מחזור 22 בליגת העל: 0-5 ענק למכבי חיפה על הפועל ת"א; 1-1 בין נתניה לב"ש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Clock End Stand, Feb 3, 2020.

1. oranfu Member

לא רלוונטי. כי מאבוקה הוא אחד ממייצרי המצבים הכי גדולים שלך. נגד קבוצה שמסתגרת זה טמטום רציני לא לשחק איתו.

EsheD likes this.
  2. alexshw Member

גם עם מאבוקה מלא פעמים הלכנו ראש בקיר. מול כפר סבא הגישה הייתה חרא, הקבוצה לא הגבירה את הקצב באף שלב.
    זה לא עניין של הרכב פותח. בחילופים הוא לא היה יריצתי. עוואד שוב הלך לאגף.

3. Butragueño מנהלים

אין קשר בין מאבוקה למשחק נגד הפועל כפר-סבא.
    הם הגיעו להסתגר וציפפו, לא הצלחנו לשבור את זה. מאבוקה טוב למתפרצות על האגף, זה לא היה תורם כלום נגדם.

לעומת זאת היום הוא חוגג (כמו בסיבוב הקודם) בגלל החורים של כל חוליית ההגנה.

4. Telkiyski Member

נגדינו גם פיטים עזמי ואלושי היו כובשים.

הפועל בסמי עופר נגד מכבי חיפה - 4 משחקים, 4 הפסדים. רק פעם אחת הצלחנו לספוג פחות מ3.

5. oranfu Member

מאבוקה עוזר לנו לרווח את המשחק. גם אם הוא הולך עם הראש בקיר, אין לנו באמת תוכניות אחרות ליצירת מצבים.

עוואד שוב באגף ברור. למה שייתן לו לשחק חלוץ? אין לו מושג לבלבול, גם מה שמצליח זה מקרי\למרותו ולא בזכותו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן או לא מאבוקה, מבחינתי האנרגיה שבה פתחנו את המשחק הרבה יותר חשוב לי. והופה כבר 4-0, ווילדסחוט עם השער, רוקאביצה עם האסיסט.

7. oranfu Member

גול של כדורגל, יפה.

8. Butragueño מנהלים

ושוב לביא משפר את איכות מסירות המפתח שלו. גם מקסים עם אחלה ראיית משחק.

9. Butragueño מנהלים

אם אני קלינגר אני לא הייתי עושה חילוף ונותן להם לחוות את ההשפלה הזו.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה צפוי, בלבול מוציא את רוקאביצה. אין סיכוי שהוא ישחק ביחד עם שועה. בכל זאת אם האחרון יכבוש הוא יחבק את המאמן.....אגב הקהל מאד ברור. הם לא נגד החלוץ.

11. Butragueño מנהלים

שועה ורוקאביצה הם שני חלוצים שמאבדים הרבה כדורים במהלך המשחק. לא חושב שזה רעיון רע שלא ישחקו יחד.

12. Raulito Madridista

מכבי חיפה תחזיר לפורמה גם את קלאוס נגד הפועל, עצוב לי לראות. אומרים ששועה אמר לספסל שהוא מחבק את בלבול אם הוא יבקיע, אני קצת סקפטי אבל אולי זה שווה את ה-0:5. ראיתי את הפועל סופגת חמישייה אחת כאוהד במשחק ליגה, זה היה בדרבי, מאוד-מאוד כואב, מודה שאני מחכה שייגמר כבר. לא ש-4:0 זו תוצאה נעימה, אבל חמישייה זה קשה.
    ראובן עטר אמר פעם אחרי שבית"ר קיבלו רביעייה מהפועל - לא עשיתי חילופים בכוונה, שחקנים שהביאו אותנו למצב הזה צריכים לשאת בתוצאות. אולי יש רצון להחזיר את בוזגלו לפורמה אבל לא צריך להעניש אותו, אין סיבה שישחק במשחק כזה, בעיקר ברשצקי. הרי גול כבוד אנחנו לא ניתן.
    אגב, קשה להאשים שחקני התקפה בערב כזה אבל אלטמן הוכיח שבמשחקים כאלה הוא לא פקטור, לא איים על השער, וכנ"ל ספירובסקי שהפעם לא הייתה לו עוד שנייה לחשוב ולשחק לאט. והוא איטי, וזו הבעיה שלו.
    מתבוסה כזו אתה לא יכול לקום תוך שלושה-ארבעה ימים וזה ישפיע על המשך העונה. גם את קלינגר שהיה לו חלק בכך שהשתפרנו - מותר לבקר.

מה שכן, חשוב שהמשחק הזה ישפיע גם על העונה הבאה. הרי בינינו, זה לא 11 שהפועל תל אביב צריכה לעלות איתם. זה לא הרכב של קבוצה שמתיימרת להיות בצמרת אלא קבוצה שהגיעה לשם בפוקס, שיחקה כדורגל ארבעה משחקים בעונה וגם זה בלחץ וניצלה את חולשת הליגה. הפועל צריכה להיות קבוצה שנלחמת על שחקני ליגה טובים - אולי לא עם חיפה-בית"ר-מכבי אבל כן כזו שיכולה לשלם סכומים ולא לצרף שחקנים בחינם. שלא יקרו יותר סיפורים כמו אולהה. אין מגן ימני נורמלי, אין חלוץ נורמלי, יותר מדי שחקנים נגררים, אין ספסל, קשר התקפי נורמלי אולי אחד - חצי בוזגלו-חצי ספירובסקי. אם היינו גונבים פלייאוף עליון עוד היו מתבלבלים כאן. המועדון רחוק מאוד מהמקום אליו הוא חייב לשאוף.

ייא likes this.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה סיני בא בטענות לשיפוט? שלא שרקו לחיפה פנדל שהגיע לה?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם שועה טיפה יתנהג כמו שצריך אולי יהיה בסדר. נתן בנתיים שני כדורים נהדרים לחבריו. יש לו ראיית משחק וטאץ'. בנתיים 5-0 עם מסירות יפות של שועה ומאבוקה.

15. italiano Member

ואו איזה התבזות של הפועל תל אביב