מחזור 20 בליגת העל: חיפה יוצאת לנתניה, הפועל ירושלים תפתיע גם את ב"ש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏29/1/22.

1. alexshw Member

מקצועית ברור. הוא מהיר. הוא רגיל לשחק בקו גבוה.

WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  2. HHFC1924 Member

יכול להיות שאני טועה עם ההערכה שתורג'מן יהיה מלך השערים כי כרגע אלן אוז'בולט עם אותה כמות שערים אז תהיה תחרות בינם.

בכל מקרה, ניצלנו קבוצה מפורקת ופירקנו אותם במחצית אחת ויכולנו לכבוש יותר. השאלה היא האם תהיה המשכיות או שזה ייעצר מהר מאוד. בראשון מול חדרה נשחק נגד קבוצה שעוקצת עם בונקר ואנחנו בדרך כלל מתקשים מול בונקרים. חייבים לנצח אותם. לא יתכן שקבוצה בונקריסטית תהיה בפלייאוף על חושבון קבוצות טובות יותר ויסלחו לי אוהדי חדרה אבל חוץ מסכנין לכל שאר הקבוצות מגיע להיות שם יותר ממנה (בלי קשר לאיך הפלייאוף יראה בסוף).

לדעתי, למרות התוצאה, בית"ר לא תרד ליגה (אלא אם כן יהיה לה מינוס 9 נקודות).

3. matanbl22 Member

תגיד את זה למוריניו שהביא ככה ליגת אלופות

4. עידן444 Member

תמיד ביציע הכבוד בנתניה ישבו בין היתר האנשים הכי דוחים באצטדיון עוד בימי הקופסא.
    בקופסא הם היו יושבים ביציע הקטן עם הגג בפינה של יציאת השחקנים מחדרי ההלבשה.
    יניב קטן פעם חטף שם ממישהו סטירה, ועוד כל מיני מקרים של אלימות- מכות, יריקות, קללות...

לפני תקופת סגל אלה היו הרבה קומבינטורים שמוצאים מי שיחלק להם כרטיסים, מאז תקופת סגל ששם סוף לחגיגת ההזמנות זה בין היתר ערסים עם כסף.
    איך מישהו פעם אמר לי? אם יש משהו יותר גרוע מערסים זה ערסים עם כסף.

אבל עם כל הכבוד, ממש לא צריך להגזים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

G.B7 ו-Sturridge אוהבים את זה.
  5. HHFC1924 Member

עם כל הכבוד לזכייה של צ'לסי (שלמזלה קיבלה יריבה ביום חלש) חדרה רק עושה בונקר והורסת את הכדורגל. מתישהו זה יתפוצץ להם בפרצוף וזה יכול לקרות גם מול הקבוצות שמועמדות לירידה. לא אופתע אם נוף הגליל ובית"ר ינצחו אותם.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן חדרה הורסת את הכדורגל. תקציב זנות, סגל לאומית מחוזק, החילוף הקבוע בהתקפה זה שחקן עם 30 הופעות בלאומית ושער אחד אשתקד, אבל הורסים את הכדורגל.

נגד הפועל תל אביב 4/7 למסגרת מול 0/2
    נגד קריית שמונה 3/8 מול 2/6
    נגד אשדוד אין לי סטטיסטיקה אבל להוציא שני שערים ו3 מצבים מחוץ למסגרת, ג׳ראפי לקח שם עוד איזה 3 כדורים
    נגד סכנין שלושה שערים

מה אתה שונה מרפואה שמה שהיה לו להגיד אחרי המשחק זה ״התכוננו לקבוצה הגנתית מאוד״. ראינו איך התכוננתם.

אתה חי על סטיגמות, יש לנו סגל חרא בדיוק כמו של הפועל ים ונוף הגליל וכבר 4 עונות שאנחנו הקבוצה הכי אובר אצ׳יברית בארץ. העיקר לצעוק הגנתי, הורסים, מבזבזים זמן, אנחנו סמל לכל החרא.

אם היה לנו כסף לשלם 200 אלף דולר לחלוץ כמו תורג׳מן אולי היינו תוקפים יותר, אבל למרות שאין לנו, אנחנו עם אותו מספר נקודות כמו שלכם, ברבע גמר גביע המדינה, והימור שלי שגם נסיים מעליכם. בהצלחה עם הרצף של סכנין - מכבי תא - מכבי חיפה - ב״ש. בטוח שקבוצה התקפית כמו שלכם תעשה שם 12/12.

Roma, abcd, הרצליה ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

זה גם משעשע לראות אוהד של הפועל חיפה מתלונן על קבוצות הגנתיות כאילו מדובר בבאיירן מינכן ולא קבוצה שמסתגרת ומחפשת לעקוץ בכדורים ארוכים להתקפה.

DaveTheSave ו-Sturridge אוהבים את זה.
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לו לגנוב דעת. ניצחו אותנו 3-0 עם בעיטה וחצי למסגרת. מת שדווקא נגדם כן נשחק בונקר, נעקוץ 1-0 מדפלקשן והם יבעטו 7 כדורים גם למסגרת.

בינתיים המאזן זה 6-2-2 לטובת סמל החרא והגועל של הכדורגל הישראלי.

עם איך שאורן גולן מתנהל, תקציב של הפועל חיפה ואנחנו בשלב הבתים של הקונפרס תוך עונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצב צבירת הנקודות של חדרה העונה באמת מדהים ביחס לסגל, קרובים להבטיח הישארות בפברואר.
    אבל כמו ק"ש ואשדוד זאת קבוצה שהיא בועה, לחץ אין שם ממש, רצף של תוצאות לא טובות משפיע בעיקר על המצב רוח של האיש החזק במועדון ולא על אלפי אוהדים ושחקנים מפיקים מעצמם יותר ממה שהם שווים. אם אני עושה החלפות בין הסגל של בית"ר לחדרה אני לא חושב שאני מגיע ל-29 נקודות, גם לא ל-17 המסכנות שיש לנו כיום.

10. קשר שמאלי Member

באשדוד לפחות מנסים לשחק כדורגל ולפתח שחקנים .בחדרה רק רוצים לשרוד, אין עוד מטרות או שאיפות. משעממים

11. oranfu Member

איזה שאיפות אתה רוצה? אין טיפת כסף במועדון.
    מה אתה משווה את זה לאשדוד?

הפועל חדרה זה מועדון שלא היה לו כלום ושום דבר עד לפני איזה 5 שנים. לא נוער, לא ילדים, לא בוגרים, כלום ושום דבר, הכל היה מוזנח לחלוטין.
    משווים לי אותם לבית"ר ואשדוד?
    זה כמו לבוא בטענות למכבי נתניה שלא שמים לעצמם למטרה לקחת אליפות ולייצר שושלת.
    לאט לאט משקמים שם את המחלקות הצעירות, מנסים לבנות את המועדון מחדש.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצת נוער בליגת העל כבר שנים, אביב לין, אונגר, פרדה, אברמוב (הגיע מטוברוק), זלקה, כל אלה חלק מרוטציה של 15 שחקנים וכולם עלו מהנוער. מאחל לכל קבוצה בארץ ששליש מהרוטציה שלה יהיו שחקנים מתוך המערכת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חד משמעית צודק ורוטמן, פלומה, טאפוקו, מקסים, אליאל פרץ, גוזלן, עידו לוי ועוד רבים יעידו על כך. אבל לכל מטבע יש שני צדדים. בגלל שאין קהל, אין הכנסה, שחקנים מקצצים במענקי פלייאוף, אין כסף לרכש, ובגדול קבוצה של תפרנים. לפחות רואים התקדמות בקבוצת נוער, לפחות רואים התקדמות מקבוצה שעלתה לליגת על עם חצי סגל של מושאלים לקבוצה בלי מושאלים כמעט. אנחנו מתקדמים ועושים דרך אדירה. החל מליגה א׳. היינו אנדרדוג בליגה א׳ ועלינו מהמקום הראשון תוך שמנצחים את כל הקבוצות החזקות בבית ובחוץ, עלינו מהלאומית בעונה קשה בה הפועל הייתה עולה בטוחה מתחילת העונה. רגילים לזלזול, רגילים שלא מאמינים בנו וממשיכים להפתיע. מביאים זרים מחוץ למדינה בניגוד לכל העניות בליגה, שחקנים מליגה א׳, חושבים מחוץ לקופסא. מלימון רקוב עשינו לימונדה. זה בסדר לא להעריך את זה ולא ביקשתי ״כל הכבוד״. אבל מכאן ולשמוע ממר הפועל חיפה כמה אנחנו חרא של קבוצה שלכל קבוצה אחרת מגיע מקום בפלייאוף לפנינו? אני סובייקטיבי וחושב שמגיע לנו פי אלף יותר מהפועל חיפה להיות בפלייאוף, ותראו שהם גם יסיימו מחוץ לזה.

Roma, hbs7, Nigel de Jong ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  14. Butragueño מנהלים

עם איך שאנחנו נראים לאחרונה, מזל שיש לנו מפגש כפול מול חדרה.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ככה שנינו מרוצים מהתזמון.