים ההגנתיים כולל החילוף הקבוע של רז שלמה במקום שחקן התקפה רק שם שטקוס היה טוב וגם היה להפועל מזל כי בזכות ההתנהלות של קלינגר בית״ר הגיעה להמון הזדמנויות,
    גם בתיקו מול הפועל חיפה הזמין אותם לתקוף וככה גם קיבל שיווין וגם כמעט הפסיד משחק שכבר הוביל בו 2-0.
    לא סתם הפועל מנצחת כל כך מעט למרות שבכל המשחקים האחרונים היא מובילה, השאלה הייתה במקום והתגובה הייתה של מאמן בונקריסט וגונב דעת שמזמן היה צריך להיות בבית ושזורק את כל הרכש שהגיע לפח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Raulito Madridista

כל ביקורת על ניר קלינגר היא לגיטימית אבל תראו את הפנדלים שחילקנו במתנה נגד הפועל חיפה, יש גבול מה מאמן יכול לעשות. וסיאנדה קולו עוד שחקן מנוסה כביכול, בטח בהשוואה לרז שלמה. כנ"ל הגולים השטותיים נגד מ.ס אשדוד, פעמיים, או איבוד הכדור של אבו עביד אתמול, רגע לפני שכבשנו וק"ש הייתה יכולה להבקיע. אדי גוטליב חסר לנו. אני אגיד את זה שוב - קלינגר ברמה הממוצעת של הליגה, אולי אפילו טיפה יותר. כעת, עם הסגל הנורמלי יותר, אפשר לומר שהוא בעיה מרכזית בהפועל ת"א. בתחילת העונה לא היו לו כלים ממש טובים. אגב, לגבי אתמול - ריאיון שהוא בושה, טוב שזה נגמר בעקיצות מגעילות בלבד. רענן עשה את עבודתו והכל בסדר.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אתה תסביר לי למה הוא כל הזמן עושה את החילופים ההגנתיים האלה כשהוא מוביל, כאילו העובדה שהוא מוביל מפחידה אותו, במה זה תורם חוץ מיצירת פאניקה אצלכם כי זה מה שהחילוף מסמל או להזמין את הקבוצה היריבה שבקושי תקפה לפני לתקוף (כמו שהיה מול בית"ר בטדי)?

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

בתקשורת שקט כמעט מוחלט בנוגע לשערוריית השיפוט אתמול, בצורה לא מפתיעה.

אני מתעקש על זה כי זאת לא טעות שיפוט. אני מסרב להאמין ששופט (או מישהו) יכול לראות את זה ולא לחשוב שזה פנדל ברור. אחרי ששופטי ה-VAR סימנו לו שהוא טועה והיה פנדל, והוא רואה שוב ושוב הילוכים חוזרים על המסך, אין שום הסבר שיכול להיות שהוא לא נותן שם פנדל חוץ מזה שהוא פשוט לא רצה לתת פנדל למכבי חיפה מסיבות לא ענייניות.

זאת שערוריה ולא יכול להיות שהעניין הזה מוחלק ועובר בשקט כ"רגע מעורר מחלוקת" או משהו כזה.

7. Telkiyski Member

מה זה?
    זה פנדל 1000%. ועוד במצב של 0-0.

אני כבר מזמן הבנתי, במיוחד בעידן הואר, שאין פה באמת "טעויות שיפוט". יש פה שופטים משוחתים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. HHFC1924 Member

לא אופתע לצערי אם היום מלול וסירושטיין יפנו את הדרך לאלמוג בוזגלו לשער ראשון שלו העונה (מקווה שזה לא יקרה)

9. DRORIKO Member

אני מבין שיריב טפר הוא רודף פרסום, אני גם מבין שכחמון הוא לא קויפרס, אבל באיזה זכות טפר עולה לשידור ומעביר ביקורת על השיפוט של כחמון? אלה דברים שצריך לסגור בתוך הארגון, לא בערוץ הספורט. תארו לכם שברק בכר יעלה לשידור ויעביר ביקורת על עפרי ארד.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/21
  10. DRORIKO Member

אתה מתכוון בטח לשרון דבידוביץ׳

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זו החלטה מביכה ללא ספק, אבל אני חושב שצריך להרגיע עם תיאוריות הקונספירציה. שופטי ליגת העל גרועים להחריד וטועים כל שבוע שוב ושוב, ברמה שלדעתי לכל קבוצה בליגה יש פנדל ברור שלא נשרק העונה.

הרכב השופטים של מכבי זה קשקוש שנובע מזיכרון מאוד סלקטיבי, חייבים להפסיק עם זה. מפמפמים את זה פה כל שבוע וזה בלתי נסבל.

12. South Boy Member

די כבר עם מלי די!!!!! עד שגודל לנו שחקן באמת מעניין במחלקת הנוער המתה הזאת ששווה הרכב לא כי הוא נולד בסורוקה מספסלים אותו בשביל הליצן הזה. אחרי זה מתפלאים שהוא לא חותם על חוזה, גם אני לא הייתי מחדש חוזה במקומו. אם עכשיו הוא לא מצדיק את מקומו אז מתי הוא כן ישחק? במיוחד כשבריירו וקלטינס בקישור. מי אמור להניע כדור מקו שני? פשוט הזיה איך לא רואים את זה.

13. oranfu Member

לא מרגיע כלום. החלטה מושחתת.
    מנוול מסריח שחיפש לזיין אותנו ולא שום "טעות מביכה", לא "שופט ליצן" ולא "רגע מעורר מחלוקת".

alexshw אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אנחנו מועדון חרוך שמתעסק רק בשטויות בתקופה האחרונה, הפסד מינימאלי נשמע כמו תוצאה טובה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חזרו לראשונה העונה להגנה ולאמצע של האליפויות חוץ מהבלם הזר שהתחלף...

מצב נושא:
הנושא נעול.