מחזור 22: דרבי ענק נגמר ב2-3 דרמטי לצהובים. 1-1 בין ב"ש לאשדוד. חיפה בק"ש.

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Feb 11, 2022.

1. קשר שמאלי Member

דהן הוא ילד מפונק שחושב שהוא רונאלדו. העונה הוא התבגר תחת איווניר., משחק עם יותר מחויבות. מבחינת סט יכולות, בעיטה, נגיחה, סיומת, שליטה בכדור, הוא לא רואה ממטר את דוד

2. Butragueño מנהלים

מאוד מקווה שדהן יחזור אלינו. ראיתי אותו ב-3 המשחקים האחרונים. לא נפלתי מהכיסא, אבל רואים שיש לו יסודות של חלוץ. לצורך העניין, אני רואה ממנו הרבה מעבר למה שסיפרו לי על איילון אלמוג.

בנוגע לדוד, זה נראה שאנשים מדברים עליו ב-0% או 100%. הוא לא חלוץ יוצר מצבים (היה אפשר לראות אתמול למשל, שעשה סיבסוב נהדר ברחבה על הבלם, וכשרצה לבעוט פיספס את הכדור ברשלנות). אבל הוא גם לא העמוד תאורה שעומד ברחבה ומחכה לדחיקה. למשל שני השערים נגד בית"ר הם מעבר לסתם חלוץ. גם ה"דחיקות" שלו כשהוא מקבל כדורי רוחב נהדרים, כמו למשל בדרבי. הוא יודע להתמקם טוב ולחתוך את שחקני ההגנה. אני לא אומר שהדבר הזה שווה 1.1M אבל אני באותה נשימה לא חושב שגוזלן או גיא מלמד היו נותנים את אותה התפוקה אצלנו.

על רוקאביצה אני לא אדבר, כי זה באמת כבר לא מעניין. אבל יש לנו חלוצים לא רעים בסגל הרחב (דהן, נחמני) שבלי לחשוב פעמיים היו יכולים לעמוד העונה לרשותנו במקום בן שהר. לגבי דוניו, הוא כן סקורר. יש לו אחוז ניצול מצבים מעולה. אבל הוא סופר-סאב. הוא נותן את המספרים שלו כשהוא עולה מהספסל ומנצל את המשחק ההתקפי שלנו ואת העייפות של היריבה. הוא לא שווה כלום במשחק טקטי של 11 נגד 11 מתחילת המשחק. לכן לא שווה לבזב עליו מקום של זר. לגבי צ'יבוטה, כששאלתי בדיון של חיפה אם מישהו ראה אותו ב-2 העונות האחרונות, אף אחד לא ענה, אבל הרוב המוחלט צהל משמחה ואמר שזו החתמה מתבקש. סה"כ ב-2 המשחקים שלו אצלנו ראיתי את מה שראיתי בעבר, שחקן מפוזר, מתבסס על מהירות, לא קבוצתי ומחמיצן.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבירו צריך להיות דוגמא להרבה שחקנים צעירים בישראל.
    איך בעזרת כוח רצון ועבודה קשה עושים אחלה עונה בליגת העל.

4. Butragueño מנהלים

האמת שהוא מאוד מאוד מזכיר לי את איתי שכטר.
    לשכטר היה דריבל טוב יותר בגיל הזה, אבל שניהם חלוצים שכן מריחים את השער, יודעים להתמקם טוב ברחבה, ערניים לריבאונדים, לא נותנים להחמצות לשבור אותם. שבירו יכול לתת שערים בקבוצה שמתרכזת כל כולה בלחץ. הבעיה היא שקרית שמונה לא משודרת הרבה במשחק המרכזי, וקל היה לראות למה שבירו משחק שם ולא בהפועל ב"ש. הוא יכול לסיים משחקים עם 0 נגיעות בכדור.

5. oranfu Member

האמת שאני לא רואה יותר מדי דמיון לשכטר.
    לשכטר היה דריבל מעולה והוא היה שחקן מאוד מפתיע בפעולות שלו.

שבירו נראה בעיקר כמו חלוץ עם נתונים פיזיים טובים ופחות שחקן שמבצע פעולות מפתיעות עם הכדור.

6. italiano Member

שבירו מזכיר לי קצת את ויסמן טרום הפריצה.
    מה שמוזר שבנוער ובתחילת דרכו בלאומית שבירו היה הרבה יותר טכני עם הכדור. לא יודע מה השתבש בדרך.

Clock End Stand likes this.
  7. קשר שמאלי Member

העלה מסת שריר בטח