מחזור 22 בליגת העל: 0-5 ענק למכבי חיפה על הפועל ת"א; 1-1 בין נתניה לב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏3/2/20.

1. Morientes Member

מה הטענה שלך? שכל אלופה דרסה כל משחק 6:0?
    שאלופות לא היה להם משחקים פחות טובים?
    לא מבין אתכם, משחק שנפתח לא טוב מבחינת מכבי, מחצית שנייה התעוררו על עצמם ניצחו, זה מה שנדרש מהם

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הגיע היום פנדל למכבי, ברור למדי, בשידור החליקו את זה מתחת לשטיח בעוד פמפמו את הפאול שהוביל לגול (כבר ראיתי כאלה נגד מכבי, אפילו עם צהובים, לאף אחד זה לא הפריע). אבל שיהיה.

היו היום 2 קורות כולל אחת מול שער חשוף ועוד 1-2 החמצות די גדולות, זה יכל להיות גם הרבה יותר מ-2 ואף אחד לא היה מופתע.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הפעם אלונה אשמה בהתנהגות המשטרה? או שזה רק שאתם מגיעים לטרנר ומחפשים על מה לבכות?

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד הגול הייתם חלשים. אחרי הגול קיבלתם ביטחון והיה משחק אחר לגמרי. גול שלא היה צריך להיות כי לא הייתה עבירה. בלי העבירה יש מצב שזה עוד משחק של 0-0 שלכם. אתם תקחו אליפות כי קבוצתית אתם הכי טובים בליגה, וכי יש כאן את אחת הליגות החלשות אי פעם. אבל אתם אלופה משעממת. רק קריית שמונה של בן שמעון נותנת לכם פייט מבחינת אלופה משעממת מאז שאני רואה כדורגל (25 שנה פלוס מינוס).

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הנשיאה אשמה בהרבה דברים, לא התנהגות המשטרה המקומית שכמו המשטרה בשאר חלקי ישראל מורכבת ברובה מאנשים שלא מסוגלים לזכור את לוח הכפל. אם השתמע מדברי אחרת אז מתנצל. זה פשוט היה ביזיוני, כמכלול, החוויה של קהל החוץ בטרנר, חלק אשמת הפועל באר שבע וחלק לא.

את ה"מחפשים על מה לבכות" הזה אתה יכול לדחוף לאתה יודע לאן. לא נתקדם כאן לעולם.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ברור.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית ראשונה רעננה הייתה נהדרת, גם בלי הטעות שיפוט הייתם מנצחים, אבל עובדתית השער הראשון לא היה חוקי.

מחצית שנייה מכבי תל אביב עשתה שינוי של 180 מעלות במשחק שלה.

@Raulito להגיד שאצילי הוא השחקן הטוב ביותר בליגה זה לראות רק תקצירים. מעניינת אותי דעת אוהדי מכבי שכאן אבל לדעתי גולסה, אמאדור, ז׳ראלדש הרבה יותר טובים ממנו.

8. Morientes Member

אצילי לא שיחק מספיק כדי להיות הכי טוב העונה במכבי, נכון הוא הטוב ביותר במשחקים האחרונים אבל עדיין משהו בקבלת החלטות שלו לפעמים גורם לי ממש להתעצבן עליו.
    אני מסכים שגולסה אמאדור גארלדש גלזר וטיבי הטובים יותר העונה(גם אפשר לראות את זה ביחס בין ההגנה להתקפה שלנו).
    גולסה בכללי מדהים, חבל שהוא שחקן כל כך פציע

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקח את אצילי לקבוצה שלי,אתמול.
    השחקן הכי קילר במכבי ת"א. נכון שיש לו איפה עוד להשתפר בקבלת ההחלטות, אבל עובדתית הוא דופק כרטיס כל שבוע,והמספרים שלו מדברים בעד עצמם. שחקן העונה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Raulito Madridista

הטענות שלי? קבוצה שהיא אוברייטד בתקשורת, בין היתר בגלל הכישלון באירופה. הקבוצות הבאמת גדולות שהיו פה ידעו לשלב גם וגם. ראה הפועל ב"ש 2016/17, מכבי תל אביב של פאולו סוזה, הפועל תל אביב של הדאבל. כנ"ל לגבי הרס"ר איביץ' שכבר אחרי המחזור השני לאף אחד לא היה אומץ לשאול אותו על ההפסדים לסודובה.

אתה בדיוק עם אותה הבעיה של שאר אוהדי מכבי תל אביב כאן, רובם - קשה להם להודות שהם משחקים חרא, כאילו זה פוגע באהדתכם לקבוצה. למכבי יש סגל של שתי קבוצות. כל שחקן שנתפס בעיני הקבוצה כבינוני, נניח אבי ריקן - יכול לשחק בהרכב של כמעט כל קבוצה אחרת. קבוצות מפחדות ממנה ואין סיבה שהיא לא תדרוס.

מתחילת העונה עברתי משחק-משחק וראיתי את כולם: היה את ה-3:4 המדהים על מכבי חיפה, 0:4 גדול בטדי בעיקר ברמת התוצאה אבל ברור שזה מרשים, וגם 0:3 על בני יהודה ו-0:4 על הפועל כפר סבא. אם ניצחון כמו 0:2 על מ.ס אשדוד לפני שבועיים בערב מלהיב אותך אז שיבושם לך. היו הרבה 0י:0 כמו נגד בני יהודה, כמו נגד סקציה נס ציונה (1:1), דרבי שאיכשהו נגמר 0:3..

11. Telkiyski Member

שמעתי שהיו אתמול עימותים בין אנשים ביציעים.
    הסקאוטים של מילאן ורומא רבו על אילון אלמוג והיוני של המדינה?

12. Raulito Madridista

ממשיך כאן את הדיון על אצילי, הציפיות ממגן ימני או קשר מרכזי הן שונות לחלוטין, למכבי יש אמצע חזק גם ככה, לא מעט בזכות גלזר דווקא, דור פרץ כאן היה מועמד לשחקן העונה שעברה, מישהו שם לב שהוא פצוע בכלל? הוא גם השתלט על המקום שלו בנבחרת והיה על סף מעבר לחו"ל או משהו כזה. אצילי בתפקיד שלו צריך לעתים 'לקבל החלטות לא טובות', הוא לא צריך להציג 90% דיוק במסירה. הוא מכדרר, הוא מסיים, הוא בונה, הוא הרבה מעבר לשחקן שחותך לאמצע ובועט. החזרה שלו לעניינים מאוד מרשימה. שחקן הליגה הטוב בישראל לדעתי. איתן טיבי? שמח על הקאמבק שלו אם הייתי אוהד נייטראלי אבל בקושי מגיעים מולו לאחד על אחד. רוב הזמן מתבנקרים נגד מכבי ואצילי הוא כלי ענק לפיצוח בונקרים. מוכן לתקן ולהגיד "שחקן ההתקפה הטוב בישראל".

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שהרשים אותי באצילי, וזה היה גם בטרנר, זאת העבודה ההגנתית שהוא עושה.
    מאוד מחויב, לוחץ, חוטף כדורים, כשמחפשים טביעת אצבע של מאמן, זה בדיוק זה, השפעה על שחקן כמו אצילי.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. Telkiyski Member

אצילי לדעתי הוא שחקן ההתקפה הטוב בליגה.
    סוג של שובר שוויון כמו שאוהבים להגיד

15. Raulito Madridista

ובמעבר חד, הערב מכבי חיפה נגד הפועל תל אביב. דמיינו כאן פתיח דרמטי על ימי העבר - יוסי בניון ושמעון גרשון, ניר דוידוביץ' ושביט אלימלך, יוסי אבוקסיס וננאד פראליה, הגול של אדורם קייסי בדקה האחרונה, עצירת הפנדל של שביט ב-2002/03 וגם ימינו אנו - הגול של לאלה, 1:4 פסיכי במשחק העונה, גולאסו של אלרואי כהן, ומאז שליטה מוחלטת של חיפה.
    לא ניצחנו בסמי עופר כמובן, לא ניצחנו את מכבי חיפה בליגה מאז 2013/14, היה 0:4 גדול, ומי השרידים היחידים? אוראל דגני ועומר דמארי. למען האמת אני שמח שהיינו בכושר טוב אבל מסתובב במעין תחושה מבאסת שדווקא הציפיות עלו והרסנו את הפלייאוף העליון עם ההפסד הביתי המאכזב לקבוצה האנמית הזו שקוראים לה הפועל חיפה. יש לנו משחקים מאוד קשים עד סוף הסיבוב ולמרות השיפור הגדול תחת קלינגר אני לא רואה אותנו מנצחים שם. חיפה תבוא בטירוף ודווקא העובדה שהפער ממכבי שוב גדל אולי תפחית לחץ כי הבינו שם שהאליפות התרחקה.
    לדעתי זה משחק קלאסי בשביל עמנואל בואטנג, כמובן שהוא לא יהיה הקשר האחורי ביותר אבל יש לו מהירות ושליטה טובה בכדור וצריך להחזיר אותו לפורמה. אין להפועל מהירות מקדימה. זה לא ממש המשחק לפיליפה רודריגס וקלינגר לדעתי מהמר אם זה יקרה, ברשצקי עושה הרבה הגנה והוא שחקן ממושמע. במערך התקפי היינו צריכים לשחק ביום שבת. השחקן הכי בשל כרגע בהפועל הוא אלטמן אבל הוא לא איזה דריבליסט גדול. אם דגני ישחק סיכוי טוב יותר שההגנה תהיה סבירה. קלינגר משלים בדיוק היום סיבוב שלם כמאמן הפועל, ומשחקו האחרון של אביטן היה אותו 2:1 אכזרי מהסיבוב הראשון. מקווה לטוב, יאללה הפועל