מחזור 20 בליגת העל: חיפה יוצאת לנתניה, הפועל ירושלים תפתיע גם את ב"ש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏29/1/22.

1. Love Is Red Member

אלמלא משחק השרוכים והאווירה שהלכה במשחק הזה הפועל תל אביב היו זוכים באליפות.
    זאת כל הנקודה

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. yakov_y YNWA

הפועל ב"ש נמצאת במאבק האליפות לא זכות רוני לוי אלא למרות רוני לוי.

רוני לוי מחבל בקבוצה הזאת, המשחקים שלו בלתי נסבלים וגם הראיונות.
    הכסף של אלונה, 14 שחקני רכש, סגל שאי אפשר להכשל איתו,
    את מה שרוני לוי עושה גם יוסי מיזרחי מסוגל, הוא לא מביא שום ערך מוסף חוץ מלהתכונן מאחורי כדור עם 11 שחקנים.

oranfu, hbs7, zivmay ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  3. italiano Member

ו/או לא רואה את המשחקים של הפועל באר שבע הנוכחית.
    נכנסים לאתר ספורט, רואים תוצאה, רואים טבלה ויאללה אוהדי באר שבע בושה.

4. DRORIKO Member

כסף זה לא חזות הכל. מכבי בשנים הראשונות של מיץ׳ עם יותר כסף ועם שמות נוצצים יותר היתה הולכת לים באוקטובר. מכבי חיפה 10 שנים שפכה ערימות של כסף שנזרקו לפח. ב״ש קבוצה קשה לצפיה, מסכים, אבל אני לא חושב שהיה מאמן אחר שהיה מוציא ממנה יותר. אני לא מעריץ גדול של רוני לוי, הוא מאמן אפור ומשעמם אבל אי אפשר להגיד שהוא לא מאמן ואי אפשר להשוות אותו למורה לספורט כמו יוסי מזרחי, מי כמוך כאוהד נתניה אמור לדעת את זה.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין הבדל בין רוני לירון הוכנבויים לצורך העיניין.
    להגיד לו מורה לספורט זאת מחמאה. הוא הצליח ממש בכישרון ובעקשנות להוציא את השחקן הכי טוב שלו העונה מהפורמה הפסיכית שהוא היה בה עם החילוף הקבוע שלו בדקה 65.
    הוויתורים לאלחמיד מסתבר שעולים לו ביוקר,נראה שחתאם איבד את הראש לגמרי. וזאת רק ההתחלה,מסתבר שלפחות חלק מהשחקנים לא סופרים אותו,הקהל מחכה לו בפינה,ואם לא בנאדו אני לא חושב שאתם בכלל עוד בתמונה.

6. DRORIKO Member

על מי אתה מדבר? על רמזי ספורי?

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן

8. DRORIKO Member

רמזי ספורי הוא שחקן בינוני ומטה. מה שרוני לוי הוציא ממנו העונה זה 150 אחוז מהיכולת שלו, אי אפשר עכשיו לבוא ולהשתמש בזה נגד רוני.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

רמזי שחקן ליגה טוב טוב,אפילו טוב מאוד,הוא מסוג השחקנים שיכולים להסריח את הדשא 85 דק' ואז במהלך אחד ליצור גול מכלום. הכישרון תמיד היה שם,השנה זה גם התפרץ (הייתה לו עונה דומה לפני כמה שנים בהפועל ת"א).
    הוא הצליח למרות מאמן שמסרס אותו (ושאר הקבוצה) ולא נותן לו להשלים 90 דק' כמעט כל משחק מתחילת העונה.

10. Raulito Madridista

- רמזי ספורי בהפועל היה טוב מאוד בעונה האחרונה אבל ב-20 המשחקים הראשונים היו לו רק שני שערים, רוצה לומר: הוא טחן את הפלייאוף התחתון, ועם יכולת קצת יותר טובה ו'מתוזמנת' ממנו אולי היינו עושים פלייאוף עליון. גם לו יש חלק במיליון ה-0:0ים שלנו. הבעיטה הנהדרת מחוץ לרחבה ויכולת המסירה תמיד הייתה שם.

- לגבי בית"ר - קודם כל, אני לא מרחם עליהם ולא צר לי, יריבה ספורטיבית גדולה של הקבוצה שלי. אני לא אבכה אם הם ירדו ליגה, ואני משוכנע שגם ככה היה להיפך ב-2016/17. לא שאני חושב שעם יוסי מזרחי שכל העולם הרגיש שזה נטל עבורו (חוץ מאלי אוחנה) זה היה אחרת, אבל גל כהן מבחינתי לא איש מקצוע. לא ידע, לא כריזמה, לא ניסיון בליגת העל. והשחקנים אשמים גם בהרכב הבינוני הזה בלי יכולת לחבר שתי מסירות באמצע. אם הפועל חיפה שבקושי שיחקה כדורגל כבר חודשים, הייתה רוצה - זה נגמר בעשירייה. עם הנוער זה היה נראה פחות גרוע לדעתי. זה לא שבית"ר חטפה חמישייה ממכבי חיפה בזון, או שהיא קיבלה אדום בדקה העשירית. פשוט תצוגה נרפית מההתחלה ועד הסוף וגולים די מוזרים. ניצן חילק מתנה כמו בשער השני של הפועל, ב-4:0 שחקן הגנה עומד לא נכון (לדעתי קריאף?) ולא שם לב שיש שחקן מאחוריו וכן הלאה. בית"ר יכולה לרדת (עדיין זה לא מאה אחוז) אבל לשחקנים צריך להיות כבוד עצמי גם אם הם יברחו משם. נדמה לי שההפסד הכי גבוה של בית"ר זה ה-7:0 נגד מכבי ת"א בשלהי 00/01.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/22
  11. קשר שמאלי Member

רמזי ספורי הוא שחקן שמתבסס על הגבהות לרחבה ובעיטות לשער מחוץ לרחבה. אין בו הרבה מעבר לזה. רוני לוי מוציא ממנו 200 אחוז.
    מאיזה שחקן של בבאר שבע רוני לוי לא מוציא את המקסימום?

12. zivmay Member

לקבל חמישייה מקבוצה של אלישע לוי זה שיא חדש.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. zivmay Member

חוץ מרמזי השכונתי, אף אחד לא מתקרב ל20 אחוז יכולת. מדובר פה במחבל מקצועי, עם מאמן בעל שכל לפחות היינו גם נהנים מהפייט, ויכול להיות היינו מפתיעים.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אלחמיד עשה מה שליאני טען שעשה, שיקבל חודש בחוץ, אלחמיד דביל שכם נראה רע על המגרש וגם מרשה לעצמו להתלהם ולהתלהט על כל שטות, דביל.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

oranfu ו-EsheD אוהבים את זה.
  15. קשר שמאלי Member

לדעתי כל שחקני ההתקפה שלכם מלבד רוקאביצה לא היו מריחים דשא אצל בכר.
    אתם מנפחים שחקנים בינוניים ומוגבלים