יש נביא בעירו. משחק רע של ולנסיה עם המון הגבהות סתמיות בסוף המשחקו גם מצב טוב אחד של פבלו הרננדז שהצליח להרוס אותו בסוף, החיסרון של סולדאדו היה מורגש היטב.
עוד קבוצה שמאוד תלויה בחלוץ שלה היא בילבאו.. יורנטה חוזר לשחק ויורנטה חוזר לכבוש, אין לי ספק עכשיו עם יורנטה בילבאו תהיה יותר יציבה ותתמודד עד הסוף על המקומות באירופה
עוד תצוגה של בילבאו אחרי ה4-0 בגביע, 3-0 חלק על לבאנטה, שערים של אומורבייטה, יורנטה וסן חוסה שהבקיע גם בגביע. כמה שהפוטנציאל של הקבוצה הזאת גדול. מאלאגה בפיגור 1-0 בגיחון, מה יהיה עם פלגריני?!
amirb91: בהחלט. אני "אגזים" ואומר שהם גם צריכים להגיע עד לגמר בגביע המלך. ברבע הגמר הם פוגשים את מאיורקה ואח''כ את המנצחת בין אספניול לסנטאנדר. צ'אנס גדול לבאסקים.
מלאגה משווה ל 1:1 דקה 88 משער של ואן ניסטלרוי רק בשביל לספוג שער בתוספת הזמן ולהפסיד 2:1 לגיחון 4.לבאנטה 30 5.בילבאו 26 6.אוססונה 26 7.סביליה 25 8.מלאגה 25 9.אספניול 25 10.אתלטיקו 23 מדהים איך מלבד בילבאו כל היריבות שלנו איבדו נקודות במחזור הזה...המירוץ לאירופה פתוח וכולם יכולות לסיים באלופות/ליגה אירופית/בלי אירופה, אני עדיין חושב שלבאנטה ואוססונה לאט לאט ירדו בטבלה אבל בינתיים הם מחזיקות מעמד ובכלל לבאנטה כבר כמעט כל העונה במקומות שמובילים לצ'מפיונס בטיס פותחת יותר טוב מברצלונה את המשחק ותוך 2 דקות סופגת 2 שערים.. דקה 12 וכבר 2:0 לברצלונה
מחצית 2:1 בקמפ נוא לא זוכר מתי בפעם האחרונה קבוצה באה לקמפ נוא והיתה לא פחות טובה מברצלונה, בטיס משחקת נהדר ומקשה מאוד על ברצלונה..חבל שדקה של חוסר ריכוז גרמה להם לספוג שני שערים אבל חוץ מזה כל המצבים במשחק (לפני ואחרי השערים של ברצלונה) היו של בטיס... ככה שהם יכולים לרדת מעודדים מהיכולת ומאיך שנראים אבל גם קצת מאוכזבים מהתוצאה
בטיס באו לשחק כדורגל יחסית לקבוצות אחרות שמגיעות לבקר בברסלונה, ואלדס דפק שתי הצלות עוד לפני שהמשחק התחיל אבל הקטלונים ישר הענישו מהצד השני. אהבתי את העובדה שהירוקים לא נשברו וחזרו למשחק אפילו עד לשוויון בפתיחת המחצית השנייה (שער יפה של המחליף הפאראגוואי). מי שבלט במיוחד במחצית הראשונה היה ג'פרסון מונטרו המוכשר, מדהים לאן הבחור הגיע לאור זה שעונת הפריצה הגדולה שלו הייתה בליגה השנייה של אקוואדור. במחצית השנייה מונטרו כבר נעלם, בטיס נרגעה ונסוגה וברסה הענישה. לדעתי הצהוב שניתן לאינייסטה על התחזות היה יותר קרוב לפנדל מאשר התחזות, אינייסטה אמנם ניסה "לעזור לשופט", אבל מגע היה. משחק מהנה ולא חד צדדי כמו שניתן היה לחשוב שיהיה, לפחות עד לאדום שפירק את בטיס סופית. ---------------- רציתי אבל לא יצא לי לראות את המשחק של אתלטיקו, שמח מאוד על התוצאה והדיווחים על המשחק הטוב. מקווה שנראה המשכיות לרוח החדשה שהביא אל צ'ולו.
לא ראיתי את המחצית השניה, חבל בשביל בטיס שפספסו צ'אנס נדיר לצאת עם נקודה בקמפ נוא וממה שאני מבין היו שווים את הנקודה עד לכרטיס האדום (על מה קיבלו אדום? ישיר או 2 צהובים?)
שני צהובים. לא יודע אם הם "היו שווים תיקו" עד לאדום, למרות המחמאות שנתתי להם בארסה עדיין הייתה עדיפה לדעתי, אבל בטיס בהחלט נתנו פייט עד לאותה פריצה של מסי (אם אני לא טועה) שהשאירה אותם בעשרה שחקנים.
אני ראיתי את המחצית הראשונה ובטיס היו מאוד טובים ו"שווים תיקו לפחות" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx טוב לראות קבוצה שתוקפת את ברצלונה בקמפ נוא ולא מתיחסת לה אלא רק לעצמה, מקווה שעוד קבוצות ילכו בשיטה הזאת ויפסיקו את הטיולים של ברצלונה בקמפ נוא
לא ראיתי את המהלך, אני מוכן להתחייב שאינייסטה התחזה. ואם לא, אז זה במקום הפנדל שהוא השיג במרמה מול סביליה.
עם הטעויות שיפוט העונה שיתחזה 500000 פעם. אני מעודד. אולי נקבל פנדלים שמגיעים לנו על הדרך. מחמאות לבטיס, אני אוהב קבוצות שבמקום להיסתגר משחקות פתוח. כאוהד ברסה, קבוצות כאלה תמיד "הקשו" על ברסה יותר.