מחזור 22- הרצף של ב״שׁ מגיע לסופו מול מכבי פ״ת. 1-1 מצויין בדרבי החיפאי. קונצרט של הצהובים בנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י G.B7, ‏17/2/24.

1. VAR Member

זה מצב לא קל בכלל גם לחלוצים הרבה יותר טובים ממנו.

ג'ראפי יצא טוב וסגר לפיירו כמעט כל זוית בעיטה. בנוסף הוא פחות או יותר היה חייב לבעוט בנגיעה ונגד כיוון התנועה, הכדור לא היה בשליטה שלו טרם הבעיטה, הוא היה צריך להגיע אליו קודם. אופציה נוספת הייתה לעבור את השוער אבל גם אם היה מצליח, הייתה נוצרת זווית כמעט בלתי אפשרית.

יש לו מספיק החמצות גדולות באמת, לא צריך ליפול על אלה שבהן גם חלוצי ענק היו מתקשים מאוד להבקיע.

wings אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

זה מצב שחלוץ צריך להבקיע ממנו. זאת לא החמצה של שער ודאי אבל זאת החמצה ממצב מצויין.
    אתה נותן לו הנחה גדולה מאוד, הוא קיבל כדור עם הפנים לבד מול שוער ברחבה אבל קצת בזווית. מה עשה? בעט ישירות על השוער שאפילו לא היה צריך לעשות כלום בשביל לעצור את הכדור.
    אין לי שום ציפייה ממנו להבקיע את זה, כי אני כבר יודע מה הוא שווה. אבל אני מצפה מחלוץ לעשות הרבה הרבה יותר מהמצב הזה.

ושוב, זאת עוד הבעיה הקטנה איתו. הוא פוגע בכל המשחק שלנו, אני באמת לא יודע איך אפשר לסבול את הדבר הזה.
    זה שחקן שאי אפשר למסור לו כי זה איבוד כדור והוא לא יכול לאיים על השער מחוץ לתיבת החמש (וגם את זה עושה לא טוב).
    אם היתה לו יכולת אפילו בסיסית ביותר של שחקן כדורגל, הוא היה יכול להיות מצוין. אבל כמה כדורים הוא מקבל על הגוף, ברחבה, ופשוט לא מסוגל לתת אפילו פס של 2 מטר לשחקן שלנו?
    הוא משתדל, הוא נלחם, הוא פשוט גרוע.

אם דגו לא יפנים שהוא במקסימום של המקסימום שחקן שאתה מכניס לדקות אחרונות כשכלום לא הולך ואתה מעיף כדורים לרחבה - אין לנו מה להמשיך לעלות למשחקים העונה.

לא שמתי לב לשריקות לחלאיילי, הוא פשוט היה במשחק גרוע (כמו כל הקבוצה למעט גולדברג).
    מצד שני אני גם יכול להבין אותו למה הוא לא רוצה למסור לפיירו. עדיף שינסה לבד לעבור 4 שחקנים ולא למסור לו.

אני לא חושב שסייף יכול לשחק מגן שמאלי בקו 4, הפציעה של קורנו דיי מאלצת אותנו לשחק בקו של 5.
    כי גם הקישור במצב בעייתי בגלל הפציעה של ג'אבר, אין שם באמת יכולת להשתלט על משחקים עם עלי וסונדגרן\שואו.

קינדה ורפאלוב ביחד גם לא ממש עובד מבחינתי, אבל אם כבר אז בטח לא כשפיירו משחק. הם שחקנים של תנועה חכמה, צירופי מסירות. מה לו ולזה? אין להם איך להפעיל אותו.

בשורה התחתונה לדעתי יש לנו לא מעט בעיות עם כל החיסורים, ומבחינה התקפית במיוחד חסרים לנו מוציאים לפועל. רפאלוב, קינדה, לסובוי (ממה שאני מבין) הם בעיקר שחקנים יוצרים.
    אין כבר אצילי, אין סבע, אין שרי.אני לא רואה שום סיכוי אחר מלבד להעביר את חלאיילי להיות חלוץ ולקוות שיפציץ שם.

3. alexshw Member

כל הסטטיסטיקות מוכיחות שהוא תורם לקבוצה. ההצעה סתם למכור אותו נובע משנאה עיוורת ומשוללת הגיון.

4. Melikson24 Member

יואב כץ כבר 30 שנה עובד באותה שיטה של להביא שחקנים חופשיים עם חוזה שמן רק לעונה אחת ואז התקשורת מהללת את ההשקעה שלו מבלי להסתכל על הניהול הקלוקל.
    לא זוכר מתי הפעם האחרונה שלהפועל חיפה היה כוכב שהם הצליחו לשמור עליו. אולי שטקוס וגם זה בגלל מלחמת אגו בין אלונה לכץ.
    בכל מקרה כרגיל כץ יפרק את הקבוצה בקיץ. יוספי לא ירצה להישאר, בן הרוש לאירופה, לקמארה יש סעיף יציאה מגוחך של 200 אלף יורו.

5. VAR Member

@oranfu
    אני לא חושב שאני עושה לו הנחות, לכולם ברור שהוא פינישר גרוע מאוד והשערים שכבש מול גנט ומול בית"ר (למרות שנפסל) הם אנומליה. עדיין לא צריך לתת עונש מוות על כל החמצה שלו. הוא בכלל לא היה מוכן לכדור הזה, סק הרי גלש לכדור, במקרה כמעט יצא לו מזה בישול. חלוץ כמו פיפו אינזאגי שיודע לקרוא מהלך עוד לפני שהוא מתרחש היה עושה מזה גול. זה מה יש. אני בכנות חושב שאף חלוץ אחר בישראל לא היה שם את זה בפנים.

גם בהחמצה הראשונה שלו הוא נסגר טוב ע"י מאייבו או איך שלא קוראים לו.

לגבי חלאילי - כל עוד חזיזה פצוע ולסובוי נראה כאילו הנחיתו אותו מהירח אין מה לחשוב על זה בכלל. האלטרנטיבה כנראה תהיה מאור קנדיל (שהוא אחלה מגן מחליף ל4-3-3 אבל לבד על הקו יש לך אגף לא מסוכן בעליל) ואז תקבל מידי שבוע את המשחק מול גנט.

אני מבין שחמד לא מסוגל לתת 90 דקות אינטנסיביות אבל אין סיבה שלא יעלה הרבה לפני דקה 80, בטח כשהוא לא רשום לאירופה ואין למה לשמור אותו.

ועוד משהו: בשביל מה החזירו את בן שימול מעפולה אם מסיימים משחקים עם הרכב כל כך מאותגר יצירתיות?

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/24
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרגשה שזהבי לא פותח היום. מקצועית מזמן היו צריכים לנסות לפתוח עם תורג׳מן כ-9.

7. wings Member

מסכים שזה לא היה מצב קל. אני חושב שכמעט כל חלוץ היה מנסה לעבור את השוער. פיירו פחות טוב בזה.

8. Butragueño מנהלים

מכבי תל אביב עם שריקות היום של סמי עופר כמו שאוהבים להגיד פה

Sturridge אוהב/ת את זה.
  9. yedidel Member

מהמקפצה

10. italiano Member

זה גבולי ממש. יש משהו בטענה של השופטים, שחקן נתניה די רכב על שחר.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מספר 44 של נתניה רכב על שחקן מכבי שנפל בעקבות זה ונוגע בתנועה הזו עם היד. ברור שזו עבירה.

12. yakov_y YNWA

הייתה עבירה לפני נגיעת היד, ברור.
    אם זה היה לטובת כבי תל אביב, אני מנחש שהיו מתעלמים מהעבירה ומתחייסים ליד.

אני גם לא בטוח שיש עבירה בכלל.

13. yakov_y YNWA

חכיתי לתגובה שלך, יכול להישבע שידעתי תכתוב אחד לאחד את מה שרשמת.
    עבירה עלאק.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אם שורקים לפנדל במצב כזה ולא לעבירה של השחקן התוקף, לא משנה לאיזה צד, זו טעות קשה.
    אני מת על תסריטים היפותטיים שאי אפשר להתווכח איתם אבל כל מי שכותב בטוח בהם.

יופי רביבו!

15. italiano Member

נגעת בנקודה הבעייתית. אם זה היה הפוך כנראה שזה היה פנדל.