מחזור 20 בפרמיירליג: המחזור האחרון לשנת 2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏28/12/07.

1. AW forever Member

אריאל, מה שלא היה בסדר בדברים שלך לטעמי הוא שהסתיים משחק בגודיסון פארק, לכל הדעות מגרש קשה, בתוצאה 4-1 לארסנל, היה במשחק הרבה הרבה יותר מאשר היד של אדוארדו וההצגה-לא-הצגה של ססק, אבל אתה בא לפרוק כאן תסכולים על זה שיונייטד איבדו את המקום הראשון בטבלה וזה כל מה שיש לך לומר על המשחק הזה. אתה באמת משתמש איכותי, במיוחד כשאתה בוחר לתת את הראייה הכוללת שלך על משחקים. אבל לעומת זאת אחרי משחק של ארסנל (שמסתיים בניצחון) אני בד"כ יכול להיות בטוח שאמצא תגובה קנטרנית שלך.

2. Broshi Member

הפעם השנייה לא הייתה מכוונת. האמת? גם הפעם הראשונה. זה שהשופט לא שרק זה כבר משהו אחר.

לא מכוון? ברור. אני ממליץ לך להסתכל על ההילוך החוזר עוד פעם. ארטטה היה עם הכדור וססק רץ מאחוריו. לא היה שום מאבק על כדור. אתה רוצה להגיד לי שארטטה מצא "במקרה" את הפרצוף של ססק עם המרפק? מה היה ליד שלו לחפש בגובה הזה כשהכדור כבר אצלו? אולי הוא המציא ריקוד חדש. העוצמה כאן היא לא העניין.

3. George Best Member

ומה שעוד יותר מעצבן זה שאתה ורודס טוענים שאני כותב את הדברים בגלל תסכול שאיבדנו את המקום הראשון.אני ממש לא כותב את זה מתוך תסכול, מי ישמע איבדנו את המקום הראשון,
    זה שמבחינתי פברגאס הוא פרובקטור ושחקן מלוכלך(וענק דרך אגב, ואפילו יותר מזה) לא נובע בגלל הפסד או ניצחון שלנו.

4. Dimitar Berbatov Member

ראיתי כרגע את התקציר של סנדרלנד-בולטון - קנווין ג'ונס פנטסטי. לפני כמה שבועות אמרתי שהייתי שמח לראות את ג'ונס ביונייטד, יש כמה שזלזלו, אולי בגלל שהוא לא שם גדול, המשחק שלו אתמול נגד בולטון רק חיזק את דעתי. שער טיפוסי בראש, בישול גדול לריצ'ארדסון (מסתבר שהוא חי) שבו הראה שבנוסף למשחק ראש נהדר וכח, יש לו גם טכניקה ברמה גבוהה יש לו לאחר שהשתחרר באלגנטיות משני שחקנים ונתן כדור חכם לריצ'ארדסון והיה גם מעורב בשער האחרון של מארפי כאשר הוריד את הכדור עם הראש לקשר. אני בטוח שבעוד כמה שנים הוא יהיה בקבוצה גדולה באנגליה.

2-1 בפרייד פארק לבלקבורן על דרבי המשתפרת, ודייויד בנטלי לא מפסיק להפציץ. שער נהדר שלו, היכולת בעיטה שלו בשתי הרגלים פנטסטית. דרבי אגב החמיצה פנדל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/12/07
  5. D.Irwin Member

אני זילזלתי, ולא בגלל שהוא לא שם גדול.
    אמרתי לך ואני יגיד לך עוד פעם, יש שחקנים שהם מצויינים בקבוצות כמו סנדרלנד וישאירו חותם די טוב בקבוצה שלנו ויש כאלה שסתם ילכו לאיבוד.
    הוא נראה לי דווקא מהסוג השני.

6. THE STRETFORD END Member

ג'ורג,
    ריצאדסון חי,הוא פשוט היה פצוע.
    שבוע שעבר כשנכנס מחליף נגדנו האוהדים שלנו שרו לו,מי לעזעזל אתה והאמת,מגיע לו,
    כמה פוזה,התנשאות ואי כיבוד החולצה האדומה והאוהדים שלנו היו לו לקוקני המכוער הזה כששיחק אצלנו.

7. George Best Member

אני מניח שהתגובה שלך הייתה מכוונת לברוכיאן 8, כי אני בפריוויו שלי למשחק בין סנדרלנד לבולטון בדיוק כתבתי את אותם הדבר שציינת כרגע.

8. THE STRETFORD END Member

אהה,פשוט כתבת לפני הודעה שמסתבר שהוא חי.

9. George Best Member

לא לא סטרטפורד, זה ברוכיאן 8 כתב,
    כנראה שהתבלבלת(אולי בגלל החתימות הדומות של חזיר הבר).

אגב סטרטפורד, אני אנצל את ההודעה שכתבתי כדי לשאול אותך איזו תוצאה היית מעדיף בשיטי אוף מנצ'סטר.אני הייתי רוצה תיקו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/07
  10. THE STRETFORD END Member

אהה,אני סתום בלחץ,רק עכשיו שמתי לב,
    ככה זה ששותים בירה אצל איסטלנד על בטן ריקה.
    ולגבי השאלה שלך,אז לפני זמן קצר הייתי אצל איסטלנד והיה שם חבר נוסף אוהד ליברפול,
    איחלתי לו שיהיו פצועים,מורחקים,הרוגים,גם בין האוהדים,
    תיקו...לא יודע,זה לא מספיק חזק,אני רוצה שלפחות צד אחד היום יהיה בדיכאון,לא משנה לי מי,חמאס או חיזבאללה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

למזלנו הרב אריקסון פותח עם דאריוס ואסל בחוד ולא עם ביאנקי שהיה מהווה יתרון בגובה להתקפה של סיטי . הרכב טוב של רפא , אני מקווה מאוד שנצליח לנצח את המשחק הסופר-קשה הזה .

12. מילאנזי בנשמה1 Member

אחלה מחזור/ים של חג המולד שיחקו (ועדיין משחקים) נראה לי שהמחזור הזה יהיה עם מספר השערים הגבוה ביותר..(4-4, 6-4, 4-0...), אני חזרתי אתמול מלונדון, הייתי ב-2 משחקים בשבוע שעבר, של צ'לסי נגד אסטון וילה (לא יאמן על איזה משחק נפלתי.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ), וווסטהאם נגד מנצ'סטר יונייטד (אחלה משחק היה..).

13. George Best Member

לא להאמין מה דירק קויט עושה על המגרשים העונה.
    כבש שני שערי פרמיירליג, ושניהם היו בפנדלים מול אברטון, והיכולת שלו בהתאם, איפה קויט של שנה שעברה(לא היה עילוי, אבל בהחלט היה שחקן הרבה יותר מסוכן וחד) לבין קויט של העונה,
    במשחקים כמו היום שטורס תופס יום חלש, ליברפול מאוד מאוד תתקשה לכבוש וכרגיל תחכה לבומבות של ג'רארד או המגן השמאלי התורן - ריסה/אוראליו.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx שמעתם את זלצר?"צ'ורלוקו".

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדורגל מצוין בסיטי אוף מנצ'סטר . מהיר , יש מצבים , אין פאולים מלוכלכים , באמת משחק שכיף לשבת לראות .

אני חושב ששלטנו במעט יותר מסיטי , קצת יותר בעיטות , קצת יותר מסכנים את השער , קצת חסרה הסיומת . קיואל פשוט מצוין היום , עושה בצפר להגנה של סיטי ולדעתי במהלך האחרון של המחצית היתה צריכה להישרק עבירה עליו .
    טורס פשוט נעלם היום , ואני חושב שזה הרבה בזכות העבודה הפנטסטית של ריצ'ארדס במרכז ההגנה , פשוט שאפו לשחקן המצוין הזה . המהירות והכוח שלו מעוררי הערצה .

15. George Best Member

כדורגל מצוין?אבוי לי.