מחזור 20 בליגת העל: מכבי חיפה מנצחת בדרבי; הסטטוס-קוו בצמרת נשמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/2/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין כמה משחקים ללא קהל יקבלו הקבוצות כעונש מההתאחדות */aaarofl

rivaldo אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

יואב כץ - אין כמעט מכות, רוב השחקנים ניסו להפריד (גם לפי מה שאני רואה, לא ממש רואה יותר מדי מכות של שחקנים).

התקשורת - לא, זה כל השחקנים הולכים מכות.

3. DRORIKO Member

אם מה שאתה אומר נכון אז אני חוזר בי. ועדיין השאלה למה הוא ירד לשם בכלל? מה הוא מתפקד גם בתור סדרן?

4. DRORIKO Member

לפי איך שזה נראה בן דב אכן ניסה להפריד

https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/148496079_4361461707213917_2165409195788876883_o.Xxx?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=sWdYIYYb8lgAX8UmQu2&_nc_ht=scontent.ftlv6-1.fna&oh=ea9bce889b0a55f20e344964a9d6f4cf&oe=604A9351

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבשי השחקן הראשון בהיסטוריה שאחרי ששבר את היד הספיק ללכת מכות עם הקבוצה השנייה :sm_iamwithstupid:

WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

אני לא יודע, אני אומר מה שאני רואה. אני לא רואה איפה בן-דב מרביץ, אני רואה אותו מנסה להפריד דיי בבירור.

אני גם לא רואה בכלל מה פלאניץ' עשה שמסביר למה הורחק. מנחם כי התגרה (לא זכור לי שזהבי הורחק פה אחרי אינספור התגרויות), נגיד.
    חבשי כי היה במרכז הבלגן (למרות שרואה אותו בעיקר מקבל שם מוקף בשחקנים של הפועל).
    אבל מה פלאניץ'?

התקשורת גם באה בטענות ללביא על הראיון שלו אחרי המשחק. הבחור לא ליכלך על הפועל, אמר שלא רוצה לדבר עליהם וידבר רק על מכבי חיפה.
    מה הבעיה?

מנחם, פלאניץ' וחבשי הורחקו (בינתיים). השחקן הזה של הפועל שחונק פה בתמונה (פדידה?) - הוא לא הורחק.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא הורחק.

תיהיה ועדת משמעת ברביעי הבא ואז נדע מי יורחק

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי ההתאחדות תרחיק את מי שהיא רוצה כל עוד היא תשים סוף לזה ששופטים כמו חכמון וליאני גם יעופו לצמיתות ממשחקי הליגה. האירועים בסוף המשחק לא נעימים ומיותרים לגמרי, אבל כבר ראיתי מכות הרבה יותר רציניות בין קבוצות שונות. הארוע הזה מביש בשביל שתי הקבוצות במידה שווה. אין כל סיבה להרחיק יותר משני שחקנים (סאן מנחם שהתגרה, בן בסט שהתחיל את המהומה). אם ההתאחדות רוצה כבר עכשיו לתת את צלחת האליפות למכבי ת"א אז תפדל. גם ככה השיפוט מתחת לכל ביקורת במשחקים שלנו כך שלא אופתע אם ירחיקו חצי הרכב שלנו.

9. Raulito Madridista

1. כאוהד כדורגל פה בליגה התבאסתי לקרוא על המעבר של שגיב יחזקאל, זה מעולה שהפועל באר שבע חוזרת ובגדול אבל העונה הנוכחית שלה די גמורה, מצד שני מ.ס אשדוד מקבלת פה סטירה בגלל ג'קי הליצן וחבל. שגיב אמנם כבש "רק" חמישה שערים אבל הוא חלק משמעותי בהתקפה עם הדריבל, הטכניקה והמהירות והוא שליו מול השער. העזיבה הזו תפגע משמעותית לא בפלייאוף העליון אלא במאבק על המקום השלישי שהשנה הוא בהחלט ריאלי, ומה רן בן שמעון חושב לעצמו? היה עדיף למועדון ששגיב יסיים את העונה באשדוד ולא "להרוויח" כלום, גם אם ספורי בקבוצה התקפית ושמחה עם פחת לחץ ייראה כמו שחקן כדורגל - אז מה, יש על העמדה שלו את גורדנה ואזולאי שהם חכמים ממנו ומוסרים טוב ממנו. מילא היה מדובר באקולטסה או וארן. איזה הרס.

2. כמה עמודים פה על האלימות והבלאגן והתגרה המטופשת הזו, אני תמיד בעד קצת דם רע, בכל זאת דרבי ואני לא אהיה יותר צדיק מהאפיפיור אבל מה יש להתגאות כאוהד מכבי חיפה שסאן מנחם נגרר לדבר הזה וצועק "סמרטוטים" וכאלה, והטיעון הנגדי הוא שגם גל אראל כזה? הפועל חיפה תמיד תהיה בצל, היא מועדון קטן, קצת קלאסה ממכבי חיפה, איפה כל האגרסיביות והטירוף ו"האומץ" הזה היה נגד מכבי ת"א? מכבי חיפה עמדה בלחץ כמו גדולה בפן המקצועי ומסתבר שדוניו יודע לבעוט לשער ולא משנה כמה ההגנה ממול פאתטית - טוב שניסו אותו. מנחם עושה עונה טובה מאוד, טאלב כרגע יכול להיות רק שחקן אימונים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/21
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כשאין על מה להתעכב, לא מתעכבים. יש שם ראש, ברך וכתף כשהידיים מאחורי הגב. אני באמת לא מבין מה אתה רואה.

11. Butragueño מנהלים

לא הבנתי. עכשיו מפרסמים שאראל, תורג'מן, בן בסט, מלול, אבו פאני, חבשי ומנחם הורחקו באדום ישיר ולא ישחקו במחזור הקרוב.
    אז זה לג'יט או לא?

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אפשר להרחיק שחקנים לאחר שריקת הסיום בכרטיס אדום. זה מה שהתקנון לפחות אומר.

13. italiano Member

רק אני מרגיש שמנפחים את הסיפור הזה למימדים הזויים?
    סבבה אירוע מכוער וכו׳ אבל בחייאת זה קרה ויקרה, כולה קצת דחיפות ועצבים אחרי משחק.

LFC-Gerrard1 ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. Ajax Amsterdam Member

אין משמעות לתקנון. נגיד "היריקה" של זוסוואה נבחנה בואר ולא חשבו שהייתה ובכל זאת עטרו לבית הדין בנוגע לעניין.
    הנקודה היא שחוקים כאן זה לחלשים.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ממש לא רק אתה.
    כמובן שבראש הניפוח זה ספורט 5 שבזה יש להם במה להתעסק כי כדורגל הרי אין להם.
    שגיא עם זה שצריך לשלוח את הזרים הביתה ולקנוס את הקבוצה בהורדת נקודות, פרימו גם כן עכשיו בטור בכותרת הראשית.
    אפשר לחשוב שזאת פעם ראשונה שיש דחיפות בין שחקנים. גם בואו נשים דברים בפרופורציות. זה לא שהיו שם אגרופים ומכות. כולה כמה חמומי מוח אחרי משחק כדורגל שדוחפים כי זה מה שהם יודעים.

בלי קשר לזה, יכולים להמשיך להגיד שהשופטים מחפשים אותנו והכל נכון. אבל יאמר "לזכות" השחקנים שלנו, שהם לא מפספסים שום הזדמנות ליפול ולתת להם את האופציה להעניש. וזה לא רק ההרחקות. זה הויכוחים המיותרים במהלך המשחק שעולים לנו בצהובים, אתמול חזיזה לדוגמא קיבל צהוב על משיכת זמן בקרן במצב של 2:0 בדקה 91. הם לא מבינים את זה שהם פוגעים בקבוצה למשחקים הבאים.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.