מחזור 21 בליגת העל: הפרמיירה של אבוקסיס בבית"ר, מכבי חיפה נגד אשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏4/2/22.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אותם ילדים חסרי מוח שחסמו את הרכב של אלונה בסוף המשחק כי הם דרשו שרוני לוי יתפטר.
    לא מעניין אם הם בני 13 או 14 או 15 (לפי הסרטונים נראים קטינים), צריך להגיע אליהם עם המצלמות ולקחת להם תמנויים, שלא ידרכו יותר בטרנר.
    אם היה נזק לאוטובוס, שגם יחייבו אותם אישית בכל הנזקים.
    אידיוטים.

oranfu, oFiRzZz, ~Omri~ ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תיקח אישית, הקהל של נתניה ברובו קהל נהדר. דיברתי מחוויה אישית מהיציע כסף שאני נמצא בו. אנשים דוחים ואלימים והיחידים ביציע הזה שמחפשים רק לריב כל המשחק.

oranfu ו-עידן444 אוהבים את זה.
  3. עידן444 Member

נגד שוערים חובבים בליגה א.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, לאור היכולת את אף אחד לא מעניין השיפוט הספציפי היום כי אחרת היינו מדברים על הפנדל שהיינו צריכים לקבל במחצית הראשונה (יד לא צמודה שתפסה נפח).
    אני וידידאל מדברים על מגמה.
    השופטים לא מכבדים אותנו.
    זה ידוע שבבלומפילד ובסמי תוספת הזמן משמעותית מאוד.
    היום שני אירועי var של 7 דקות, פלוס 9 חילופים, פלוס בזבוזי הזמן (שני שחקני נתניה גם הוצהבו), וסך הכל קיבלנו 5 דקות.
    זה הפך לסוג של נוהל במשחקים שלנו ולכן אני וידידאל דיברנו על זה כי זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה במשחקים שלנו.
    מכבי חיפה ומכבי תל אביב מקבלות כמעט על אוטומוט תוספות זמן משמעותית יותר.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חולק עליכם לרגע, אני רק אומר שכרגע, העונה, זה דבר משני וקטן לעומת ההתעללות שאנחנו רואים על הדשא. לי אין כוחות נפשיים להתעסק בתוספת הזמן ולהעביר עליה ביקורת כשהקבוצה עצמה מאכילה אותנו חרא פי אלף יותר גדול.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שההתנהלות של המועדון עם השופטים (תצוגת השיפוט של פפיר מולנו בפתח תקווה היא הכי חלשה שהייתה כאן שנים בגלל שהיה גם var) לא פחות חובבנית מהצד המקצועי של רוני לוי.
    נגד מכבי הייתה טעות אחת והם פירקו את השופט בתקשורת ברמה שכל הקודקודים היו צריכים לענות להם במכתבים אישיים!
    אצלנו זה עובר כאילו עוד טעות שיפוט, לא מדבר על ההרחקה של זוסואה בזמן שפארפה של נתניה נגח לשחקן אחד סטר לאחר וקיבל פחות משחקים בחוץ…

7. hbs7 Member

המיתוג של ספורי כשחקן של אליפות זו עוד אחת מההטרלות המצחיקות של השנה.
    הוא אחת הסיבות לבעט ורוץ ולזה שאנחנו לא משחקים כדורגל. חייב לגעת 10 פעמים בכדור ואז לשחרר כדור סופר קשה וקשתי שלא יצא ממנו כלום ב99 הפעמים הקודמות, ולמרבה הפלא גם לא בפעם ה100.
    המעמד התקשורתי שנוצר לו הוא ההוכחה כמה תקשורת הספורט וחברי הפאנלים השונים, על כל הפודקאסטים למיניהם, פרשני תוצאה והם רואים בעיקר סטטיסטיקה ומספרים יבשים. כלום מעבר.

zivmay ו-alexshw אוהבים את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך לתקציר מחצית ראשונה.
    תאהבו אותו או לא, הוא היחידי שאיים על השער.
    יש לו את החסרונות שלו, אבל מי שלא מבין שהוא מהסיבות הבודדות שבגללם אנחנו עם קצב צבירות נקודות כזה כניראה לא מבין עד כמה הבעיות ההתקפיות תחת רוני לוי גדולות.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול ועוד איך לתת פייט,הנה אנחנו עם כמה שמדברים על זה שאנחנו דורסניים,תראה את הפער בין הקבוצות. יש לו יופי של סגל,ובינואר עוד קיבל חיזוק.
    אי אפשר לדרוש מהשחקנים שלו לעשות קודם כל הגנה,ולצפות שגם יציגו כדורגל יפה.נכון ההגנה עומדת יפה אבל הוא לא מנצל 50% ממה שיש לו בחלק הקידמי.
    בלי לזלזל,מספיק שאלנוה מביאה אחד כמו מימר,הקבוצה תראה הרבה יותר טוב.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא יודע מה המאמן הבא יעשה וזה לא בטוח יעבוד, הקבוצה הזו צריכה להראות יותר טוב נקודה. במחיר של 15 נקודות פחות? לא בטוח, אבל אנשים לא מבינים שהמצב בטבלה זה לא בגלל האין שיטה של רוני לוי, אלא רק בגלל מזל ובלגנים ברחבה.
    אם השיטה הייתה פשוט הגנתית ויציאה להתקפות, כשאתה רואה בבירור שיטה וצורה, היית אומר מילא, זו השיטה שלו.
    אבל גם את זה אין, אין שום דבר מובנה במשחק ההתקפה שלנו, רוני לוי לא אחראי על ההצלחה היחסית שרואים בטבלה. מזל ותו לא.

11. yedidel Member

אני לא מבין מה הסיכון בלהחליף מאמן. גם אם אוהד חיפה מasoccer מאמן אותנו אנחנו לא נרד ממקום שלישי בליגה הזאת

12. hbs7 Member

מבין מצוין.
    ספורי מתאים מאוד לבעט ורוץ של רוני לוי, ספורי הוא מהסיבות שאנחנו צריכים לחפור את דרכנו לשער היריב וכל שער הוא כמו לידה.
    שחקן שחושב לאט מאוד, לא מתאים לכדורגל נורמלי והטכניקה שלו באה לידי ביטוי בעיקר במשחק איטי או עומד. קצת קצב והוא לא קשור למשחק.

המספרים שלו בנייחים באמת גבוהים העונה וחריגים, גם בזכות נוגחים מעולים. לא יותר מזה.

13. yedidel Member

החברים של רוני לוי בתקשורת התחילו לתת עבודה.
    תרשמו שבראיון לאחר ההפסד באשדוד ייכלל גם "לא קל לשחק באווירה כזאת"

rivaldo ו-EsheD אוהבים את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הכל נכון רק חשוב להבהיר, רמזי ספורי הוא הבעיה האחרונה של הפועל באר שבע, כנראה שבלעדיו רוני לוי היה מפוטר כבר בסתיו, אבל מבחינתו הוא עושה מה שהוא יודע ועושה את זה מצויין. יש לו כלים טובים להשתמש בהם ככינור שני שלישי, הבעיה היא שרוני לוי משתמש ביתרון של ספורי כתוכנית משחק . פה הבעיה. ספורי לא הבעיה.

15. Raulito Madridista

- מכבי נתניה בכושר פנטסטי עם תשעה משחקים רצופים ללא הפסד. הקהל דוחף אותה ויש אווירה טובה בקבוצה, יש אנרגיות, היא משחקת כדורגל טוב ואוגרת נקודות גם נגד הגדולות ולא היה חסר הרבה שיהיו לה יותר מאשר 5 מ-9. אין ספק שכאוהד הפועל, שעוד צריכה לפגוש אותה - היכולת שלה "מטרידה" אותי. אני לא רואה שם גם שחקנים יוצאי דופן מלבד קארצב וזה סוד הקסם. היה איזה משברון עם ההפסד להפועל ירושלים בזמנו ולא כל כך הבינו מה בני לם רוצה, זה נראה נהדר. הפלייאוף העליון מבחינת הפועל ת"א בסכנה עצומה.
    לגבי הפועל באר שבע, קשה להבין איך היא הצליחה לנצח שוב ושוב ושוב על אף ההגנה החזקה שלה, היו לה אחוזים יותר מדי גבוהים. אין שום שיפור בכדורגל שלה. אני לא חושב שנראה את מכבי חיפה בועטת בדלי יותר, לאט לאט ב"ש תיעלם ממאבק האליפות.

המאבק על הפלייאוף העליון:

4. הפועל תל אביב - 33 נקודות
    מה נשאר לה? מכבי ת"א (ב), מכבי חיפה (ח), הפועל ב"ש (ב), הפועל ירושלים (ח), מכבי נתניה (ב)

5. הפועל בני סכנין - 31 נקודות
    מה נשאר לה? הפועל חיפה (ח), נוף הגליל (ב), בית"ר ירושלים (ח), הפועל חדרה (ב), מכבי פ"ת (ח)

6. הפועל חיפה - 29 נקודות
    מה נשאר לה? הפועל חדרה (ח), בני סכנין (ב), מכבי ת"א (ח), מכבי חיפה (ב), הפועל ב"ש (ח), הפועל ירושלים (ב)

7. מכבי נתניה - 29 נקודות
    מה נשאר לה? הפועל ירושלים (ב), מכבי פ"ת (ח), מ.ס. אשדוד (ח), הפועל ק"ש (ב), הפועל ת"א (ח)

8. הפועל חדרה - 29 נקודות (משחק חסר)
    מה נשאר לה? הפועל חיפה (ב), נוף הגליל (ח), בית"ר ירושלים (ב), מכבי פ"ת (ב), בני סכנין (ח), מכבי ת"א (ב)

9. מ.ס אשדוד - 26 נקודות (משחק חסר)
    מה נשאר לה? מכבי חיפה (ח), הפועל ב"ש (ב), הפועל ירושלים (ח), מכבי נתניה (ב), מכבי פ"ת (ב), הפועל ק"ש (ח)

10. הפועל קריית שמונה - 25 נקודות.
    מה נשאר לה? מכבי חיפה (ב), הפועל ב"ש (ח), הפועל ירושלים (ב), מכבי נתניה (ח), מ.ס. אשדוד (ב)

- ובפינת הקפטן הלאומי של השבוע: איזה מיותר ונטול קלאסה, "השחקן הזה", כאילו אין לו שם. חלק איתך שנים את חדר ההלבשה גם אם היה סכסוך גדול והיה דם רע. יש לך צרות יותר על הראש, תתבגר. אתה לא פחות גרוע ממנו ובניגוד אליו מעולם לא היית שחקן כדורגל אמיתי.