מחזור 23: ליברפול נכנעת גם למנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏13/1/05.

1. אושרי_17 Member

סיקורים ניפלאים רובן! תודה

2. BOSS Member

מישהו יודע למה ונגר פתאום שונא את לאורן??

3. KirkH Member

יש לו משהו אישי נגד שחקנים פצועים...

4. The_Magpie Member

מישהו יודע אם החתומים החדשים בומסונג, באבאירו וקופור(שאני עדיין לא בטוח אם הוא חתם סופית) ישחקו נגד סאות'המפטון?

5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

קופור עוד לא חתם.
    בומסונג ובאבאירו נרשמו לסגל וצפויים לפתוח. גם שירר וקלייברט נרשמו וככל הנראה ישחקו, גם אם לא יפתחו. מי שעדיין פצוע זהו ניקי באט.

6. KirkH Member

לא צריכה להיות שום סיבה שסלסטין באביארו יפתח, אלא אם כן יש שישה שבעה שחקני הגנה אחרים פצועים...

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאורן אכן פצוע כפי שקירק ציין, או ליתר דיוק עדיין לא בכושר משחק (מהפציעה שלו הוא כעיקרון החלים). פסקל סיגאן ידידנו נמצא במצב דומה, ולכן אנחנו בינתיים נהנים מתקופת חסד נטולת פסקאל. אני אישית במקום ונגר הייתי ממשיך ללכת מחר על רובין ואן-פרסי בחוד לצידו של תיירי הנרי, שילוב שהוכיח את עצמו יעיל למדי בשבועות האחרונים. אבל מצד שני רייס עלה הרבה יותר כסף מ-RVP, טבעי שהוא יקבל יותר דקות...

אני מגיע למשחק בתחושה לא טובה, תמיד הולך לנו קשה עם הקשישים המגעילים האלה, בואו נקווה שהחזרה של סול למרכז ההגנה תיתן מענה למשחק הגובה המצוין של הטרוטרס. אני אישית בספק גדול באשר לכך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/05
  8. Rudess Member

לי דווקא יש הרגשה אופטימית לקראת המשחק היום. ואני דווקא חושב שרייס צריך לפתוח עם הנרי.
    עם כל הסימפטיה שלי לאלרדייס, ארסנל חייבת לקחת היום את הנקודות.

9. Robben Member

קירק אם מבחינתך, העדרותו של טיאגו היא לא בעיה, כנראה שאנחנו לא רואים את אותו שחקן על המגרש.
    לטעמי, טיאגו מנדז, הוא אחד השחקנים הכי חשובים במערך של מורניו, נכון שהוא אפור, ושהוא לא בולט כל כך עם הכדור, אבל למרות זאת הוא כבש העונה כבר 3 שערי ליגה, בישל עוד אחד - מאזן מצויין לקשר שמבצע את הפעולות השחורות על המגרש. בנוסף לכך, לטעמי התרומה של טיאגו על המגרש, היא אחת המשמעותיות בצ'לסי, אם תשים לב ברגע שמורניו פותח עם טיאגו, מקללה ולמפארד, קשה מאוד לקבוצה היריבה לעבור דרך האמצע. רצוי לציין שבמשחקים האלה, טיאגו לא כל כך בולט מבחינה התקפית, אבל את העבודה ההגנתית שלו הוא עושה על הצד הטוב ביותר, אם תוסיף לזה את ההברקות שלו (העקב לרובן, ושלושת השערים שלו) ניווכח לדעת, שלא מדובר בעוד שחקן במערך של הכחולים, אלא אחד מהחשובים בקישור של מורניו.
    לכן אני סבור שבמידה וטיאגו ייעדר, תהיה לצ'לסי בעיה רצינית מאוד היום. אני לא רואה את ג'ואי קול משתלב בתפקיד של טיאגו, השחקן שיחליף אותו לטעמי הוא סמרטין שעם כל הכבוד שמגיע לו, הוא לא משפיע על המשחק כמו טיאגו.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל - סאות'המפטון:(שבת, 17:00, סט. ג'יימס פארק)
    זאת לא העונה של ניוקאסל וסאות'המפטון בלשון המעטה. שתיים מהאנדראצ'יבריות הגדולות של עונת הפרמיירשיפ הנוכחית ייפגשו בסט. ג'יימס פארק לקרב שבמידה רבה עשוי להעיד לאן מועדות פניהן העונה. עבור המארחת ניוקאסל כל תוצאה חוץ מנצחון תיחשב כאכזבה עצומה, מאחר ומדובר במשחק ביתי מול הסיינטס הניצבים במקום הלפני אחרון בטבלה. אך עם נצחון אחד בלבד מתוך 8 המשחקים האחרונים של הקבוצה בליגה, סונס יודע שהמשימה שמצפה לחניכיו היא בשום פנים ואופן לא פשוטה. עבור המנג'ר הסקוטי ועבור הסמל הנצחי של ניוקאסל אלן שירר המפגש מחר יהיה בעל ערך רגשי רב - סונס אימן בעבר בחוף הדרומי, וקפטיין מארבל למעשה החל לבנות את שמו כאחד מהחלוצים הגדולים בתולדות אנגליה כששיחק באיצטדיון ה"דל" האגדי. קפטיין מארבל יחזור מחר הישר להרכב של המגפייז לאחר פציעות מעיקות שהשביתו אותו מ-12 משחקים. סונס צפוי לתת היום הופעת בכורה בליגה במדי המגפייז לרכישות הטריות בומסונג ובביארו, והוא יהנה גם מחזרתם לסגל של המחלימים מפציעות פטריק קלייברט, לורן רובר וצ'רלס נ'זוגביה, אך ספק אם הם ייזכו לפתוח כבר היום בהרכב. ניקי באט וסטיבן קאר, מנגד, ימשיכו להיעדר עקב פציעות.
    http://http://www.4thegame.com/media/00/02/29/shearer_alan_nufc_profile_2004.Xxx
    אלן שירר ירצה לכבוש היום נגד קבוצתו לשעבר

סאות'המפטון השיגו בשבוע שעבר את הניצחון הראשון בעידן הארי רדנאפ, כשגברו בחוץ בגביע על נורת'המפטון 3-1. עכשיו הגיע הזמן להתחיל ולצבור נצחונות גם בליגה, כדי להיחלץ מהסיטואציה המביכה אליה נקלע המועדון. הסיינטס נמצאים כרגע 3 נקודות מתחת לקו האדום, עם 9 משחקי ליגה רצופים ללא נצחון. ולמרות האופטימיות שהגעתו של הארי רדנאפ עוררה במועדון, קשה להאמין שהסטטיסטיקה הזו תשתנה היום. מבט על מפגשי העבר בין השתיים רק מוסיף לתחושה זו: הסיינטס ניצחו רק באחד מתוך 10 המשחקים האחרונים שלהם בטיינסייד, וגם הנצחון הזה היה במרץ 1997 (1-0 משער של מת'יו לה טיסייה).פציעתו של הבלם השבדי אנדראס יאקובסון בגבו בטח לא מוסיפה למוראל של הקדושים לקראת המשחק, אך הם לפחות יוכלו ליהנות מחזרתם לכושר של שני שחקנ קישור יצירתיים וחשובים, בדמותם של אנדראס סבנסון ופבריס פרננדז.
    הגיע הזמן של ניוקאסל להתפוצץ. 3-0 למגפייז זה ההימור שלי.

11. Rudess Member

לקראת המשחק בין בולטון-ארסנל, השוואה בין החלוצים פדרסן והנרי.
    http://img1.tapuz.co.il/forums/45837196.Xxx

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שלא השוותם בין בן חיים לסול קמפבל

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, תשווה בין השוערים, זה יהיה קצת יותר מעניין.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו השוואה מגוחכת, תמיד ב-arsenal.com (זה משם נכון?) מוצאים כל מיני השוואות מוזרות כאלה שמוכיחות שארסנל יותר טובה מכולם בסופו של דבר...

עמדת השוער היא באמת היחידה בה בולטון כנראה עולה על ארסנל, עוד מעט ליברפול-מנצ'סטר, יהיה חם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

15. Rudess Member

איכס, איזה נצחון מגעיל אופייני. ליברפול גם אם הייתה משחקת עוד 100 שנה ככה, לא הייתה כובשת עם הכדורגל השבלוני וחסר ההשראה.
    היה קשה לבארוש לבד, ג'רארד קצת ניסה אבל לא היה במיטבו היום, וגארסיה יותר מדי ניסה להעביר שחקנים, הוא כנראה שכח שזאת לא הליגה הספרדית פה. למוריינטס הייתה בכורה סבירה, במחצית השנייה הוא התעייף.
    ולגבי היונייטד, הוכיחו כרגיל אופי, גם לאחר ההרחקה של בראון.