מחזור 22: דרבי ענק נגמר ב2-3 דרמטי לצהובים. 1-1 בין ב"ש לאשדוד. חיפה בק"ש.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/2/22.

1. DRORIKO Member

לא מתווכח איתך, אתה עוקב אחריו יותר. דיברתי רק על התקציר.

2. DRORIKO Member

ולעניין אחר, אוהדי הפועל צריכים לאסוף את עצמם ולהחזיק מחר אצבעות להפועל חיפה. אם בני סכנין מנצחת הפועל יורדת למקום החמישי כשהיא רק נקודה מהמקום השביעי. כלומר ממכבי נתניה…

3. Telkiyski Member

סה"כ הופעה טובה של הפועל.
    יכולנו לעלות ל3-2 ואני חושב שתכלס תיקו היה משקף פה אבל באמת שאין מה לנתח מקצועית את הדרבי כל עוד הפערים הם כאלה.

הופעה גדולה בעיקר של הקהל של הפועל שכמו בגמר הגביע בא במספרים יפים מאוד היום, לעוד דרבי שבו הפועל אמורה להפסיד ואחרי שני הפסדים לחדרה וסכנין.

אין לנו עתיד עם הניסנובים.
    בטח גם את דוידה וליינדר הם ימכרו תכך ב-150 אלף יורו.

Sir Alex Ferguson ו-alexshw אוהבים את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלקושצ׳נקו הוא השחקן הרכב קבוע הכי פחות מקצוען שהיה לנו מאז עלינו. הפסיד הרבה משחקים בגלל פציעה של אחד שמרופד טוב במשכורת וגם ככה ירד מהטופ של הארץ לקבוצה שלנו. הבנתי שהוא עשה הרבה חיים בזמן הפציעה. הוא חזר ממנה לפני חודש וחצי בערך ועדיין הוא עם 7 קילו עודפים ויכולת ללחוץ בערך 3 דקות נטו בכל משחק.

5. DaveTheSave Member

יעדיף 2 רולים של סושי על להשלים 90 דקות.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. Telkiyski Member

ביטר נראה לי יכולים לעשות 4 נק' עד סוף הליגה ולהישאר. בלי שהם אפילו יורדים לשעה מתחת לקו האדום.

הם צריכים להגיד תודה על יום שהם נפלו על עונה ששתי העולות כאלה גרועות.

7. abcd Member

מסתמן שמבחינת נקודות זאת תהיה העונה שהכי קשה להגיע לפלייאוף והכי קל להישאר (להוציא את 17/18 שהספיקו 22).

8. Raulito Madridista

הגעת למגרש אתמול? אתה יודע, פעם ראשונה בחיים שלי במשחק של הפועל ת"א שאין לי איפה לשבת. הייתי במגרש ב-18:15 ונכנסתי כעבור 20 דקות (טעות, הייתי צריך להיכנס ישר) והכל-הכל-הכל בשער5 היה תפוס. עמדתי על הגדר.
    לגבי הניתוח של המשחק, אני חולק עלייך. קודם כל גם הגנה היא חלק מהמשחק, היינו שערורייתים, כולם חוץ מליידנר. מכבי באף משחק העונה לא כבשה בכל כך קלות. מהרוב אין לי ציפיות אבל גוטליב שכבר הריצו אותו פה לנבחרת - פחדן, רדום, טועה. אני לא יודע אם אתה ספציפית כתבת את זה, שהראינו אופי וחזרנו מפיגור פעמיים - אני רואה את זה כמשהו שלילי, פעמיים קיבלנו גול של מפגרים, של ליגה ג'. והרי בדרבים הקודמים אנחנו הובלנו וגם לא שמרנו על היתרון אז זה לא מנחם. הטיעון של התקציב פה נטחן עד דק, הרי אם אני ואתה נבדוק כמה קבוצות אמצע טבלה בליגה במהלך 5-6 השנים האחרונות בוודאות יש להן ניצחון בדרבי, הנה, סכנין ניצחה את מכבי ת"א העונה בקלות בסיבוב הראשון, וגם כמה קבוצות תחתית. עם הניסנובים אין לנו עתיד וזה שמכבי קיבלה עוד יציע? זה לגמרי נכון וזה כבר סיפור אחר.

לקהל של הפועל תל אביב מגיע הרבה-הרבה-הרבה-הרבה-הרבה יותר מזה. לסיים עונה כזה בפלייאוף התחתון יהיה עצוב מאוד, נשארו לנו ארבע מלחמות עולם כולל משחק נגד מכבי נתניה בסוף, וואו..

9. קשר שמאלי Member

מרשים מאוד ליידנר
    מהירות, זריזות, טכניקה, כושר אירופאי, חוצפה חיובית, כדרור עם הראש למעלה. פוטנציאל גדול

10. Raulito Madridista

בליגה שלנו הוא יוכל לעשות חייל אם הפועל לא תהיה קבוצה גרועה בקטע מפחיד (כלומר שהיריבות כל הזמן תוקפות אותה), אם הוא רוצה לצאת לחו"ל עוד שנתיים-שלוש חייב קצת להעלות מסת שריר ואפשר גם בגילאים האלה וכמובן לשפר את משחק ההגנה. אבל באמת שהוא מגן שכבר אין הרבה כמוהו בליגה. הוא חותך לאמצע בחוכמה, עובר שחקנים על מטר ושולט בכדור, משחק לעומק, גם הפס שלו בסדר גמור. ניסה לבעוט כמה פעמים מרחוק ו'לעשות יגאל אנטבי'. בעצם, הניסנובים ימהרו למכור אותו גם ככה. עוד שנה במכבי, סבוריט גם ככה כבר דועך..

11. matanbl22 Member

הפסד היום והם מסתבכים חזק

12. Butragueño מנהלים

קצת מצחיק לקרוא את הפוסט של יונתן כהן "אופי לא קונים במכולת", אחרי ניצחון בדרבי שהגיע מ-2 שחקנים (דן ביטון ויובאנוביץ') כשהשווי שלהם כמעט 3 מליון יורו. זה דווקא נשמע בדיוק כמו משהו שקונים במכולת.

* אין בנאמר איזשהי ביקורת על שפיכת כסף או החתמת שחקנים בעלות גבוהה.

13. קשר שמאלי Member

חח אופי. יותר מזל משכל. הצהובים בכלל יסתפקו בתיקו אתמול, הפועל היא זו שבדקות האחרונות חיפשה הכרעה. . הצהובים כבשו מהגבהה סתמית לרחבה ובזכות בישול של בלם היריבה

נזכיר שהצהובים איבדו אתמול פעמים יתרון. למרת השער שספגה בתוספת הזמן, הפועל אתמול נראתה יותר חזקה מנטלית מיריבתה העירונית

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/22
  14. Raulito Madridista

לא מסכים עם המחמאות להפועל (יש למישהו ספק שאם זה היה הפוך ומכבי הייתה מפעילה לחץ כבד על השער במצב של 2:2 - היא הייתה מוצאת את הדרך לכבוש? ידעתי שאין סיכוי שנצליח לעשות מהפך, ספגנו גולים של לחץ מיותר ושל טעויות של ילדים) אבל יונתן כהן - נו, טוב, נזכרנו שהוא קיים, זה שעשה שביתה איטלקית כדי שייתנו לו ללכת ולא ממש מתייחסים אליו בליגה האיטלקית השנייה. זה רק עוד יותר מעצבן אותי איך אדי גוטליב פחד ממנו ונתן לו לכבוש בגמר הגביע.
    אני חושב שדן ביטון נתן את אחד המשחקים הטובים ביותר שלו בקריירה וקרסטאיץ' פגע בול עם השיבוץ שלו, בעיקר בשער הראשון. האמצע של הפועל חשב התקפה, אני תהיתי אם איינבינדר ואליאס מספיקים ואולי היה מקום לעוד גרזן כמו אייזן. דן ביטון יירד לקרקע, בקיצור.

15. קשר שמאלי Member

במצב הפוך מכבי תל אביב הייתה כנראה כובשת כי יש לה חלוצים יותר טובים
    אופי מכבי תל אביב לא הראתה אתמול. הם כאמור יסתפקו בתיקו בדקות הסיום וכבשו שער מקרי
    את פרשנות התוצאה תשאירו לפרשני ערוץ הספורט