מחזור 21 בפרמיירליג: ווסטהאם באמירויות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏1/1/08.

1. Karel Poborsky Member

ההפסד המאכזב לוילה סוגר לטעמי לטוטנהאם את העונה בכל הקשור למאבקי הליגה:12 נקודות ממקומות 6-7 זה כבר יותר מדי ובלתי ניתן לסגירה. עובדה זו מאלצת את התרנגולים להתאמץ לזכות בגביע הליגה,בגביע האנגלי או בגביע אופ''א בכל אופן לפי הכדורגל שמציגה טוטנהאם בזמן האחרון(כולל היום) ועם סרחיו ראמוס על הקווים בהחלט ניתן לחזות לה עתיד ורוד ובעונה הבאה אני מאמין שנראה קבוצה שתאבק על האליפות

2. Jack Wilshere Member

חואנדה ראמוס, בשבילך.
    אני מסכים איתך שזה לא מתבטא רק בסטטיסטיקה. רק אמרתי שכל מי שיודע דבר או שנים על המשחק יודע שארסנל קבוצה הוגנת מאוד.

3. TheLane Member

אז אני מניח שרק אוהדי ארסנל מבינים משהו בכדורגל, כי אצל כל שאר הפורום הזה יש קונצנזוס די מוחלט שלא.

4. Jack Wilshere Member

אתה יודע מה... לכשהרהרתי בכך פעם נוספת הגעתי למסקנה שאתה צודק. רק אוהדי ארסנל מבינים בכדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. TheLane Member

רודס 2...

שאלה לי אליך, מי יותר טוב: לדלי קינג או פיליפ סנדרוס?

6. Jack Wilshere Member

בעייני, לדלי קינג. אתה יודע מה... אני אפילו אוסיף, בשיא הכנות, שאני די אוהב את השחקן הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/1/08
  7. Broshi Member

האמת שגם אני בעד אי הפסקת המשחק בגלל פציעה. כל כך הרבה שחקנים מנצלים את זה בצורה מרגיזה.

מוזר שאתה אומר את זה. היום באולפן של הלווין דנו בדיוק בנושא הזה. דקה 93 במשחק נגד אברטון, 3-1 לארסנל. אדבאיור עם הכדור באיזור דגל הקרן. במקום להעביר זמן הוא עובר שחקן, מוסר לדיאבי שמוסר לרוזיצקי. 4-1. ללכת לדגל הקרן זה נוגד את כל הפילוסופיה של ארסנל וארסן ונגר. תמיד לחפש את השער, תמיד לשחק התקפי. אל תדבר שטויות.

שברה שיאים בהשוואה למה? למי? לעצמה או לקבוצות אחרות? בכל מקרה, אחרי בדיקה של כמות האדומים תחת ונגר מצאתי שבכל השנים קיבלנו 70 אדומים. 9 של ויירה. ועדיין, קבוצה כסחנית מעולם לא היינו. להיפך, עד לפני שנה היינו נכנעים לקבוצות שנותנות קטנות ומשחקות אגרסיבי. לא עוד.

8. Jack Wilshere Member

כל מילה בסלע.

הנתון הזה בהחלט ממחיש את מה שניסיתי להסביר לו.

9. Number 8 Member

אני לא מאמין שאני שומע את זה. אדבאיור כבש שער נהדר מזוית סופר קשה, נתן משחק מצוין, הרבה חיוכים לכל מקום, אבל הכי חשוב שהוא לא מסר לאדוארדו באותה התקפה מתוך העשר לפחות היו לנו. הקבוצה מנצחת, מציגה כדורגל יפה, מקום ראשון בליגה, אבל האנוכיות של אדבאיור מעל הכל.

טוב לדעת שיש אנשים שמחפשים את הצדדים השליליים למרות שהקבוצה מנצחת, במיוחד אצל החלוץ הכי פורה שלנו.

10. אבו Member

איזה שטויות!
    ארסנל האחרונה שמעבירה זמן בליגה, וזה ללא ספק אחד הדברים שאני גאה בו השנה אצלנו. צ'לסי בבית, בין דקות 92 ל-95 עשינו מטווח על צ'לסי, הדרבי בליין המשכנו לתקוף(גם כבשנו), ווסטהאם בחוץ, ולמעשה כל משחק שלמרות שיש לחץ בדקות הסיום ארסנל ממשיכה לתקוף

11. Xabi2Gerrard Member

יש למישהו מושג מה היו אומרים אוהדי אסטון וילה אחרי כל בעיטת שוער של רובינסון במשחק היום (אחרי ה"אוווווווווווו") ?

זה בטח משהו מצחיק. כל האיצטדיון ביחד היה משתתף בזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Jack Wilshere Member

לא אמרתי אחרת. אל תהיה דמגוג.
    זה לא ממן העניין. ממתי חיוך הוא פקטור בכדורגל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    לא אמרתי שזה האירוע הטרגי של המשחק. אלא ציינתי, כמו גם משתמשים אחרים, שזו לא הפעם הראשונה שהוא נוהג באנוכיות כשיש שחקן פנוי מול השער.
    החוכמה היא להשתפר ממשחק למשחק, וכדי לעשות כן - צריך לקחת את הדברים השליליים. זו אימרה של ילד.

13. THE STRETFORD END Member

70 אדומים,תעשו לבד את הממוצע כמה זה בכל עונה!

ארסנל בעבר שמרה את הכדור ליד דגל הקרן במשחקים מסויימים,
    אתם רוצים להתעלם מזה כי לא נוח,בעיה שלכם.

לי אין בעיה עם זה,לגיטמי אבל להגיד שרק ארסנל לא עושה זאת זה קישקוש אחד גדול.

14. Number 8 Member

רק אדבאיור עושה זאת? כל חלוץ בעולם עושה זאת לפחות פעם אחת למשחק. חלוץ, קשר, בלם, כל שחקן על הדשא. להפך, אם תמיד חושבים לחפש את החבר, זה דבר שלילי. אם אתה באמת שם לב לדברים, ותסלח לי על המילה, כאלה מטומטמים, אתה פשוט מחפש אותו.
    אם זה עושה לך טוב על הלב, ובלעדיי זה אתה לא יכול ללכת לישון בלילה, אז תיקח את הדבר השלילי מתוך עשרה דברים טובים. אדבאיור נתן משחק גדול, אבל חשוב להדגיש שהוא לא מסר באדוארדו בהתקפה מסכנה.. נו טוב.

15. AW forever Member

הפורום פה משוחד ומעוור משנאה לארסנל, ונייג'ל צודק ב100%- אם ארסנל הייתה מבקיעה גול כמו שיונייטד הבקיעו היו נשפכים פה קיתונות של ביקורת על הגועל נפש, אנטי ספורט, הזרים שלא מבינים תרבות כדורגל וכו'. אני מציע לכל המגיבים פה לקחת את הביקורת הזאת לתשומת ליבם, כי אני באופן אישי חטפתי ממש קריזה מהתגובות כאן אחרי ארסנל-צ'לסי.
    אני יודע שהפרוייקט של וונגר מעורר קנאה בתכליתיות שלו וביופי שלו, אבל זה עובר את הגבול.
    וסטראטפורד, זו חתיכת מניפולציה מה שרשמת- "זה לא ארסנל שמוציאים כדור לחוץ והם לא מחזירים כדור" כי אתה יודע טוב מאוד מה קרה עם המקרה הזה, אולי הסמל לג'נטלמניות של וונגר ואתה יודע את זה, לפעמים אני מרגיש שחלק מההודעות שלך זה פשוט ניסיון לגניבת דעת.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/08