מחזור 18 בפרמיירליג - ארסנל מארחת את ליברפול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏19/12/08.

1. THE STRETFORD END Member

הצהוב הראשון שלו היה מיותר,על כלום ושום דבר,
    צהוב שני ברור,משחק מסוכן,גם עם הרגל(אם זה פוגע זה שבר כמעט ודאי) וגם מכה עם המרפק
    בפנים.

2. Rudess Member

גם הצהוב הראשון לא היה מוצדק, והשני עוד יותר לא. איזה משחק מסוכן ואיזה מרפק לפנים? הוא שמר על הכדור עם הגוף שלו ולא עשה שום עבירה.

3. Strawberry Fields Member

של אגר!

ולכל אוהדי ארסנל, תשאירו את הבכי לונגר המאסטר.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה פספוס... הזדמנות פז להעיף את ארסנל מהמאבק. מה גם ששיחקנו הרבה יותר טוב במחצית השנייה. קצת יותר תעוזה ומזל וזה היה מסתיים ב2/3-1 לנו.

ציונים:
    ריינה 5.5 - בסדר, לא היה יותר מדי עבודה.
    ארבלואה 5.5 - משחק טוב. לא מספיק פעיל למעלה.
    קראגר 5 - הגול של ואן פרסי המון עליו, איבד אותו לגמרי ונתן לו לסיים בקלילות. אני מקווה שנגד בולטון נראה את הופיה לצד אגר כשהסקאוזר מקבל מנוחה כי הוא בבירור זקוק לה.
    אגר 6 - טוב מאוד. הגנה מצוינת ובישול אדיר לרובי.
    אינסואה 6.5 - אלמלא משחק ענק של קין הוא היה איש המשחק שלי. לא רואה את דוסנה ממטר. שיחק היום עם המון בטחון וכל קרוס שלו עשה התקף לב לאוהדי ארסנל. גודל לנו פה משהו מאוד, מאוד מיוחד.
    קויט 5 - לא טוב, איבד יותר מדי וגם לא איים מספיק על השער. מתי יבוא כבר קיצוני אמיתי?
    אלונסו 5 - אלונסו של שתי העונות שעברו ולא זה של העונה. חלש ביותר.
    לוקאס 5.5 - אחלה משחק, אין טענות.
    ריירה 5.5 - ראה ערך לוקאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
    ג'רארד 4 - רע, רע ועוד פעם רע. 2 הזדמנויות לכבוש ואת שתיהן החמיץ ברשלנות, איבד אינספור כדורים ולא נתן כדור אחד כמו שצריך. אכזבה אדירה מהקפטן שלנו.
    קין 7 - היה בכל מקום במגרש, רגע אחד מאיים על אלמוניה ורגע שני מחלץ כדור במרכז המגרש. סיומת פשוט אדירה בגול שלו. למישהו יש סיבה אחת הגיונית למה לי הוציא אותו? פשוט מקומם.

באבל 4.5 - איבד כדורים וזהו.
    אל זאהר 5.5 - נתן כדור מאוד מאוד מסוכן לקויט, ובכלל עשה יותר ממה שההולנדי עשה כל המשחק.
    אנ'גוג - לא השפיע.

חבל חבל ועוד פעם חבל... עכשיו לצ'לסי יש הזדמנות לעבור אותנו לפני קריסמס, וזה רע מאוד בהתחשב שיש לנו גם שני משחקים לא מאוד קלים נגד בולטון בבית וניוקאסל המשתפרת בחוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/08
  5. elade91 Member

ליברפול קבוצת כדורגל חסרת כל צבע. אנחנו עם 10 שחקנים, ולוזרפול אפילו לא טורחת לנסות לנצל את זה.
    אלילת המזל אוהדת ליברפול זה בטוח.

6. Rudess Member

השחקן שהכי הרשים אותי בליברפול היום זה אינסואה, יופי של רכש.

7. אבו Member

איזה קלאסה של שחקן, להתחזות בצורה כ"כ עלובה ואח"כ עוד לצרוח על השופט(האידיוט) שלא שרק על הצלילה הפאתטית.

ג'רארד ללא ספק צוללן השנה.

8. פול סקולס Member

בשני הצהובים (לדעתי הראשון היה מיותר, השני מוצדק בהחלט) הוא עשה אותו דבר:
    הוא כביכול מנסה לשמור על הכדור עם התחת\גב\כתף, אבל בשביל מה הוא צריך ללכת עם הרגל שלו ישר על הרגל של היריב?

בצהוב הראשון הוא לא פגע ברגל של איסנואה (?) אז באמת לא היה נראה שהיה פאול, בשני מבחינתי זה היה ברור.

ראיתי שכתבו מעליי "גם אם זה היה שווה צהוב זה לא בטוח שווה הרחקת שחקן",
    ידעתי שייכתבו את זה בפורום ורציתי להעלות את הנקודה הזאת עוד קודם;
    אני לא מבין, צהוב שני מגיע רק על פאול חמור יותר מהצהוב הראשון???
    מבחינתי ממש לא, צהוב זה צהוב, לשופט לא צריך להיות שום שיקול של "האם זה צהוב ראשון או שני".

9. King Kenny Member

אינסואה פשוט אדיר, אם זה בהגנה ובתרומה המצוינת להתקפה (איזה קרוסים יש לבחור). גם קין היה מצוין, הפעיל לחץ בצורה טובה על ההגנה של ארסנל, גם מבחינת המטלות ההגנתיות היה טוב והכי חשוב הסיומת המצוינת שהוא הראה בגול (פשוט גול מכלום). ג'רארד היה חלש מאוד היום, שתי החטאות ממצבים שציפיתי ממנו לצאת מהם עם צמד, במחצית השנייה בכלל לא הורגש.
    בסופו של דבר אני יוצא מאוכזב מהמשחק הזה, מחצית ראשונה עם יתרון קל לארסנל אבל 10 דקות אחרונות מצוינות שלנו (וההחטאה המרגיזה של סטיבי), מחצית שנייה טובה שלנו שבה לא השכלנו לנצל את היתרון המספרי שלנו. עכשיו לצ'לסי יש הזדמנות מצוינת לעבור אותנו ולכבוש מחדש את הפסגה לפני כריסמס (ואני מאמין שהם יעשו את זה, כי כמה אפשר לאבד נקודות כשגם ליברפול מאבדת).

עריכה: לגבי האדום של אדבאיור, כמו שאמרו פה, הצהוב הראשון לא היה, הצהוב השני היה צהוב ברור.

10. Red Left Winger Member

משחק מצויין של אינסואה שאני אישית מתחילת העונה לא מבין למה הוא לא פותח באגף שמאל של ליברפול. הוא בטח עדיף על כל הדוסנות והאואראליות למינהן. עוד הרשימו אגר וקין. אבל בתכלס הגדול ליברפול אנמית לחלוטין, תיקו שהיא די גנבה(לא בגלל שארסנל שלטה אלא בגלל שהגול של הסקאוזרים היה האמא של הפוקסים)
    קיוויתי שכשלא הולך לואן פרסי אז הסקורר השני על המגרש- ג'יימי קראגר יבקיע את השער לזכות ארסנל וישרת את מנצ'סטר יונייטד נאמנה.
    ג'ררד לא שכח לקנח את ההופעה הפתטית שלו בצלילה איכותית.

לגבי המקרה של אדבאיור, מצד אחד היה שם צהוב, מצד שני ווב שופט כל כך אידיוט ומוציא את האדומים הכי הזויים שקיימים, היה שם מקום לשפוט שוב את המצב אבל ווב פוץ נפוח מדי בשביל זה.

עכשיו בקשר לארסנל- רך רך רך. כל כך רכים, כל כך מסכנים זה פשוט עיצבן, דיאבי עשוי מצמר, דנילסון עשוי מחומר עוד יותר רך. פשוט מעצבן לראות שחקנים כל כך רכים, ודיאבי שיחרר כל כך הרבה פעמים מסירות לשומקום רק בגלל שהיה עליו לחץ, דחוף להביא קשר אמצע חזק, אגרסיבי, מניאק ועדיף מעל גיל 13.

11. George Best Member

איזו מחצית שנייה הזוייה קיבלנו, הכל הלך הפוך מהצפוי.
    עזבו אפילו את שני השערים שהגיעו משום מקום בחצי הראשון (איזה שער ענק של ואן-פרסי, אחד היפים, וגם הסיומת של קין הייתה נהדרת).
    שליטה של ליברפול, ואז מגיעה הרחקה של אדביור, שיחד עם הפציעה של פברגאס גרמו לכל אוהד כדורגל לחשוב שהנה עוד משחק בו ליברפול תנצל יתרון מספרי,
    אבל דווקא ההרחקה (צהוב ראשון הזוי, השני היה גבולי) גרמה לארסנל לשחק נהדר, לשלוט במרכז המגרש ובניטז נתן הוראה להכניס קשר במקום...חלוץ, כאשר היריבה ב-10 שחקנים וללא השחקן הכי טוב שלה על המגרש.

סטיבן ג'רארד...איכס, איזו צלילה מכוערת, והוא עוד מעז לצרוח על ווב והעובדה שכל העולם ואחותו ראו את הצלילה לא תמנע ממנו להמשיך לקשקש על כמה שהוא שונא צוללנים.
    אשכרה כמו שאברם גרנט יגיד שהוא שונא מינויים על סמך פוליטיקה ועסקנות...

12. Number 8 Member

לא משנה אם הצהוב הראשון או השני היה מיותר, בסוף עניין אדאביור לא היה צריך להיות מורחק, וזה מה שגמר לנו את המשחק. אני לא אומר שהיינו מנצחים, אבל ההרחקה למעשה שמה קץ לאפשרות שנבקיע. רובין ואן פרסי לא יכול לעשות הרבה כאשר 2-3 שחקנים של ליברפול לא זזים ממנו בכל התקפה.

אגב, רק כדי להיות בטוח, אדאביור ישחק ביום ראשון נכון?

13. AW forever Member

וזו הסיבה לדעתי שליברפול לא יזכו באליפות כל עוד הבונקר הזה מאמן. קבוצה שרוצה להיות אלופה צריכה לקחת סיכונים, להעיז ולקטוף את כל הקופה. נכון שהסקאוזרים ניצחו לא מעט משחקים בדקות האחרונות אבל זה יותר מזל מאשר הוראות של מאמן והמזל בעונה ארוכה לרוב מתיישר.

14. _Rushie Member

לא ברורות לי הטענות לבניטז\סמי לי.
    כל שלושת החילופים שהיו היו התקפיים ביותר עם מטרה ברורה של לצאת עם 3 נקודות מהמשחק הזה.

ליברפול הייתה טובה יותר,מסוכנת יותר וראויה יותר לניצחון בסופו של דבר,אם ליברפול הייתה אנמית היום אז מה ארסנל?
    גם אני חושב שהכרטיס הראשון לאדבאיור לא היה מוצדק,השני בהחלט (לא רק המכה שהוא נתן לארבלואה עם הכתף והגב,הוא גם בעט בו ברגל).לגבי סטיבן ג'ררארד,חוץ מזה שהוא לא היה היום גדול,לא ברור מה הוא ניסה לעשות שם עם הצעקות על ווב,היה גוף נקי של גאלאס.

15. Pipe Member

ווב הוא השופט הטוב באנגליה. הייתי אומר גם ביי פאר. הוא חוסך את הנאומים הארוכים ונטופי האגו כמו דבילים מסוגו של ריילי וסטיילס, נותן למשחק לזרום, נטול פוזה ובעיני הוא השופט שמבצע הכי פחות טעויות. לא לחינם הוא שפט העונה חלק נכבד מהמשחקים הגדולים יותר.
    היום הוא טעה. אמנם לא טעות הרת גורל (בינינו, גם עם אדבאיור קישור הנגרים של ארסנל שלא הצליח לחבר מסירת עומק טובה אחת במחצית השנייה לא היה מקבל כוחות קסם פתאום) אך טעות שהתסיסה לחלוטין את המשחק, את הקהל ואת השחקנים. ועדיןף הייתם מחליפים אותו בסטיילס או בויילי? אני אישית לא.

הצהוב הראשון של אדאבאיור היה לא במקום אך הצהוב השני בהחלט פתוח לדיון. מצד אחד הוא נכנס בצורה מגושמת עם הרגל וגם עם המרפק בשחקן ולאחר השריקה גם בעט את הכדור בשחקן ליברפול, ומצד שני במשחק כזה רגיש ובשלב מוקדם במשחק יש שיטענו שהיה צריך להפעיל שיקול דעת. אני אישית חושב שהיה מקום להבליג לאדאביור, הוא הלך לפי הספר. מקובל.

בנוגע לשאר המשחק שלו - הוא פספס עבירונת על נאסרי מצד אחד, היה רחמן עם לוקאס שהיה צריך לקבל צהוב כבר במחצית הראשונה מצד שני, אך לא משהו מיוחד מעבר. סך הכל תצוגה ראויה של ווב, ושוב - אני לא הייתי מחליף אותו באף שופט אחר בליגה.

בקשר למשחק, בניטז (או פלגריני וסמי לי, אם תרצו) ביצע את החילוף הנכון 3 דקות לסיום במקום 3 שניות לאחר ההרחקה של אדאביור. היה צריך לוותר על לוקאס ולהכניס חלוץ לצד קין הרבה יותר מוקדם כי לארסנל לא היה סיכוי ממשי להבקיע והיא התרכזה לחלוטין בהגנה. אבל היי, למה להתלונן? ניהול המשחק של בניטז השנה עמד בעוכריו כמה פעמים.

ארסנל וליברפול מאבדות נקודות, אדאביור וססק לא ישחקו מול וילה בשישי וצ'לסי משחקת בגודיסון מחר. ויונייטד? אני רק מקווה שלא יהיה לשחקנים ג'ט לג ושרורי דלאפ יעדר עוד משחק אחד.