מחזור 23 בליגת העל: מכבי חיפה נגד הפועל ת"א, המאבק על הפלייאוף רותח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/2/22.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קו אחד.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא זווית שאפשר לפסוק חד משמעית, זה יכול להיות קו אחד.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

אני מסתכל על הרגליים של שחקן הפועל וזה נראה שהוא שובר את הנבדל.
    זה בטח לא נבדל ברור, זה גבולי לכל היותר.

כמו שרשמתי - מי שיגיד שהפועל קופחו כשלא נשרק פנדל לטמטום של מנחם - אין לי בעיה.
    יש לי בעיה עם הקביעה הנחרצת שחיפה קיבלה מתנה במהלך שהוביל לגול הראשון.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפער המקצועי הוא כל כך עצום, שגם אם שופטים ירצו הם לא יצליחו לשנות את הטבלה במידה ותהיו טובים. עשו שנה שעברה מאמץ עליון להחזיר את מכבי ת"א למקום הראשון וזה לא הצליח, השנה חיפה טובה יותר, מחוברת יותר. שום דבר מסביב לא יכול לפגוע, רק בעיות והחלטות רעות פנימיות, כמו שאנחנו רואים שיש מדי פעם.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי תפסיק עם השטויות שלך. ברצינות, אתה רוצה שאני אתייחס לקטע שאלחמיד לא קיבל במחצית הראשונה את הצהוב השני שלו? אתה רוצה שאתייחס לזה שדורכים בכוונה על חזיזה ואף שחקן שלכם הורחק?

אתה רוצה שאמשיך להתייחס לאדום שרז מאיר מקבל בב"ש? תפסיק לחמם את הדיון פה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

אני מסכים, אבל זה עדיין מפריע לי.

כמו שאתה רושם, בעונה שעברה היה מאמץ עילאי וזה כמעט הצליח.
    מעדיף לא להסתכן שוב.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, זה לא זווית שאפשר לראות, וגם אם היה נבדל זה כל כך גבולי שלא חושב שאפשר להגיד שהאירוע הספציפי הזה שיפוט לטובת חיפה.

אבל מצחיקה אותי הנדסת התודעה של אוהדי חיפה פה. "קו אחד בבירור" (אי אפשר לראות ל2 הכיוונים ואם כבר זה נוטה לנבדל גם אם מתחשבים בזווית), "לא היה פנדל", "אפק סתם מחפש אותנו" - חלאס, שצדיק אחד בסדום ייצא מהפוזיציה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

קוון לחלוטין יכול לראות קו אחד. אם היה מובקע שער ישירות בסוף המהלך, היו הולכים ל - VAR ומודדים על הציפורן. אפשר פה בהחלט לקבוע ספק עם ההתקפה.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב מילת הקסם ״רז מאיר״. כמו תמיד כשמנסים להציג בפניכם את המציאות.
    הוא המשיך להתגרות בשחקנים שלנו בחדר הלבשה גם אחרי שהקוון ביקש ממנו מספר פעמים שיכנס לחדר ההלבשה שלו. אחרי זה הוא קילל את השחקנים שלנו וגרם לבלאגן שלא היה רחוק ממכות בין שחקנים ואנשי צוות. הוא פרובוקטור עלוב והגיע לו אדום.
    ושוב, הדיון מוצה מבחינתי כי זה כמו לדבר עם אוהדי מכבי תל אביב בשנה שעברה, מראים להם וידיאו שבו רואים בבירור את סאן מנחם פוגע בשחקן ברחבה והם מתחילים לפתח תיאוריות קונספירציה על יונתן כהן במקום פשוט להודות שהפועל תל אביב קופחה ושאם זה אצילי אז שורקים לפנדל…

10. Telkiyski Member

פנדל 100 אחוז על יאנקוביץ'.

rivaldo ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

זה גבולי\קו אחד.
    שנינו מסכימים (לפני שהיה ריפליי אני גם רשמתי פה שנראה לי שהיה נבדל).

גם לא ראיתי שיש פה ויכוחים שהיה לנו מזל שלא נשרק פנדל.

אפק בהחלט מחפש אותנו, כל פאקינג משחק.

משה ממשיך להתעקש שההרחקה של רז מאיר במשחק עונה היתה החלטה מוצדקת.
    על קללה בחדר הלבשה.
    זה לא יפריע לו לבכות על זה שחיפה כל העונה נהנים מהשופטים והפועל ב"ש שלא נדפקת. עד כדי כך הוא טרול עלוב.
    אם היה מקרה הפוך, וואי וואי וואי, בכי על קיפוח כמו של דרעי ואב"ח על סטרואידים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בכר החליט 60 דקות להשתעשע ולחשוב שהוא משחק מנג'ר. רודריגז מגן שמאלי שמשחק כבלם שלישי ומצטרף להתקפה, חזיזה מגן שמאלי, אצילי חלוץ שני. אין הסבר הגיוני לדבר הזה. מזל שהוא השאיר לנו לפחות חצי שעה לשחק במערך הרגיל.
    יאללה הפנים לדרבי בשבת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    בוא נסכם שהיום ניצחנו בזכות ולא בחסד. שהואר בשום מקום בעולם יכול לבדוק טענת נבדל כשיש קרן. שסאן מנחם יצא בזול בתקרית ההיא, דבר ששנינו מודים ללא בעיה. לי אישית כבר לא מעניין מה קרה לפני שנה עם השופטים או בשני הקרבות שהיו לו העונה עם ב"ש. מבחינתי השופטים גרועים ודופקים מדי שבוע את מי שבא להם. כן, לפעמים גם ב"ש, אבל גם נותנים להם מתנות (ספק יד של ויטור במשחק הראשון מול מכבי ת"א), פנדל ששכטר כמו תמיד מסדר להם (לא זוכר כרגע נגד מי זה היה). בסך הכל אי אפשר לטעון שלנו רק עוזרים כשבהתאחדות בעצמם מודים שההרחקה של רז מאיר היתה מוגזמת. פלאניץ הורחק כשבצדק כעס, אבל לא התקרב לשופט. אני יודע שאין לנו הסכמה על כך, אבל לפחות ראינו תמונות חיות. לגבי רז מאיר הכל עדיין תעלומה אחת גדולה, אבל שיהיה.

בוא נסתכל קדימה. אם יש מישהו פה שחושב שאנחנו מקבלים כל הזמן עזרה מהשופטים שיהיה לו לבריאות. העובדות אמרות שמבחינת כדורגל אנחנו מובילים את הטבלה בצדק גמור. השאר לא אמור לעניין אותנו. יש לנו במחזור הבא משחק מוקש כך שאני מבסוט שגם אחרי הניסויים של בכר עם המערך, ניצחנו לגמרי בצדק.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. Ori8 Member

כמה פנדלים מכבי קיבלה העונה? 2?
    זאת הקבוצה שהשופטים והעולם כולו כל כך מנסה לעזור לה? גדול. מישהו לא עושה את עבודתו כראוי.

וברור שעשינו 800 ניצחונות רצופים בעונה שעברה בזכות השופטים. רק בזכותם. העונה הם פשוט החליטו שפחות בא להם לעזור. זה מין קטע כזה. שנה כן שנה לא.

אני יכול לאסוף 30 הקלטות של שערי ניצחון עצומים של מכבי בעשור האחרון ששפיגלר חירב כי הוא נשמע כאילו שרפו לו את הבית. לא פחות. מי שחושב שהוא מכביסט.. דביל.

לא צריך ללכת רחוק. תשמעו את שידור השער לגול ניצחון של יובאנוביץ בדקה ה-93 בדרבי. אם זה פרו מכבי מצבנו רע מאוד, אבל כבר אין הפתעות. גם עמרי אפק גם הפך לצהוב מלידה באייסוקר הנודע.

כמה התעסקות בפיפי וקקי אלוהים אדירים. כל מחזור אותו דבר. 0 שיח על כדורגל, רק על אכלו לי שתו לי לקחו לי. להם עושים ככה ולי ככה ולמה להם נתנו ולנו לא וערוץ הספורט מניאקים, פיכס, תקשורת של מכבי איכסה איכסה. אנשים רעים.

15. oranfu Member

רק אל תזכיר למשה את הדיפת השוער של ויטור נגד מכבי ת"א, הרי ב"ש מקופחת תמידית על ידי השופטים.
    חבל שסתם תמשיך להזכיר אירועים שהם קיבלו מתנות, אנחנו נהיה פה כל הלילה.

אגב, אם יש פה איזה אוהדי הפועל שלא מכירים: