דאף כישרון לא מנוצל. שחקן שנתן כמה עונות מצויינות בבלקבורן, ואח"כ שיחק בטופ של אירופה עם צ'לסי, ופשוט נראה כמו שהוא נראה עכשיו - זה כישלון נטו של אלרדייס, ועכשיו של קיגאן. אם דאף היה נותן עונה אחת טובה ודועך הייתי אומר שהוא פשוט בלון שהתנפח יותר מדי (לא חסרות דוגמאות כאלה), אבל לבנאדם יש רקורד מוכח, רק צריך לגרום לו לחזור לכושר הטוב בו הוא היה פעם, וזה כבר תלוי בקיגאן.
כן עופר, ניקי באט גרוע, תמשיך להפגין את האובייקטיביות המרשימה שלך, השחקן הכי טוב העונה של המפגייז, נקודה.
בעייני, לדאף אומנם מהירות נדירה, אבל אין לו טכניקה יוצאת דופן. הוא לא יכול לעבור שחקן באחד על אחד, אלא על-ידי מהירות, אין לו בעיטה מספיק טובה לשער, אין לו יכולת מסירה מספיק טובה והוא לא כובש מספיק שערים בעונה. עם זאת, בתור שחקן כנף די במהירות וביכולת הגבהה טובה. כל קבוצה כמעט צריכה שחקן כמותו, אך הכל שאלה של עד כמה הוא משתלב במערך הקבוצתי.
מה זה אין לו בעיטה? הוא שכח איך בועטים? גם בצ'לסי ובעיקר בבלקבורן הוא היה כובש מעל ומעבר לשחקן בתפקידו. אני מסכים שהמהירות היא התכונה הבולטת שלו (יחד עם זריזות וחוכמת משחק) אבל בהתחשב בעובדה שזה הדבר הראשון ששתי פציעות כל כך ארוכות פוגעות בו - אני חושב שבניוקאסל יכולים להיות אופטימיים. מה גם שהוא אחד היחידים בניוקאסל שנכנס עם הנשמה לתיקולים ולא מפחד ללכלך את המדים.
Kirkh, בעייני, הוא לא כובש מספיק שערים בעונה. שחקני הכנף הגדולים ביותר כובשים מספר דו-ספרתי של שערים מדי עונה. מתי ראית אותו מבקיע מחוץ לרחבה? אין לו בעיטה מספיק טובה לשער. אני מסכים איתך שהוא מתקל טוב מאוד.
ראיתי את כל הקליפ רק בגלל השיר הנחמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx . בכל מקרה, בהחלט עצוב לראות מה נהיה מדאף. אגב, בשביל זה כמובן בלתי נמנע- כשמזכירים לי את דאף, אני ישר חושב על אותו ערב ארור בלונדון.
כן, תכלס היו קליפים יותר טובים של דאפר אבל השיר היה שווה את הבחירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אובייקטיביות ? אף פעם לא הייתי אובייקטיבי , אבל אם אתה חושב שניקי באת הוא השחקן הכי טוב של ניוקאסל העונה , תעבור ענף חבוב , האמת שעם החיבה שלך למשחק הכדורעף של בולטון , אתה דיי מתמצא בכדורעף . תגיד אתה יכול בכלל להשוות את באת לאנזוגביה ? עזוב אני מתבייש בכל בהשואה ,אם לדעתך באת הוא השחקן הכי טוב בניוקאסל העונה ,אז תמשיך לטפח את חושי הכדורעף שבך ,לך על זה חסרים פרשנים בענף .
אני חייב להסכים קודם כל לגבי סטיבן קאר, איזה נגר מטומטם, איזה חבית על שניים, איזה דביל. אנזוגביה באמת יהלום, יש לו טכניקה שאין לאף שחקן אחר בקבוצה הזאת, אולי לאמרה ביום טוב. באמת גם לא ברור מה אמאובי עדיין עושה בפרמיירשיפ ובכלל, אמרנו רק לפני כמה ימים שלהביא עוד חלוץ לניוקאסל זו מחשבה הזויה, אבל אולי זה לא רעיון כל כך גרוע. אובה שחקן ענק כשהוא טוב ומחמיצן מסמר שיער כשהוא רע, נשארנו עם אוון ו-וידוקה. נ.ב. וואו, אשכרה הייתי בטוח שקאזנגה לואה-לואה זה הבן של, רק היום טרחתי לבדוק שלומאנה בן 26 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אח של, אם ככה?
אם אנזוגביה היה נותן שמץ מהיכולת שלו באופן רציף ולא פעם בעשרה משחקים - ניוקאסל היו במקום אחר לגמרי היום ומן הסתם ביג סאם עוד היה לועס על הספסל. לצרפתי יש טכניקה מעולם אחר, מהירות וזריזות וגם בעיטה לא רעה אבל זה לא עוזר לאף אחד כשהוא מגיע למשחקים ובסדרת החלטות מפגרות גומר לזברות על משחק ההתקפה כשהוא הולך פעם אחר פעם לבד ומנסה להציל את המולדת. עם או בלי קשר לאובייקטיביות, ניקי באט הוא השחקן הטוב ביותר של ניוקאסל העונה וכל פעם ששיחק עשה יותר מרוב השחקנים האחרים על המגרש. העובדה שהוא לבש פעם מדים אדומים לא ממש משנה את התפקיד שלו ככה שהדרישות שלך ממנו נשארות בגדר הזיות.
אם אנזוגביה היה נותן שמץ מהיכולת שלו באופן רציף ולא פעם בעשרה משחקים - ניוקאסל היו במקום אחר לגמרי היום ומן הסתם ביג סאם עוד היה לועס על הספסל.[/QUOTE] לצרפתי יש טכניקה מעולם אחר, מהירות וזריזות וגם בעיטה לא רעה אבל זה לא עוזר לאף אחד כשהוא מגיע למשחקים ובסדרת החלטות מפגרות גומר לזברות על משחק ההתקפה כשהוא הולך פעם אחר פעם לבד ומנסה להציל את המולדת.