מחזור 20 בליגת העל: חיפה יוצאת לנתניה, הפועל ירושלים תפתיע גם את ב"ש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏29/1/22.

1. Butragueño מנהלים

לא רק התזמון. חדרה היא בדיוק סוג הקבוצות בארץ שאנחנו מאוד לא אפקטיביים מולם. ב-2 המשחקים העונה הם הקשו עלינו מאוד, יש להם הגנה גבוהה (פיסית, לא מבחינת מערך) יותר משלנו, הם ראשונים בכל מאבק גובה בשדה, וקורצקי הוא מסוג המאמנים שיכולים לגרום לבכר לסיים משחק עם 0 שערים.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

והוא גם היחיד שגרם לו את זה בפועל העונה. */aaa031

3. עידן444 Member

חדרה מצליחה לגרום לקבוצות מולה להראות רע. זה בערך מה שתשמעו מכל קבוצה שהפסידה לה העונה. לחשוב שזה מקרי ולא קשור לחדרה נראה לי קצת אידיוטי.
    זה די מכוער לרוב לפי מה שאני שומע. אבא שלי לצורך העניין טוען שאין קבוצה יותר מגעילה מחדרה בליגה וגם שומע המון פעמים על כמה המשחקים שלה קשים לצפיה.
    באופן כללי לא ראיתי הרבה את חדרה העונה.
    ראיתי איך מול 10 שחקנים נגדנו הם ירדו לבונקר מביך דקה 30, וראיתי במשחק האחרון איך מרמנטיני מטייל וגונב נגדנו גול כשהם פחות שחקן.
    מגעיל יותר, מגעיל פחות- זה מאוד יעיל.
    אורן גולן פוגע לא רע בזרים ואני גם מתחבר מאוד למה שנייגל כתב. לראות את גוזלן העונה למשל זה מחזה יוצא דופן- גוזלן הוכיח שקשה לו מאוד להצליח ואיכשהו בחדרה זה קרה. וקרה שם לעוד שחקנים.
    ויש כבר כמה שחקני בית בחדרה שזה נחמד.
    לא כל כך מבין את ההתמסכנות כאן לגבי הסגל. לחדרה יש כמה שחקנים מעל הרמה הממוצעת בליגה הזו. זה בטח יותר ממה שיש בלא מעט קבוצות. קורצקי לא כזה קוסם ויכול לשחק כדורגל קצת יותר חיובי כמו שקרה בחלק האחרון של העונה שעברה לאחר שחדרה הבטיחה הישארות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Butragueño מנהלים

לחדרה יש 3 זרים טובים בעמדות מפתח. בלם (סיסה), קישור (אוסמן) והתקפה (מרמנטיני). תרפד את זה עם שחקנים ישראלים ממוצעים (פלקושצנקו, גוזלן, לבקוביץ) ויש לך סגל לא רע. לא טוב מאוד. אבל לא רע.