מחזור 18 בפרמיירליג - ארסנל מארחת את ליברפול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏19/12/08.

1. Rudess Member

להבדיל מהאדום הלא מוצדק של אדבאיור, האדום של ג'ון טרי מוצדק מאד.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדום מוצדק לחלוטין לטרי. כניסה פשוט פראית, טיפה פחות מזל לאוסמן והוא בחוץ להרבה, הרבה זמן.
    למרות שטרי התווכח עם דאוד קצת הוא גם יודע שזו הייתה כניסה רעה מאוד וראו את זה כשהוא בא להתנצל(?) לפני אוסמן כשהוא היה בדרך החוצה.

3. Jack Wilshere Member

לא מסכים עם ההרחקה הזו. אין לי בעיה ששחקנים שהולכים עם הרגלים קדימה בפראות, כמו טרי במקרה הזה, יורחקו באדום ישיר, אבל כל עוד אין אחידות (אנחנו רואים כניסות כאלה מדי משחק), אז צ'לסי בהחלט יכולה להרגיש מקופחת.

4. אבו Member

אכן זה העניין. לטרי הייתה כניסה אפילו חריפה מזאת, מול ארסנל(על סאנייה), ושם הוא קיבל צהוב. זאת בעיה, צריך להחליט מה גורל כניסות מהסוג הזה.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעניין הזה אני מסכים. כמו שאמרתם, החוקים בעניין של צהובים ואדומים צריכים להיות הרבה יותר ברורים וחד משמעיים, כי לתת לשופטים להחליט ביד יותר מדי חופשית איזה כרטיס להוציא(אם בכלל) יוצר בעיה רצינית.

אבל מבחינתי כניסות כאלה צריכות להיות אדום, תמיד, ובגלל זה אני אומר שזה אדום מוצדק.

6. cantona#7 Member

זה היה קויט שנתן לקפטן שלכם את הכדור בהחמצה הגדולה ההיא .

7. Gunner_ForeveR Member

הוא התכוון למצב מוקדם יותר במשחק, כאשר ג'רארד בעט בעיטה שטוחה לידיו של אלמוניה.

8. Pipe Member

בעיני קבוצה שטרם השמיטה נקודות בשמונת משחקי חוץ השנה הרוויחה את הזכות להחשב כבאנקר מול קבוצה עם מאזן בית מהגרועים בליגה...

ואתה מדבר כאילו מדובר בסגל של סטוק. ג'ו קול, למפארד ודקו לא עונים להגדרה של שחקנים יצירתיים? הסגל הזה ניפק כמה תצוגות התקפיות מרשימות מאוד השנה (WBA, בורו, סנדרלנד, פומפי). זה הקבוצה לא עקבית זו בעיה אחרת.

אגב, שימו לב שדאוד היסס בהתחלה ורק אחרי שדיבר עם מישהו באוזניה (השופט הרביעי?) החליט להוציא את האדום. היה משעשע לראות אותו מחפש את הכרטיס בכל אחד משלושת הכיסים שלו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    המחצית הגיע בתזמון נהדר מבחינת צ'לסי. השחקנים היו חמים לחלוטין והייתה תחושה של אדום נוסף באוויר. ההפסקה לבטח תרגיע אותם.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הסגל הנוכחי נתן הרבה יותר תצוגות לא טובות מאשר תצוגות טובות, כך שבהחלט יש חוסר עקביות, רק שצריך להסתכל על התצוגות הטובות בתור היוצאים מן הכלל ולא להיפך.

ואנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים בזכות זה שהשחקנים אחד לאחד הם שחקנים גדולים, פשוט זה לא מתאים, אתה לא יכול לשחק עם באלאק שיש לך על המגרש גם מיקל, דקו ולמפארד- זה לא עובד, הקבוצה מוותרת מראש על יצירתיות, השחקנים מתקשים לצאת ממשחק תקוע, למרות שיש פה מוחות שבהחלט צריכים לעשות את זה, המשחק הוא סטטי, המשחק הוא שקוף, אין אופציות בהתקפה, וזה פשוט לא בנוי טוב.

משחק עלוב ביותר, עגום, כל מילה רעה לא תתאר כמו שצריך, ואני מרגיש שאני חוזר על עצמי.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אז 0:0 בסיום בגודיסון פארק, חבל, לא ניצלנו את היתרון המספרי על כר הדשא,
    צ'לסי היתה עסוקה בלהתגונן, צ'ך נתן משחק מעולה, אולי נקודת האור היחידה בצ'לסי הערב.
    הבעיה של החלוצים מאוד מטרידה אותנו, מקווה שיגיע חלוץ או שניים החל בחלון ההעברות בינואר,
    שמו של ואנגר לאב עלה 20 אלף פעם, קשה לי להאמין שהוא ינחת בגודיסון, אני סומך על מויס שיעשה את הבחירה הנכונה.

נ.ב. לגבי השער של פיינאר שנפסל בטענה לנבדל, ראו שבזמן המסירה פיינאר היה בעמדת נבדל,
    איך אדון שכנר יכול להגיד שלא? למרות שכואב לי על פסילת השער כי אחרי הכל היינו במומנטום מצוין, אך זו האמת.

11. Red Left Winger Member

אברטון בדומיננטיות מוחלטת על צ'לסי.
    כשיהיו לאברטון חלוצים כשירים, השלישייה הזאת פלאייני, קאהיל וארטטה יעשו הרבה בלגאן גם לקבוצות הגדולות.

איך סקולארי משחק ללא קיצוניים מהירים אין לי מושג. במיוחד כשהוא משחק עם חלוץ אחד.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט לא להאמין. אף אחת לא רוצה לקחת לנו את המקום הראשון... כנראה שמישהו למעלה ממש רוצה שניקח את ה19 שלנו העונה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בצורה הזאת, הדרך לאליפות של היונייטד סלולה.
    קבוצות הצמרת בפרמייר ליג, לא משכנעות מתחילת העונה (לרוב).
    ליונייטד יש את כל הכלים המתאימים כדי לתת את הריצה הנכונה, יש לה 2 משחקים חסרים, יש לה את הכישרון הלא נגמר בהתקפה והגנה יציבה, אני לא רואה קבוצה שיכולה למנוע העונה מיונייטד את האליפות.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דווקא יש אחת. מנצ'סטר יונייטד.

באמת שזה תלוי בנו ומזל ש"נפלנו" על עונה עם כזה קצב של איבוד נקודות מצד היריבות, אבל ליונייטד יש מספר בעיות שיכולות לפגוע בה. בעיקר בהתקפה. המצב נראה טוב, אבל הדרך עוד לא סלולה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/12/08
  15. Cup of Tea Liverpool, UK

אחח... התערבתי עם חבר שלי שנישאר מקום ראשון (כלומר, צ'לסי לא מנצחים) איזה כיף!
    צ'לסי בסגל מלא (או ממש כמעט מלא, נכון?) וככה הם נראים מול אברטון? לא עוברים את החצי במשך איזה 12-15 דקות? לא שאנחנו עשינו קסמים נגד ארסנל אבל בהתחשב בזה שהיינו בלי טורס, שוב, ומשראנו חטף שפעת זה עדיין כלום מול ההופעה הפתאטית הזו של צ'לסי.
    אני יודע שליונייטד יש שני משחקים חסרים אבל אחד מהם מול פולהאם בחוץ וגם אם הם מנצחים את שניהם, אנחנו עדיין מקום ראשון. וכן, יש לוח משחקים לא קל אבל אם טורס יכנס לכושר של שנה שעברה אנחנו נעבור את זה כמו שצריך ואולי סוף סוף... הלוואי.