מחזור 21 בליגת העל: שלוש המובילות מאבדות נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏29/1/20.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא שמחה לאיד. אני מאמין שאלו אוהדים מתוסכלים שפשוט רוצים ומעדיפים מראש לא להאמין, זה עושה טוב כשמגיעים ההפסדים.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

והכדורגל! איזה כדורגל!!!

gilgo ו-AS R אוהבים את זה.
  3. DRORIKO Member

http://thebridgelifeinthemix.info/wp-content/uploads/2016/01/Slobodan-Milosevic-I-2-443x600.Xxx

4. South Boy Member

מזכיר לי את "מירוץ האליפות" בעונת 13/14.
    לא משנה כמה מכבי תנסה היא לא תצליח לאבד את המקום הראשון, הם יכולים אפילו לא להופיע למשחקים מול חיפה ולקבל טכני בשביל הצחוקים ועדיין הם לא יפסידיו את האליפות.
    כל הליגה הזאת היא מפגן פתטיות אחד גדול מכל בחינה אפשרית.

EsheD ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר אוהד את הקבוצה משנת 1986. אין בי שמחה לאיד, רק אדישות. הרמה כל כך חלשה שזה מעייף. גם של מכבי ת"א. אני גם צריך להוסיף שלאחר שנים של ניהול מחפיר מצד הבעלים אין בי את הניצוץ שפעם בהחלט היה לי. הקבוצה צריכה שינוי אמיתי ולכן אני די אדיש. ראיתי היום קבוצה כבויה שלא הראתה שום רצון אמיתי להשפיל את היריבה שלה. כמו בכל העונה ראיתי כדורגל חלש שהיום נגמר ללא הברקה שהיתה מסדרת לנו ניצחון. לא, במקום זה עוד הפסדנו. זה פשוט מביך.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

גם אני מאוד מתוסכל מהפסד כזה פשוט לדפוק תראש בקיר במיוחד אחרי שהצהבת איבדו נקודות (גם הם לא חסינים משום דבר).
    לא שאני מאמין בזה אבל עם הפסד עושה למישהו טוב שיבושם לו.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכיר את תיאוריית ה win-win ? מעדיפים להיות שם. מרוויחים מכל כיוון, גם בהפסדים שמורידים ציפיות מראש. זה טבעי אחרי שנים של אכזבות.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

8. Morientes Member

אני חושב דווקא שחיפה עושה ריצה מעולה, וואלה יש משחקים שלא הולך.
    זה המשחק הזה חתום עליו 0-0 כי כפר סבא גם עשה הכל כדי לא לספוג, עם המון מזל הבקיעו לחיפה גול בדקה האחרונה.
    זה הכדורגל וזה קורה, וגם מחזור הבא זה יכול לקרות למכבי תל אביב.
    זה ההפסד הראשון אם אני לא טועה של חיפה העונה שהוא לא נגד מכבי תל אביב.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  9. Raulito Madridista

משחק שעושה עוול למכבי חיפה של העונה, היא כן ידעה להפגין אופי ולצאת ממצבים קשים, אם מתעלמים מהמפגשים הישירים נגד מכבי תל אביב. בכל מקרה לא ברור לי למה קצב המשחק היה כל כך איטי, הלחץ כנראה שיחק תפקיד, עד לדקות האחרונות חיפה לא הגיעה לשום מצב. תיקו הוא כמו הפסד אבל אני חושש שמכבי חיפה תישבר ברמה המנטאלית למרות שבסיבוב הבא יש להם את הפועל ת"א בסמי עופר. אסור לשכוח שיש לה בהמשך עד לפלייאוף עוד מפגש נגד הפועל באר שבע וזה לא קל נגד יוסי שמחנה את האוטובוס וכמובן משחק בטדי. אף שחקן לא לקח אחריות בהעדרו של דולב חזיזה שמייצר המון מצבים. החמצה ענקית לעוואד אבל אני לא חושב שסיומת זה החלק החזק שלו. חבל מבחינת חיפה, הליגה כאן נסגרה לדעתי.

10. G.B7 ירוק עולה

בסופו של דבר את האליפות לוקחים פה בארץ ברמה הזאת, אנחנו לא צריכים ברוך השם להתחרות ברמה יותר גבוהה אם נגיע לאירופה נהייה בדיחה (כל קבוצה בארץ). קצב צבירת הנקודות שלנו לאורך העונה עד עכשיו לא כל כך גרוע :sm_eusa_wall: וכובשים כל משחק 3.
    אז הפסדנו הפסד מסריח לקבוצה שבאה להוציא תיקו, יאללה שוברים את הכלים? משחק הבא להתחיל לשרוק בוז ?

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/20
  11. Butragueño מנהלים

אני לא מבין מה יש לסולליך למכור נגד קבוצה מצופפת שלא יוצאת החוצה. כשהקבוצה מחזיקה בסביבות ה-82% כל המשחק, אתה צריך מישהו יצירתי שיכניס כדור חכם. אפילו אשכנזי עדיף במצב כזה, בדיוק כמו שהצליח להחדיר הקפצות (כמו נגד נס ציונה למשל). בלבול היה חייב להחליף אותו/לא לפתוח איתו. עוואד עשה אחלה מהלכים מהאגף, רק מראה שאם היה בחוד עם רוקאביצה דברים אחרים היו יכולים לקרות. דבר אחרון, לא מבין מה הפחד של שרי לבעוט לשער. בכל הזדמנות מחוץ לרחבה הוא חיפש את המסירה הקצרה והמהירה פנימה שלא הביאה שום תועלת.

מצפים לנו רצף משחקים עד הפליאוף שככל הנראה יוכיחו שהתחרות שלנו היא למעשה מול בית"ר ירושלים על המקום השני. הפועל בחוץ עם המומנטום שלהם, בית"ר בחוץ במשחק ראש בראש, אשדוד שיודעת לתקוף עם הרבה שחקנים, ב"ש בבית והפועל חדרה. אפשר לאבד נקודות בקלות בכל אחד מהמפגשים האלו.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

הפסדת עכשיו לקבוצה אולי הכי גרועה בליגה, ברור שאתה יכול לאבד שם נקודות

13. Melikson24 Member

גול גדול של אולהה. גם בשבוע שעבר הוא די הרשים.

14. Butragueño מנהלים

השער של הפועל תל אביב נפסל בצדק. אבל מה שאני לא מבין, זה אם התמונה של הנבדל סופקה ע"י ניידת ה-VAR אחרי משהו כמו 40-50 שניות, ומסומן שם בבירור שיש נבדל, למה לקח משהו כמו עוד 3-4 דק' כדי לקחת את ההחלטה?

15. oranfu Member

אין שבירת כלים. ברור לי שאנחנו לא מתמודדים על אליפות, אני אדיש לתוצאות שלנו כי מעניין לי תתחת אם אנחנו מקום 2 או מקום 10.

רק חבל לי שעד שיש סגל טיפה יותר טוב ממה שהתרגלנו זה מתבזבז על מאמן שבכלל לא חושב על אליפות.