מחזור 23 בליגת העל: בית"ר מנצחת את מכבי חיפה 0-2; תיקו דרמטי למ. ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Feb 8, 2020.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בגדול אני רואה יותר ויותר מקרים כאלה בחסות הואר. זוכר בתחילת השנה (או שזה היה שנה שעברה?) את גוזלן מבקיע דקה 90 נגד ב"ש באשדוד וישר אומר לחברים שלו שרצו אליו פגע לי ביד ובקושי חוגג כי ידע שיפסלו לו (ואכן פסלו).

מה שכנראה ישאר זה מקרים שבהם השחקן שהבקיע לא עבר שום עבירה ואז תמיד הוא יחגוג גם אם יפסלו בגלל משהו שקדם לשער. נגיד השער של ג'ראלדש של מכבי אתמול. ברור שהוא היה בסדר, לא בנבדל לא עבירה לא שום דבר לכן לא היה לו סיבה לא לחגוג. מבחינתו בלתי אפשרי לדעת שבמסירה לאצילי לפני שהכדור הגיע אליו היה נבדל.

בסוף נגיע למצב ששחקן בועט מ20 מטר לחיבורים ולא חוגג כי הוא יגיד לעצמו מה אני יודע מה קרה ב-8 מסירות שקדמו למהלך.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

2. Telkiyski Member

מסכים שיש חסרונות, אבל הואר בסופו של דבר עושה צדק ומצמצם את טעויות השיפוט לטובת החזקות (אלה ש"מתקזזות" עלק).
    אתמול בלי הואר מכבי הייתה מנצחת 3-0 כי הרי ברור שחכמון ייתן להם פנדל וברור שיאשרו להם כל גול שהם מבקיעים בנבדל גבולי (העיקר לחדרה פסלו נגדם).

אני בעד, ובעד שישפרו את הזמנים.
    תוך 30 שניות צריכה להתקבל החלטה לדעתי.

3. yedidel Member

לא צומצמו שום טעויות שיפוט. הVAR רק מראה כמה הבעיה לא היתה מצלמות אלא השופטים עצמם.
    בזכות הVAR יש לנו גם טעויות חדשות הזויות כמו ההרחקה של שהר מול אשדוד

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז הגישה שלך היא - יצרו לנו כלי עזר טכנולוגי שאמור לשפר את רמת השיפוט, והוא רק מבהיר לנו כמה שופטים גרועים. בוא נעיף את כלי העזר ונחזור לטמון את הראש בחול.

oranfu and EuropeGuy like this.
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הVAR בעיקר מוכיח מעבר לכל ספק שהכדורגל פה מכור.

6. yedidel Member

השאלה מה המחיר.
    אם בסופו של דבר אי אפשר לחגוג גולים במגרש וביציע, לא בטוח בכלל שזה שווה עוד קצת "צדק". בסוף כדורגל זה בידור, לא בית משפט

Raulito likes this.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא צדק כי אז היינו רואים מקרים רבים של אי צדק, ראה אתמול שני גולים שנפסלו בגלל זה. תחושת התסכול מטעויות שיפוט לרעתך הרבה יותר גרועה מאשר חגיגת גול כזו או אחרת. אם השופטים פה לא יודעים לקבל החלטות נכונות גם כשהם יושבים מול מסך, סימן שהבעיה בהם, לא במסך.

oranfu, EuropeGuy and hbs7 like this.
  8. hbs7 Member

הבעיה בארץ שיש טעויות הזויות במיוחד.
    כל כך הזויות, שאני בספק אם זו טעות ולא זדון.
    תראו לי אדם אחד, באמת שמספיק אחד, שחושב שהעבירה על קלטינס זה לא פנדל.
    אדם אחד, שרואה את המקרה של בן ביטון מול נתניה ואשכרה שורק על זה.
    ברגע שהוא שרק וראיתי את ההילוך החוזר, הייתי רגוע. הייתי בטוח שמבט קטן במסך יספיק כדי להבין את הטעות, שעוד יכולה לקרות גם לשופט 'מהולל' כמו גרינפלד שמחזיק מעצמו איזה טאלנט. אבל למרבה ההלם פשוט לא.

מקרים כמו האדום לשהר, זה שאלמוג כהן היה צריך לקבל 3 אדומים, פסילת השער מול רעננה - מילא. איכשהו עוד נסבל.

טעויות כמו השניים שצויינו מעלה צריכות להעלות חקירה.
    אם זו טעות תמימה, ספק אם השופט הזה באמת ראוי להיות שופט.

עקרונית ברור שהVAR עדיף. רוב הטעויות כן מתוקנות. 100% לא יהיה אף פעם.
    הבעיה שעדיין קורות טעויות שהן 100% טעות. בלי שום מקום של אפור. וזו הנקודה הבעייתית.
    את זה השופטים צריכים לחלוטין לנקות והם פשוט לא עושים את זה.

zivmay likes this.
  9. Scouser Member

אם ב"ש הייתה מפסידה אליפות על טעות שיפוט שהVAR בסיכוי גבוה היה מתקן, גם היית אומר את זה?
    הזוי להאשים טכנולוגיה. המצלמות לא טועות, השופטים כן.

oranfu likes this.
  10. Telkiyski Member

לטובת מי?

11. yedidel Member

הפסדנו חצי גמר גביע על דבר כזה, ואני לא מרגיש שאם היה שם ואר יש יותר סיכוי שהשופט היה שורק נכון. בעולם מושלם אולי.

ושוב - יש פה פגיעה קשה באיכות המשחק וההנאה ממנו. אפשר גם לעשות כמו בכדורסל ולדון על כל עבירה כדי שיהיה יותר צודק. תוך שנה מהיום אנחנו נגיע למצב שאף אחד לא חוגג גולים, שמשחקים 10 דקות נטו פחות בגלל בדיקות ואר

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט כתבתי שמכבי לפחות דרגה מעל הליגה אחרי התיקו מולנו, ואז נזכרתי שבהרבה משחקים זה מרגיש שקשה להם לכבוש. הגנתית הם רמה אחרת מהליגה, אבל התקפית משהו לא לגמרי זורם, חורק אפילו, ואני הופתעתי מאוד שגם אחרי שהתפנה תקציב בעקבות השחרורים של עטר ושויינפלד לא ראינו את מכבי מחתימה חלוץ. רק בגלל זה סיפור האליפות עוד פתוח.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז בעצם אתה מחזק את הטענה שלי שהשופטים הוא הבעיה. לא הואר.

hbs7 likes this.
  14. yakov_y YNWA

יש להם מספיק חלוצים, הבעיה באגף שמאל.
    יונתן כהן חלוץ, יכול לשחק בשמאל אבל העמדה הכי פחות נוחה לו, היה הכי טוב העונה באמצע.
    צ׳יקו לא מוכשר מספיק לאגף, חלוץ זאת העמדה שלו.
    איילון אלמוג כבר שנה בליגת העל ולא ראיתי הרבה ממנו, ביחד עם שכטר זה כבר 4 חלוצים.

אצילי, בלקמן וחוזז (גם ניקוליץ׳ לפרוטוקול) שחקני אגף ימין מובהקים, באגף שמאל יש רק את דור מיכה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן444
    yakov_y
    abcd
    Maccabi Diamond
    oFiRzZz
    גלצ
    kufsa

שאלה לאוהדי מכבי נתניה כאן בפורום, מה עומד מאחורי האיחורים של הקהל שלכם לכל משחק של הקבוצה בערך?
    לכל קהל יש את החברה שמאחרים, אבל רק בנתניה זה קיצוני כל כך. במשחקים מולכם בטרנר ובנתניה, אני נוהג לשלוח לאבירם (Maccabi Diamond כאן בפורום) תמונות של הקהל שלכם ממש אחרי שריקת הפתיחה, והוא תמיד אומר לי זה לא רלוונטי, חכה לדקה 15, לפעמים אפילו לדקה 30, ואז תצלם. והוא תמיד צודק. לפעמים הכמות קהל שלכם כמעט מכפילה את עצמה. יש סיבה מיוחדת? כי זה קורה כל כך הרבה שקשה לי לקשר את זה לאיזה משהו חד פעמים שקרה...