מחזור 21 בליגת העל: 0-3 למכבי חיפה בטדי; גם מכבי ת"א מנצחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏12/2/21.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתאחדות עשו טעות ולא איבדתם אותו אתמול. אז מה הלאה, קלטינס לא צריך להיענש בהשעיה? דמיין את אורימור טוען שגלזר לא צריך להיות מורחק נגד ב"ש כיוון שטעות של ההתאחדות הביאה לכך שכבר שיחק במשחק בו היה אמור לשבת בחוץ, ואין הגיון בלהעניש אותו עכשיו... איך זה נשמע?

2. zivmay Member

כרגיל מוסר כפול, כל בנאדם נורמלי מבין שדפקו אותנו חזק.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הזוי מה שהולך פה. שיתפתם שחקן עם 5 צהובים, בעיקרון הפועל חיפה אמורה לקבל ניצחון טכני והיא יוצאת פה עם כלום. איך ב"ש יוצאת מקופחת פה?

orimor2212 ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  4. yedidel Member

ואם קלטינס היה היה יודע שיש לו 4 ולא 3, הוא היה נזהר יותר.
    אפשר להמשיך לשחק בנדמה לי הזה לנצח.

אין שום הגיון לתקן דו"ח משחק שהיה כל כך מזמן. בכל מנגנון נורמלי יש זמן סביר לתיקון טעויות כדי שכל המעורבים יעודכנו בזמן.

5. alexshw Member

למה ב"ש צריכה לקבל הפסד טכני? מה שקובע זה רישומי התאחדות.

6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל חיפה לא צריכה לזכות בניצחון טכני כיוון שהאחריות נופלת על ההתאחדות, אך את הרצון לפטור את קלטינס מחובתו לרצות את העונש אני לא מסוגל להבין.

orimor2212 ו-abcd אוהבים את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תקנון ההתאחדות מטיל אחריות על קבוצה, זה למען ההבהרה. במקרה הזה ב"ש עשו כל מה שצריך ולכן לא יענשו, כי יש גבול כמה ההתאחדות אטומה, אבל להציג את הצד של ב"ש כמקופח? זה נגד כל היגיון. בסופו של דבר יש פה רק מקופחת אחת וזו הפועל חיפה. מכבי הרוויחה וליאני צריך לשבת בבית עד סיום העונה.

8. South Boy Member

זה בדיוק מה שאני אומר, למה אנחנו צריכים לשלם על טעויות של ההתאחדות? אם זה או להרוויח מההפקר או להיענש מה יותר מגיע לנו בהתחשב בעובדה שאין לנו שום אחריות לפארסה הזאת ואף וידאנו עם ההתאחדות לפני המשחק כדי לצאת ידי חובה?
    קלטינס צריך להישאר עם 4 צהובים כמו שההתאחדות טענה בתוקף שיש לו על סמך הרישום שלהם שהוא בעיניהם מקור הסמכות היחידי. יותר הגיוני מצד ההתאחדות לומר אתמול שלקלטינס יש 4 צהובים אחרי בדיקה ואחרי כמה שעות להגיד "אה, טעינו, לא נורא נרחיק לכם אותו למשחק אחר למרות שביקשתם אישור לשתף אותו ואם לא היה מתקבל כזה לא הייתם משתפים אותו"?
    לא שאתה תאמין לזה או שזה בכלל ישנה משהו אבל גם אם אורימור היה אומר את זה אני לא חושב שהייתי נעמד על הרגליים האחוריות כדי "להביא את גלזר לדין" על טעות שבכלל לא נוגעת אליו או למועדון שהוא משחק בו. זה קצת כמו לשפוט את מכבי תל אביב או כל קבוצה אחרת בבית משפט על טעויות שיפוט שנשרקו לטובתה, משהו שאף פעם לא טענתי שיש לעשות.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה טועה ומטעה.
    לא שיתפנו שחקן עם 5 צהובים.
    עד היום בבוקר לקלטינס היו 4 צהובים ברישום הרשמי של ההתאחדות לכדורגל.
    יש מצב שתיקון דוח שיפוט רטרואקטיבית הוא עוד תקדים על החשבון שלנו...

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רק חבל שיש מנהלת שמבצעת רישום נכון ורשמה 5. כל העולם נגדכם.

11. South Boy Member

חבל גם שהרישום של המנהלת לא שונה מרישום של אתרי ספורט שאין לו שום תוקף סמכותי ובהתאחדות מנגבים את התחת עם הרישום שהמנהלת מבצעת וימשיכו לנגב גם אחרי הטעות הזאת.

12. South Boy Member

אגב, ההתאחדות אמרו שנעשתה טעות. אנחנו את העונש שלנו קיבלנו למרות שלא עשינו שום דבר לא בסדר.
    איפה העונש של ליאני? אני מבין שאנחנו נצטרך לשלם בהרחקה רטרואקטיבית והוא ימשיך כאילו כלום?
    מישהו פה צריך לשאת באחריות, ההתאחדות לא עושה את זה אחרת קלטינס לא היה מורחק והיה נשאר על 4 צהובים, ליאני לא עושה את זה כי הוא ימשיך לשפוט כאילו שום דבר לא קרה, אז בסוף הפועל באר שבע בכלל היא השעיר לעזאזל בכל הסיפור הזה?
    עוד יום בכדורגל הישראלי.

13. Sturridge Member

לפני כל הדיבורים על התמנון, הסיפור האמיתי כאן זה איך שופט מוביל לכזו פארסה וימשיך לעלות לדשא גם שבוע הבא.

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שבוע הבא? הוא שופט מחר.

15. oranfu Member

אני לא מבין. אם ב"ש בדקו עם ההתאחדות והם אמרו להם שאין בעיה ויכול לשחק - אז אין בעיה. היתה טעות ובפועל יש לו עוד צהוב? אז שיושעה מהמשחק הקרוב. אני לא רואה איפה הפועל ב"ש נדפקת פה כי השחקן בכל מקרה אמור לרצות השעייה.
    הייתם מעדיפים שיהיה נגד הפועל חיפה ולא ת"א? אוקיי, אבל אם לא היתה עכשיו תלונה אז בכלל לא הייתם יודעים שצריך לרצות השעייה מתישהו.

מצד שני, שיתוף של שחקן שאמור לרצות השעייה זה הפסד טכני, לא?
    אז אני לא חושב שמגיע פה הפסד טכני אם באמת ביררתם מול ההתאחדות והם אישרו שיכול לשחק (אתם לא צריכים להיענש על מחדל שלהם) אבל אני לא מבין על מה נדפקתם פה. החלטה סבירה בעיניי. אתם מצפים שפשוט יוותרו לו על השעייה?

ואם אתם לא בודקים בעצמכם את הדברים האלה אז הגיע הזמן שכן. כי הכל פה שכונה וכדאי לא להיות מופתעים מדברים כאלה.

וכמובן, ליאני. התבלבל בדו"ח המשחק. אבל נסמוך על המילה שלו לגבי עונשים קשים לשחקני מכבי חיפה.

EO11 ו-abcd אוהבים את זה.