לכל אלה שמפקפקים בהאוורד ווב או סתם רגילים לבכות על החלטות שופט... ניתן לראות בברור שפעמיים אדבאיור הלך עם ה-studs לרגליים של אינסואה וארבלואה בלי שום כוונה לגעת בכדור. במקום להאשים את השופט והשחקן שיאשים את עצמו. הוא קיבל בדיוק את מה שמגיע לו. http://i44.tinypic.com/52j19c.Xxx http://i43.tinypic.com/rgvzma.Xxx
אני בטוח שאם תחפש טוב תמצא גם זוית צילום שבה ניתן לראות שג'רארד הוכשל ברחבה אתמול. או שתביא קטע וידאו או שאל תביא כלום.
מה זה השטויות האלה... כל אלו שטוענים שלאדא הגיע צהוב שני אתמול צריכים לעבור ענף, כמו שסטרטפורד אומר. זה לא בלט, זה כדורגל. גם אם זו עבירה, זה בטח לא צהוב. היד של אדא הלכה לפנים של ארבלואה באופן אינסטינקטיבי, ולא בכוונה. ארבלאיחסה גם עף אחורה כמו איזו כוסית. האדום הזה הוא בדיחה לא מצחיקה של ווב יימח שמו.
זה לא להאמין... איך אתם מצדיקים את אדבאיור? הוא לא רק עשה פאול, אלא גם הוסיף חטא על פשע והמשיך לשחק אחרי השריקה, שזה דבר שלעצמו שווה צהוב. שלא נדבר גם על כך שבמחצית הראשונה הוא קפץ לכדור עם ריינה ופשוט העיף אותו עם היד. הוא התגרה בווב מתחילת המשחק וזה ממש לא פלא שהוא קיבל אדום. הצהוב הראשון היה כדי להרגיע את המשחק ולא היה בהכרח צהוב מוצדק, אבל הצהוב השני היה כולו אדבאיור.
זו שטות להגיד שרק קטע וידאו יכול לתת אינדיקציה רצינית, סתכל על התמונות ותראה למה בדיוק הוא קיבל את הצהוב השני ההוא,הוא הלך לרגל של ארבלואה (בנוסף למכה עם הכתף והגב) ולא על הכדור.
rushi, קבל תמונה מגניבה מהאתר של נאס"א (לא פוטושופ, תמונה אמיתית) שבה רואים בבירור סופת טורנדו יוצאת מתוך קשת בענן: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/0506/tornado_nguyen_big.Xxx לפי תמונה אי אפשר לקבוע, כי זה תלוי בזוית שבו הוקפאה הסיטואציה.
זה באמת מגוחך להציג את זה ככה. לאחר מכן רואים שאדבאיור מנסה לשמור על הכדור, ובוודאי לא להיכנס ברגל של שחקן יריב(אשמתו שיש לו רגליים באורך של כל מסי?). לגבי היד, תגיד אתה רציני? היד הייתה אחרי שריקה לכדור שוער, מה זה רלוונטי למשחק אני לא יודע.
כבר כתבתי ואני עדיין חושב שההרחקה של אדביור הייתה לא מוצדקת, אבל הביקורת שלי כלפיו וטוב שהזכיר את פה אחד המשתמשים - נגיעת היד שלו אתמול, זו הפעם המי יודע כמה שאדביור נוגע ביד, רק אני ראיתי אותו העונה עושה זאת פעמיים נוספות, ועוד לא הזכרתי את הגול המגעיל מולנו באולד טראפורד (טוב שג'ורג'י בסט החליט להעניש אותכם בשני שערים), ממש מגעיל הקטע הזה. וכדי להקדים תרופה למכה - כן, רונאלדו צוללן, רמאי, בכיין.
אחלה, אני האחרון שיגן על האישיות של אדבאיור. אבל הבחור הציג את זה כאילו היד הייתה חלק רלוונטי במשחק, כאשר היא הייתה בכלל אחרי שריקה לכדור שוער.
יודע מה,שכנעת אותי. נחכה שיצא וידיאו כדי ששם תוכל לראות בבירור שאדבאיור כן שלח קטנה ששווה צהוב לרגל של ארבלואה.שמתי דגש על זה ורואים את זה בבירור.
סקולארי עכשיו בראיון לכתב של Setanta לפני שריקת הפתיחה אומר שהוא לא מתכנן בכלל לשחק העונה בהרכב עם 2 חלוצים (דרוגבה ואנלקה) כי זה מסובך. אם סקולארי לא מבין שצ'לסי חסרת מחץ וחייבת בכל מקרה לרכוש עוד חלוץ אחד (בלי קשר לכך שהיא חייבת לשחק עם 2 חלוצים בהרכב), אז יש לו בעיה חמורה. ההרכב של אברטון מוזר עקב הפציעות של החלוצים של הטופיז, מערך של 4 שחקני הגנה ו-6 קשרים, בלי שום חלוץ בהרכב.
אין שום פסול במשחק עם חלוץ יחיד ושני קיצונים. מוריניו לקח שתי אליפויות בשיטה הזו וברצלונה שלטה באירופה עם חלוץ אחד טבעי בהרכב. אין אף חוק שאומר שבלי שני חלוצים אי אפשר להצליח. סקולארי צריך חלוץ נוסף כי הוא צריך גיבוי וכי תמיד טוב שיש את האופציה לשנות שיטה במהלך המשחק.2 חלוצים זה לא מספיק, ובטח ובטח שלא אחד. 3 חלוצים איכותיים הם האידיאל, וכשדרוגבה ואנלקה כבר בסגל ובהנחה שהחיה לא יעזוב, החלוץ השלישי יכול להיות מישהו עם פרופיל נמוך יותר (וזול יותר) ולא איזה ברבאטוב או אטו. וקבוצת בית גרועה ללא חלוצים פוגשת קבוצת חוץ מצטיינת בסגל כמעט מלא. רק אני חושב שזה באנקר לונדוני?
צ'לסי הוכיחה העונה שאין באנקרים במשחקים שלה. הסגל הקיים יתקשה לייצר משחק יצירתי גם אם יעלו במערך הכי הרפתקני שקיים בלקסיקון, זה לא משנה מה המערך, זה משנה אילו כלים יש לך על המגרש.