מחזור 20 בפרמיירליג: המחזור האחרון לשנת 2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏28/12/07.

1. The_Magpie Member

טל לא צריך להגזים, זה לא היה מרפק. כשזה מרפק רואים בבירור תנועת מרפק של היד. פה ארטטה שלח יד מיותרת במאבק לגיטימי על הכדור, היה מספיק צהוב ושריקה לעבירה.

2. Rudess Member

שוב פעם אני אזכיר לך, במשחק בין דרבי-צ'לסי השנה, הורחק מייקל אסיין על העובדה ששלח יד לעבר שחקן דרבי , כלומר ניסה לתת לו מרפק, אך לא נתן מרפק פיזית. ארטטה ועוד איך נתן מרפק, ועוצמת המרפק היא לא הנושא פה, גם לא ההתפתלות של פבריגאס. אתה מתעסק בתפל ולא בעיקר. ארטטה עשה עבירה שמשמעותה כרטיס אדום.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/07
  3. Nevermore Member

הגיע צהוב לארטטה, ססק ממשיך עם רצף פרובוקציות מרשים מאוד. והשניים חברים מאוד טובים.

ובנדטנר עם כניסה מגעילה שנייה לפני שמוציאים אותו, עוד מקרה של חוסר אחריות.

מעל הכל 4-1 בגודיסון פשוט שווה את כל זה...ישששש :aaa021:

4. Maccabi_Haifa Member

כל כך כואב על אברטון, על הנאיביות שלהם.
    משחק מגעיל של ארסנל ושל דה סילבה בכלל, לא מספיק שהוא כובש בעזרת היד בהזדמנות אחר כך הוא גם מנסה להעזר ביד..

בקשר לצלסי, הגיע לה, לא הגיע לה..
    זה נכון צלסי הייתה טובה מאוד במחצית הראשונה ולא ראו את ניוקאסל בכלל אבל צלסי לא ניצלה את כל ההזדמניות שלה ובסוף ניוקאסל קופחה.
    צלסי ממש לא מובנת במשחקים שלה, זה נראה שיש לה בעיה של חוסר בטחון, מחצית שלה היא משחקת ממש טוב ועושה דברים יפים מאוד על המגרש ואז דווקא שהיא מקבל גול היא נעלמת ולא רואים אותה.

5. beitar4ever Member

טוטנהאם ממשיכה במאזן הטוב שלה בכיבוש שערים ,ההתקפה שלה נחשבת להתקפה הטובה ביותר בליגה.
    אני לא מבין איך לא משדרים משחק כזה והעדיפו צ'עמומון בסטמפורד .
    אני לא יכול להגיד כלום כי לא ראיתי את המשחק, אך אני בטוח שהיה משחק קצבי וטוב בווויט הרטליין, כמו כל משחק של הספרס מאז כניסתו של ראמוס לתפקיד.
    ברבטוב -מכונה , פשוט שחקן מפלא שממשיך לשמור על יציבות והוא נותן הצגות מדהימות במחזורים האחרונים, שאפו לבולגרי.

בקשר לצמרת הליגה, מנצ'סטר כ"כ נאיבים איך אפשר לאבד בכ"כ קלות,בזמן כ"כ קצר את המקום הראשון בליגה, הפסד מאכזב מאוד מהיונייטד , וכמובן התותחנים ניצלו את זה ופירקו את אברטון.

6. spurs Member

הם לא יכלו לדעת שיהיה מעניין בליין
    וצלסי מושך צופים (למרות שהכדורגל שלהם לא יפה כמו בתקופת מוריניו)
    טוטנהאם משחקת התקפי וכובשת שערים בלי קשר לראמוס גם עם יול זה היה ככה וגם אם יול היינו סופגים בסיטונאות

הפעם האחרונה שמשחק של טוטנהאם נגמר ב0-0 היה לפני 51 משחקים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

7. Stretford Ender Member

חבל, למרות התוצאה שמראה כביכול על שליטה של ארסנל, אברטון הייתה חייבת לצאת עם לפחות נקודה. עם קצת יותר מזל, אף אחד משלושת הגולים הראשונים לא היה נכבש, את הראשון הגנה קצת יותר מרוכזת צריכה לבלום, על השני לא צריך להוסיף מילה (חוץ מזה שאיך אין לו בושה לנסות את אותו הדבר שוב אחרי דקה?) והשלישי פשוט כ"כ מיותר. לא שהגול של אברטון היה מהלך כדורגל מבריק, אלא גם גול די מזליקי אבל עדיין, פשוט חבל שארסנל לקחה פה נקודות.

8. Number 8 Member

את האמת.. האמנתי שאנחנו יכולים לנצח בגודיסון, כמו תמיד, אך לא חשבנו בתוצאה כזו גדולה. אפילו בחלומות הכי גדולים שלי, לא חלמתי על ארבע שערים אצל אברטון. צריך להגיד את האמת, לא הצגנו יכולת גדולה אך שיחקנו בחוכמה, לעומת אברטון ששלטה אך ניהלה את המשחק בחוסר אחריות. אדוארדו מבקיע בפעם הראשונה בפריימרליג, ועוד פעמיים. מערך של 4-4-2 עשה את ההבדל.

הפסד של היונייטד וניצחון ענק שלנו.. איזה סוף שבוע מושלם. חזרה למקומנו הטבעי. :aaa021:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/12/07
  9. George Best Member

מעניין שגם אחרי שלא מעט אוהדי ארסנל הגיבו - רודס עדיין היחיד בפורום שחושב שלארטטה הגיע כרטיס אדום...
    אבל אני כמובן הסובייקטיבי, אה רודס?

10. Broshi Member

אמנם ססק הוסיף לזה הרבה, אבל אני לא רואה סיבה שהידיים של ארטטה יהיו בגובה הפנים של ססק. תוסיפו לזה את העובדה שססק סומן ע"י שחקני אברטון כמה שניות לפני המקרה ואת האדום של בנדטנר שגרם לשופט "להתחשבן" ולהוציא אדום לארטטה.

וכמובן, אף מילה על הצלילות של אברטון. אני ספרתי לפחות 3. אבל ארסנל מלוכלכים... תלוי מה רוצים לראות.

We are top the league. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. KENAR Member

ללא ספק שבת מנחוסית וגדושה באכזבות ודווקא ביום ההולדת של אח שלי..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מאן-יו שלי הפסידה בצורה רשלנית ושלומיאלית להחריד את המשחק וגם את המקום הראשון,נכון שזה לא היה משחק טוב שלנו ונכון שהיינו נאיביים ולא מסודרים אבל עדיין זה היה משחק שהיה לנו בידיים והיינו צריכים לנצח אותו כריסטיאנו רונלדו עם פנדל רשלני(איך לעזאזל אפשר לבעוט ככה?!),שמירה לקוייה בהגנה שהובילה לספיגת שני שערים,מהלכים לא מסודרים מבוזבזים וחסרי תכלית(לואי סהה פשוט נוראי) וכאמור כעונש הפסד וירידה מהמקום הראשון, ווסטהאם מצידה אולי למעט כמה רגעים במחצית הראשונה לא נתנה משחק גדול וניצחה בעיקר בזכות המזל מאשר היכולת. כמובן שההפסד של מאן-יו הוא לא ההפסד היחיד שלנו היום (אוהדי מנצ' יונייטד) גם הניצחון הכל כך לא משכנע וכל כך לא מוצדק של צ'לסי והתחת על ניוקאסל האומללה וחסרת המזל וגם הניצחון המדכא של ארסנל על אברטון בתוצאה גבוהה שכלל לא משקפת את המהלכים במגרש(שה'' יעזור להגנה של אברטון טעויות כאלה אפילו במשחקי השכונה לא רואים) שמחזיר אותה לאכזבתנו הרבה לפיסגה אני מקווה בע''ה שלא לא ליותר מדי זמן....

ובכל זאת למרות השבת המאכזבת ומלאת הנאחסים אני גם מצליח לשאוב עידוד מכמה נקודות אור משמחות מבחינתי שהיו היום: קודם כל זה הניצחון הגדול הנדיר והבלתי נתפס של טוטנהאם הקבוצה האהודה עליי ביותר באנגליה אחרי מאן-יו כמובן משחק שצריך רק לאכול את הלב ולהתבאס לדורי דורות על כך שלא שודר בשידור ישיר מאחר ומשחק כזה ללא ספק יש רק פעם בדור ואם חשבתי שיותר נדיר מהמשחק בין צ'לסי לאסטון וילה ביום רביעי האחרון לא יהיה בחיים הרי שהיום אני אוכל את הכובע ובגדול....
    גם ניצחונה החשוב מאוד של סנדרלנד(כן כן זו לא טעות)הוא עבורי בגדר של נחמה כלשהי,בכל מה שקשור לקבוצות התחתית(אפשר להגיד שזאת ליגה נפרדת)אני אוהד מושבע של סנדרלנד וזאת כאות הוקרה לסמליה הגדולים והמיתולוגיים של מאן-יו שהעניקו לנו בעשור הקודם ובתחילת הנוכחי כל כך הרבה רגעים גדולים ובלתי נשכחים ואלו הם כמובן רוי קין אנדי קול ודוויט יורק ועל כך אחזיק להם אצבעות במאבק נגד הירידה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    ועוד נחמה קטנה אחרונה וחביבה......למרות ההפסד הכואב היום ואיבוד המקום הראשון אין מה להיבהל זה לא סוף העולם ומאבק האליפות עוד חי ונושם!,אני משוכנע בלי שום ספק שמאן-יו(בתקווה שמדובר כמובן במעידה חד פעמית)תאבק על האליפות עד לשריקת הסיום של העונה ותעניק לנו העונה עוד הרבה רגעים גדולים ואני בטוח שפרגי כבר עכשיו מסיק את המסקנות מההפסד וביום רביעי מול ברמינגהאם החלשה נראה קבוצה אחרת לגמריי (בכל מה שקשור ליכולת)ונעלה מחדש על דרך המלך, ועל זאת אומרים....תחל שנה לועזית חדשה וברכותיה אמן!!! :aaarse:

12. Rudess Member

וברור הרי שהפורום הזה מייצג סטטיסטית או אסמכתא שיפוטית... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

יאללה שחרר אריאל, שבוע טוב!

13. George Best Member

מישהו אמר שכן?אבל אם אתה היחיד שחושב שארטטה היה ראוי לאדום, וקח בחשבון את העובדה שרוב המגיבים היו אוהדים שלכם, שאמורים להיות מעט משוחדים(לא כמוך, כי אין כאלה דברים), אז זה כן אומר משהו.

שבוע לא פחות טוב גם לך.

14. eastlands Member

שבוע טוב לכולם .
    תגיד אריאל מה אתה רוצה ? הוא אמר ככה וההם אמרו ככה, לעזאזל יש חוקים למשחק , ארטטה בפירוש מוריד מרפק לפנים , ומה אתה רוצה לדעת ,את העוצמה ?מה זה משנה , ססק הוא פרובוקטור ,אבל מרפק זה אדום . חוק מצויין וטוב שהשופט הקפיד ושלף אדום ישיר , לדעתי אברטון לא תערער בכלל על ההחלטה ,3 משחקים בחוץ חד משמעית . אגב רק לפני שבועיים כשהפסדנו בגביע לטוטנהאם ,כולם צחקו שטענתי אדום על הניסיון לגליץ עם 2 רגליים ליריב , ההחלטה היתה נכונה , טוטנהאם עירערה ,והפסידה בעירעור ,יש חוק ,חבל שהקון ביום חמישי לא פסל גם את השער של סנטה קרוז ,שהובקע מנבדל ברור של דיויד דאן .

15. Dimitar Berbatov Member

KENAR, אתה אוהד מנצ'סטר יונייטד ועם זאת אוהד את טוטנהאם (הבנתי שהיא בעדיפות שנייה)? ואני חשבתי שזה מוזר לאהוד 2 קבוצות באירופה ולא באותה מדינה...

רודס, אתה סובייקטיבי. לארטטה הגיע צהוב על המרפק שנתן לפברגאס הפרובוקטור שכמובן דאג להוסיף הצגה מגעילה שלא היתה מביישת את רונאלדו בימיו המשובחים ביותר. ממשחק למשחק השנאה שלי לקטאלוני גוברת. כמה שהוא שחקן גדול, הוא פרובוקטור מגעיל ואני אזכיר לכם את תקרית הפיצה ומארק יוז, ואני בטוח שפספסתי את פרובוקציה בדרך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/12/07