- ההגנה של מאלגה יותר טובה מבעונה שעברה, אבל היא לא טובה כמו שמראה מאזן הספיגות שלה. היא הרבה פחות טובה מזו של אתלטיקו למשל. אני מניח שמאזן בעיטות למסגרת יוכיח את הטענה שלי. אני גם די בטוח שקבוצה כמו פורטו תגיע מולם ללא מעט מצבים במשחק ביתי והרבה יהיה תלוי גם ביכולת הסיום שלהם וגם ביכולת של קבאלרו. - אפשר להתווכח אם סונג ספציפית היה השחקן הנכון להביא, אבל קשר אחורי מחליף כלשהו היו חייבים להביא, בטח שלוקחים בחשבון שמסצ'ראנו נספר היום כבלם. אגב, שהוא שיחק כקשר אחורי ולא כבלם, סונג בדרך כלל היה בסדר. אני מניח שבשבוע הבא (אחרי המשחק באלופות ולפני המפגש עם ריאל בגביע) הוא ישחק.
ורסטיליות זה שם נרדף בברצלונה, אבל בעמדה הזאת (בלם/קשר אחורי) אין סיבה לאלתר ולשחק על המזל מסצ?ראנו יכול להיות בלם לשעת חירום אבל לא קבוע. בארסה הייתה צריכה להחזיר אותו לעמדה המקורית שלו ולהביא בלם טבעי במקומו של סונג אם הוא ישאר לעונה הבאה זאת תהיה הפתעה מבחינתי. שמו של דויד לואיז מקושר לברצלונה לא מעט לאחרונה, ואולי הוא הפתרון של וילאנובה
אתמול: הרבה מזל לבארסה ששיחקה לא טוב והלכה אחורה בדקות האחרונות(אבל מסי זה מסי), גרנאדה שיחקה כדורגל מהנה ויש לה שחקנים טכנים. היא אולי הפסידה אבל המשחק הזה כמו הניצחון על ריאל מדריד - צריכים לתת לה המון אוויר להמשך. המפתח הוא לשפר כמובן את מאזן הבית שהיה הגרוע בליגה עד עכשיו. היום: עוד 'משחק ליגה' בו כריסטיאנו רונאלדו לבד אמור לנצח. צריך להמשיך בקצב כיבוש השערים. מקווה לראות את קאקא בהרכב ואת דייגו לופז רושם משחק ראשון ללא ספיגה, למרות שהוא מגלה יכולת טובה עד עכשיו כמובן. ראיו קבוצה מפתיעה וקשה שלא לחבב אותה, בטח גם בגלל עבודת הקודש בשבוע שעבר במשחק מול אתלטיקו - אבל היא לא אמורה להיות פקטור היום. לא מעניין שאלונסו לא ישחק. אני קצת מאוכזב האמת ממה שקורה עם מרסלו אבל כנראה שהבחור בכושר ממש גרוע. אם כבר נגעתי באגף שמאל - אני מניח שהתרומה ההתקפית לכאורה של קונטראו מול יונייטד הייתה די פוקס, לא משהו שכיח, נראה היום. לא תשמעו ממני אף מילה על היגואין\בנזמה, זה לא באמת משנה כרגע מי בהרכב למרות שאני כן רוצה לראות רצף של משחקים שהארגנטינאי בהרכב. אבל חשבתי על נק' אחרת - כולם מציינים לחיוב את השיפור של אוזיל בחצי השני של העונה, אבל אם תלכו קצת לוידאו ותראו את רוב הבישולים שלו - פשוט שיחרר את הכדור בזמן, לא איזו מסירה גאונית בין כמה שחקני הגנה. ובמילים אחרות: נורא קל לבשל שערים כשמשאלך יש תותח על כמו כריסטיאנו שאפשר למסור לו גם כדור גרוע שהמגן בפור של 10 מטר ממנו - וכריסטיאנו ישיג אותו במהירות. ובקיצור - יאללה, מול קבוצה כמו ראיו הגיע הזמן שעוד מישהו יסחוב. אוזיל או די-מאריה, במידה וישחקו. מספיק כבר עם כריסטיאנו ועוד עשרה, זה ממש שובר את 'המיתוס' שלי על הקבוצה החזקה בעונה שעברה למרות שההבדלים ברורים. האללה מדריד.
זה כל כך מעצבן לשמוע את שגיא כהן מפרשן..הבן אדם לא מבין בשיט.. סוף סוף סולדאדו חזר לכבוש..איזה בישול של דני פארחו.. מעניין איך המשחק היה מפתח אם לא היו מרחיקים את טינו קוסטה(עבירה מטופשת) בסופו של דבר..משחק פחדני של מאנזאנו..ולוורדה הימר נכון..3 נקודות לולנסיה.
שמח על הניצחון של ולנסיה, לא ראיתי את המשחק אבל עם ואלורודה חושב שההרכב הזה עם גוארדאדו ובלי קשרים אחוריים יעבוד לו הוא חיי בסרט. מוראטה כובש אחרי 2 דקות, בתור אחד שעוקב אחרי הנבחרות הצעירות של ספרד, לילד הזה באמת יש כשרון בשביל להצליח בריאל מדריד, טוב שמוריניו נותן לו צ'אנס. הזוי שאין לו עוד הופעות בנבחרת עד גיל 21, כי אני מקווה לראות אותו ביורו בישראל בקיץ. רק שופטים בספרד יכולים לתת צהוב שני על נגיעת יד לא מכוונת, ואחרי דקה שהם נותנים לו את הצהוב הראשון.
חזרנו לנצח בחוץ ועוד בלי שום הזדמנות ליריבה. אבל במוסקבה מחכה לנו בונקר שפלקאו לבד לא יחדור וקושטה לא יהיה שם. מקווה שסבוז'ה יציל אותנו. היום השופט נתן צהוב על עבירה על האורוגוואי והוא כאילו לא שם לב שמישהו נתלה עליו. אחד כזה לא צריך לרכב על סוס, סוס יכול לרכב עליו.
http://estaticos02.marca.com/albumes/2013/02/17/madrid_rayo/1361134760_extras_albumes_0.Xxx פחות אחד - כבר לא נחמד. פתחנו את המשחק בטירוף ואין לי ספק שלולא ההרחקה המטופשת של ראמוס זה היה נגמר גם ב-5-6. בסוף נאלצנו להסתפק בכדורגל דל חוץ מקאקא בערך ובמחצית שנייה רעה מאוד מבחינה התקפית - גם כרטיס אדום הוא לא תירוץ. השופט מביך, זה עובר כל גבול והצהוב השני - זה פשוט לא קורה - אבל חוסר האחריות של ראמוס מעצבן. אין לו כוח לרוץ אז הוא עושה את העבירה האידיוטית שמובילה לכרטיס הצהוב הראשון. השחקן היה קילומטר מהשער, מה הפאניקה? ההספק שלו עם סרט הקפטן בשבוע הזה כלל גם את הגול של וולבק. אולי לבחור קצת משעמם בכדורגל אז הוא מנסה לאתגר אותנו. בן 26 וכבר זכה בהכל - כפסע מהופעה מאה בנבחרת ספרד(2 יורו ומונדיאל), 3 אליפויות בריאל מדריד ועוד תארים משניים, מ"מ הקפטן וכן-הלאה. אם פפה היה משחק ככה הוא כבר היה מקבל בראש פי כמה מכולם. ההרכב של מוריניו היה נכון וגם כל ההחלטות. די-מאריה היה צריך להיכנס אפילו לפני במקום אוזיל כדי להוסיף תיאורטית מימד של מהירות ותזוזה, קאייחון גם שחקן שהוא כמו קרצייה עבור היריבים. מקווה שבנזמה יסיק לבד את המסקנות - פתח על הספסל למרות שהיגואין מושעה, אבד הקרדיט. מוריניו חכם כמובן, הוא ידע שגם אם טוטו תמוז יהיה ה-'9' היום אז ננצח ובלי קושי, מבלי לגרוע במוראטה. היה מבאס לראות את השלט עם המס' שלו אחרי האדום אבל זה עדיף אולי על מקרה בו קאקא היה מוחלף. כמה הערות קטנות לסיום: * משחק מאה למוריניו, והמאזן: 76 נצ', 13 תיקו ו-11 הפסדים. יחס שערים: 283-87. האמת שהפרצופים ותנועות הידיים המרובות על הספסל קצת חסרות לי ממנו. * קאקא - הוציא אותנו קדימה כמו שצריך עם כמה ספרינטים יפים, חבל שלא הצליח לסיים את המשחק עם שער. מעורר תיאבון עד לסיום העונה. אל תפתחו ציפיות - לא נראה אותו באולד-טראפורד או בקאמפ-נואו. * משחק ראשון שדייגו לופז שומר על שער נקי. קונטראו פנטסטי, אלביול לא הזיק, פפה ו-ואראן עם משחק נקי מטעויות(הילד גם בלם מצב בעיטה מסוכן מתוך הרחבה). * אוזיל ממשיך לא לבעוט לשער, באימונים זה קורה לפחות?
המאזן של ראיו ב49 משחקי הליגה האחרונים (כולל היום): 20 ניצחונות, 29 הפסדים, תיקו אחד (!). זה כל הסיפור. הם קבוצה הכי התקפית בליגה מבחינת הגישה שלהם ובשיטת שלוש הנקודות זה עובד לטובתם לאורך זמן (ביחס לעובדה שהם הקבוצה הכי קטנה ועניה בליגה בפער גדול), אבל מאד מקשה עליהם בהתמודדויות הישירות מול ברצלונה וריאל. יש משהו ספק מרגש ספק מגוחך, בלראות קבוצה עם תקציב של 12 מיליון יורו מנסה לשלוט במשחק בברנבאו.