מחזור 20 בליגת העל: חיפה יוצאת לנתניה, הפועל ירושלים תפתיע גם את ב"ש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏29/1/22.

1. Raulito Madridista

הפועל באר שבע הביאה בקיץ שחקנים מוכחים, לא היה צריך שרוני לוי יקדם מישהו. בכל מקרה, מיגל ויטור לא משחק טוב בזכות המאמן וגם לא מריאנו בריירו.
    - רוני לוי לא מוציא את המקסימום מדור מיכה. הוא לא יהיה השחקן המשמעותי שהיה במכבי ת"א (אפשר להתווכח אם כשחקן הרכב בזמנו או 12-13) אבל הוא מסוגל ליותר.
    - רוני לוי לא מוציא את המקסימום משגיב יחזקאל - הוא יכול לשחק קצת יותר טוב ממה שהוא מראה היום.
    - זה נכון שלדנילו אספרייה אין אף בישול העונה בכל המסגרות? הוא כבש שער אחד. בכל מקרה המהירות שלו היא נשק עצום והמעבר לחמישה שחקני הגנה אולי נועד עבורו אבל זה לא מספיק.
    - יוג'ין אנסה ורותם חטואל הם לא שחקנים שצריכים לפתוח בהרכב של הפועל באר שבע ואני לא יודע כמה הם שווים מקום בסגל. איתי שכטר בכושר טוב. זה לא רק הפן החברתי, הבלבולי מוח לשופטים וההצגות. כשהכדור אצלו ברגל תענוג לראות אותו.

בסופו של דבר הפועל ב"ש עם 32 שערי זכות אחרי 20 מחזורים. מכבי ת"א כבשה יותר והיא בעונה מהגיהנום. הפועל ת"א והפועל חיפה שגם הן לא קבוצות גדולות - כבשו רק שניים פחוץ.

2. zivmay Member

המטומטם הזה המליץ לאלונה על רוני לוי, רוצה להרוס גם אותנו.

italiano אוהב/ת את זה.
  3. קשר שמאלי Member

מיכה מקבל הזדמנויות ונראה כמו גופה
    מי הוציא משגיב יחזקאל את המקסימום? אף אחד. שחקן שכונה
    שכטר בשנתיים הקודמות שלו בת''א לא היה בשיאו בלשון המעטה. וגם לא היה שחקן הרכב. לא הביאו אותו לבאר שבע בשביל שיבקיע דו ספרתי. הוא הגיע בעיקר על תקן מנהיג בחדר הלבשה

4. yedidel Member

דדיה, אספרייה, אנסה, מיכה, ובגדול כל מי שבקבוצה. איך אפשר להוציא מעצמך משהו שאין שום שיטת משחק בסיסית? תנועה בלי כדור? תבניות התקפה?

5. Raulito Madridista

מה זה משנה על תקן מה הביאו אותו, אולי חשבו שהוא יהיה מחליף. בפועל אני רואה את איתי שכטר במשחקים הכי קשים על הנייר כמו נגד מכבי חיפה (מסתובב על פלאניץ', יוצא קדימה, מכדרר) ומכבי תל אביב - משחק הרבה יותר טוב מהחברים שלו (למשל ניקיטה רוקאביצה שהיה חלש לאחרונה). שבע פעמים הוא עלה מהספסל לפחות מחצי שעה וקשה ככה להשפיע וזה לא שהוא מתמודד עם שחקנים כאלה טובים על המקום. לגבי דור מיכה, גם כשהיו הזדמנויות - רוני לוי מיעט לשתף אותו ואת ספורי ביחד. הקבוצה הזו, עם הסגל ההתקפי הבינוני - שווה קצת יותר שערים ממשחק רגיל בליגה פח שיש לנו. שגיב יחזקאל לא גולר, בוודאי שלא, אבל הוא שחקן מהיר עם טכניקה שמסוגל לייצר מצבים.

אם כבר הזכירו את יוסי בניון הוא כמובן לא שכח להתראיין לפני ימים אחדים ל-103FM, אמר ש'כואב לו' ואת שורת המחץ: "עכשיו אנשים מעריכים יותר את העבודה שלי בבית"ר ירושלים". אני חושב שהטעות הכי קשה שלו הייתה למנות את רוני לוי במקום ברק בכר.

6. zivmay Member

יש לך את בכר מול העיניים בשביל להבין מה ההבדל הברור כלכך בין המאמנים, גם בקריית שמונה הוא עשה לכולם בית ספר , בין היתר לאלישע לוי כשהיה לנו סגל ששווה לפחות פי 2.
    כשיהיה מאמן אחר, אתה תבין שהסגל שלנו כרגע הרבה יותר מרשים ממה שאתה חושב.

7. קשר שמאלי Member

קשה להתייחס ברצינות כשאתה אומר לי אנסה. אנסה זה שחקן קלאסי לק''ש/רעננה, הגרסא הגנאית של מוחמד שכר. בכר גם באימונים לא משתמש בשחקן כזה

8. DRORIKO Member

אלחמיד לחץ לו את היד בציניות, לא מבין איפה הבעיה פה. כשפפ אחרי הפסד לליברפול הלך לכל השופטים ולחץ להם את היד בתיאטרליות הוא יצא תותח, רק בישראל כולם פוצים ואסור חלילה לפנות לשופטים.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ליאני טען שניסה לפרוץ לחדר ההלבשה.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

10. DRORIKO Member

אבל הוא הרחיק אותו על הלחיצת יד אז מה הקשר עכשיו לפרוץ לחדר הלבשה

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא לא הרחיק אותו בכלל, הוא ציין בדוח.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

12. yedidel Member

ועדיין, יותר גרוע ממה שהוא נראה עכשיו קשה לי לראות
    בקיצור, אין באמת שחקנים שרוני לוי "קידם". ספורי "פורח" פחות או יותר בזכות זה שהוא לוקח את כל הנייחים, רוב המספרים שלו זה משם. רוקאביצה לא עושה משהו מיוחד שהוא לא עשנה שנה שעברה, ובטח ששחקנים כמו ויטור או טיבי לא צריכים את רוני לוי שיסביר להם איך לעמוד

13. קשר שמאלי Member

אני לא רואה את מי הוא יכול לקדם. מי ששחקן טוב נראה טוב תחת רוני לוי.
    מספורי הוא מוציא מספרים שאף מאמן לא הוציא ממנו

14. hbs7 Member

מצחיק אותי שמציינים את ספורי באיזה עונת שיא.
    רק ממחיש כמה אנשים מסתפקים בתקצירים וכמה שערים הוא כבש או בישל.
    כמעט כל המספרים שלו מנייחים, זה אחלה אבל המשחק השוטף חשוב יותר.
    ושם אני לא רואה במה הוא השתפר, הוא לא תורם יותר מדי.

15. קשר שמאלי Member

זה מה שהוא מסוגל. הוא שחקן של הגבהות לרחבה ובעיטות לשער מחוץ לרחבה. ורוני לוי מפיק ממנו את המקסימום