מחזור 20 בליגת העל: מכבי חיפה מנצחת בדרבי; הסטטוס-קוו בצמרת נשמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/2/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

מפה לשם אשדוד 5 הפרש מאליפות הסטורית.
    הפעם לרבש יש משימה יותר קשה.

2. Raulito Madridista

לגבי אוהד באר שבע שזלזל במה שכתבתי - את באיירן מינכן לא פגשתם, אבל קבוצה הרבה יותר מוכשרת מכם שהיא במומנטום מעולה - בהחלט כן. דין דוד ושלומי אזולאי פתחו על הספסל, זה לא קורה בדרך כלל. ה-0:3 לא משקף, זה נכון, לחלק מהמצבים הגעתם כשלא ממש היה על מה לשחק. אין טענות לברדה או מליקסון, נבנה סגל גרוע נטול עומק. לא היה צורך לאשדוד ללחוץ בכל הכוח, השער המהיר נתן להם לגיטימציה. אין בעיה עם הגישה של "הכל טוב מאשר הכדורגל של אבוקסיס" אבל לא צריך לחפש בכוח.

עוד על אשדוד - עשו בשכל שדחו הצעות כאלה ואחרות על דין דוד ומחפשים עוד חיזוק, האמת שהסגל שלהם לא רע בכלל. אני עדיין רוצה לראות ממנה עוד ועוד יציבות, איזה אליפות איזה. מספיק שיסיימו במקום גבוה יותר מהימים בהם אמרנו על אשדוד 'פרווה' על אף הכדורגל האטרקטיבי ושכל מצב נייח של דוד רביבו היה חצי שער עם או בלי קשר למקרייב. היא בהחלט יכולה לסיים במקום השלישי אך לא מעבר לכך.

לגבי עונת הרב"ש - אני לא זוכר אותה כעונה טובה, מה נעשה, בלי קשר לדרבי שובר הלב ההוא (הפעם האחרונה שבכיתי כמעט בלי קשר לירידת הליגה). מספיק שרב"ש היה מביא בלם אחד נורמלי במקום קולין או איליץ'. הוא כשל בניסיון לשלב את דמארי ושכטר יחד. האמצע שלנו היה פרווה. כדורגל זה לא רק התקפה.

3. DaveTheSave Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי יכבוש 3?

de Middenweg, rivaldo ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. yedidel Member

סיבוב שעבר באשדוד אבוקסיס נהנה מהרכב יותר טוב (עם ז'וסוואה, סלליך וגולדברג) ובנס יצאנו ב2-0 במקום ב4 בלי שבכלל הגענו לשער.
    אתמול, עם חצי הרכב בחוץ, זה נראה הרבה יותר טוב

rivaldo אוהב/ת את זה.
  5. South Boy Member

במשחק הזה ביחד עם המחצית הראשונה מול מכבי הצגנו את היכולת הכי טובה שלנו העונה. כן, זה עד כמה המצב עצוב.
    אני לא אומר שהיינו יותר טובים מאשדוד, אני רק אומר שגם אם היה לאשדוד יתרון במשחק הזה מבחינת מצבי הבקעה ושליטה בכדור זה היה יתרון קל שבקלים וממש לא כזה שמייצג 3-0.
    זה לא באמת משנה כי התוצאה נשארת אותה תוצאה, אם כבר הייתי לוקח משהו מהמשחק הזה זה את סף השבירה הנמוך בקטע מביך של הקבוצה הזאת. ועדיין זה לא סותר את זה ש-3-0 זאת לא תוצאה שמשקפת את המשחק הזה.

6. Raulito Madridista

שלושה משחקים מעניינים היום במחזור אמצע השבוע.

1) על הנייר אנחנו פוגשים יריבה כמו מכבי פ"ת שתיתן לשחק כי היא התקפית, אמורים להיות לנו יותר שטחים מאשר נגד האוטובוס של חדרה. מצד שני יש לכם ספק שליאל עבדה איכותי יותר מכל מה שיש לנו? בסיבוב הקודם היינו הרבה יותר טובים אבל סיימנו רק ב-0:0. צריך להתחיל לנצח מתישהו אבל אני פסימי. אולי לידור כהן ייקבל עודף מוטיבציה נגד האקסית. חייבים לעבוד על הפס האחרון מה גם שלא הייתה לנו עוד תוכנית משחק חוץ מלתת את הכדור לאושר דוידה ולהתפלל או שבן ביטון ירים לא טוב. פ"ת אשכרה עם שני משחקים פחות ובמיקום גבוה - עושה עונה יפה מאוד. אני מרוצה מהחזרה הצפויה של שי אייזן שקצת נאבד העונה.
    2) מכבי ת"א תנצח. אם יגיע שער מהיר היא יכולה להביס. אם לא - בהחלט רואה אותה מפגינה את האופי הדרוש, זה הזייה שהיא יכולה לסיים את הערב הזה כמוליכה.
    3) הדרבי של חיפה - נראה כאילו כל המכות נפלו על ברק בכר באותה זמן, הקארמה הרעה של אצילי? וברצינות: זה הזמן של אצילי להכריע את המשחק. הוא לא רץ בטירוף כמו דולב חזיזה או מכדרר יפה אבל הוא שחקן הכרעה מעולה לליגה הזו, עד עכשיו זה אולי טבעי אבל הוא מאוד התקשה. לדעתי דוניו כן צריך לקבל הזדמנות, אם לא עכשיו אז מתי? כל הלחץ על מכבי חיפה. חנן ממן אוהב לשחק בימים כאלה. בלי לירן סרדל, אחד מאלה שעשו קפיצה - יהיה לה הרבה יותר קשה. אני גם חושב שהחלוצים לא תורמים שם מספיק. פעם המשחק הזה היה 'כמעט כלום', מכבי חיפה הייתה מנצחת על אוטומט, לא בשנים האחרונות, 2019/20 הייתה שונה מהמגמה הכללית.

7. Butragueño מנהלים

גם אין לנו מי שיכניס היום 3, וגם אני לא חושב שהפועל חיפה מסוגלת לכבוש לנו עם הסגל שלה.
    מעריך 0-0 עצבני. אם כבר הפועל חדרה אוהבת להיות שק חבטות שלכם, מעריך 5-0 מרגש עם עוד סופרלאטיבים ל-ון לוואן.

8. HHFC1924 Member

מישהו יכול להגיד לי מה טוב בתומר אלטמן שגם בדרבי הוא פותח במקום עידו שחר?

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בעיקרון הוא מוסר ברמה גבוהה יותר ועדיף בניהול משחק, השאלה היא למה זה רלוונטי במשחק מהסוג הזה עבורכם.

10. oranfu Member

קשה לראות אותנו מבקיעים אפילו אחד היום.

אבל לא צריך חלוץ, נעלה עם ווילדסחוט חלוץ. ווילדסחוט, קיצוני שמבקיע בערך 3 שערים בעונה.

11. Jefecito Member

תחושה שזה המשחק של אצילי.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחושה שאצילי לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה על הגב במשחק חשוב. אוברייטד מהגדולים שהיו כאן.

*מה שכן יש לי תחושה שמכבי פת מחזירה את שלומי אזולאי החלש לעניינים היום.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu שמע בדיחה, מצד אחד אודה חוזר להרכב, מצד שני גלזר אין אוסמן אאוט, וכמובן התהייה הקבועה של ג׳אבר לפני כהן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה דור פרץ נשאר במגרש אחרי קבלת טיפול?

15. oranfu Member

מה אני מפספס עם הגלזר הזה? הוא גרוע.
    ואוסמן עושה רושם טוב כשמשחק.

מצב נושא:
הנושא נעול.