מחזור 25 בליגת העל: מכבי נגד בית"ר, ברדה מול הפועל חיפה, סכנין וחדרה בקרב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏4/3/22.

1. Butragueño מנהלים

אז הבדיחה על חשבון הליגה שאנחנו ביתרון של 6 ממקום שני, מה אני אגיד לך....

אמרת שהסטטיסטיקה בסוף מתיישרת. אז אם בסוף העונה מכבי תל אביב תקח את האליפות זה גם סוג של "סטטיסטיקה מתיישרת". למה במקרה שלכם זה בסדר ומובן ו"עשיתם יותר ממה שאתם שווים" או "זה בדיחה על חשבון הליגה" ובמקרה שלנו זה פאדיחה שלנו. אתה רואה את הדברים בצורה מאוד צרה אני חייב לציין. ואני מאוד מתחבר למה ש @Nigel de Jong ניסה לרמוז לך. אתה לוקח את ב"ש כחסות לקבוצה שמובן מאליו שלא תקח אליפות והיא עושה יותר ממה שהיא שווה אבל את מכבי חיפה כפרוייקט של "זה בזיון אם זו לא אליפות עם הפרש 20 נקודות".

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון מחר ואתם 4 מהמקום הראשון שנשארו 11 מחזורים לסוף ולפני מכבי ת"א, נחותים נחותים אבל סיכוי ממשי יש לכם ככה או ככה.
    לא הייתי מהמר עליכם שתיקחו אבל אפילו לא להזכיר אתכם כמועמדים אפשריים לקחת אליפות זה עמה וגידור מגוחכים, אני גם בעיקר לא מאמין לך שאתה לא מפנטז מבוקר עד ערב על אליפות אפילו במצבכם הנוכחי.

Roma ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד רוני לוי הייתי באותה דעה שלך.
    עכשיו הכל פתוח,עדיין אנחנו לא יודעים איזה באר שבע נקבל אצלה ברדה ,לא צריך לזלזל בסגל שלנו הוא סגל טוב מאוד שלא נופל למשל מזה של מכבי תא השנה .

4. Raulito Madridista

מעניין מה היה היחס בווינר ערב המשחק הזה ושימו לב כמה דייקתי בהודעה פה בפתיחת דיון המחזור (נתתי את הדוגמא של המשחק נגד הפועל ירושלים). מכבי חיפה מתעקשת ליצור עניין בליגה, פאנצ'ר הזוי לכל הדעות. כבר הובילה, מול עשרה שחקנים, קבוצה לא ממש טוב. היו כמה משחקים שאצילי נתן את הערך מוסף לפני שהקבוצה נכנסה לכושר מפלצתי סביב פתיחת הסיבוב השני, וכמובן ששום דבר לא יהווה תירוץ. האמת שציפיתי לראות את שרי משחק בכנף אחרי הרבה-הרבה-הרבה זמן. ופה זה המקום להזכיר: מכבי חיפה מזייפת פחות או יותר מאז השישייה נגד אשדוד. וחרפה עבורי כאוהד הפועל תל אביב שהמשחק הכי קל שלהם לאחרונה היה נגדנו, התבטלנו.

מבחינתי לפחות כל איבוד נקודות כזה רק מעכב את האליפות של מכבי חיפה, גם אם הפועל באר שבע קיבלה חיים חדשים עם החלפת המאמן שהוא לא סתם מאמן אלא אהוב המערכת וכן הלאה ויש לו יותר עם מה לעבוד בהשוואה לפעם הקודמת. מכבי ת"א קצת רחוקה מדי, התעוררה מאוחר מדי. היא בהתלהבות, היא מנצחת, אבל היא לא טובה טקטית ובפלייאוף לדעתי זה כן יכול להתנקם בה. אף שחקן מהחלק הקדמי שלה לא פותח במכבי חיפה ולדעתי גם לא באמצע בהתחשב בכושר של כולם, למעט המפלצת בשני מיליון יורו.

5. alexshw Member

מכבי חיפה יכולה להפיל מהמרים, כי שוב רצפתה נמוכה ממש וביום נתון היא יכולה פשוט להחליט שהיא לא משחקת וזהו.

6. Telkiyski Member

נראה שמכבי חיפה יודעת להראות עליונות רק כשהיא מובילה 2-0 דקה 20, ואז זה כבר שיוטים בדר"כ.
    אם הם לא מובילים 2-0 בשלב מוקדם של המשחק - הכל פתוח.

גם כשהם נצחו אותנו ואת הפועל חיפה זה יכל להיגמר אחרת.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה יכול שלא להאמין... אני ריאלי ועם עיניים בראש, במידה וברדה לא מחולל ניסים עם הסגל הזה אנחנו מסיימים מקום 3.. ואתה מדבר על אליפות, מעלה גיחוך.
    4 נקודות ממקום ראשון זה אחלה, גם התוצאות שלנו היו מצוינות, כל זה לא משכנע יותר מהיכולת האומללה שלנו שנה שלמה.
    אליפות לא רלוונטית מבחינתי כי אנחנו פשוט לא ראויים לה, מכבי חיפה לא משכנעת אבל הציגה פיקים של כדורגל שבליגה שלנו הופכים אותה לראוייה, אנחנו רחוקים משם מאוד. אני חולם ומצפה לדברים שאני יודע שאני ראוי להם, לאליפות אנחנו לא ראויים כך שזה לא מעניין.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא ייחסתי בדיחה על חשבון הליגה ביחס לחיפה, אתה כנראה מנסה לקרוא משהו שאני לא כותב. רק ביחס לחולשה של באר שבע. חיפה עם כל חולשתה ראויה למקום הראשון כי היא הציגה פיקים מאוד גבוהים ואיכותיים של כדורגל בחלקים מעטים העונה, וזה כבר שווה הרבה בליגה שלנו.

הסטטיסטיקה יכולה וכבר מתיישרת בנוגע למכבי ת"א, עם זה אתה לגמרי צודק.

בנוגע לבאר שבע, עניתי בהודעה לפני כמה רגעים.

9. קשר שמאלי Member

אשכרה בבית גנבנו נקודות( 2 תיקו) מול הפועל ירושלים ונוף הגליל. לא חושב שאנחנו ראויים לאליפות יותר מאחרות

10. alexshw Member

בשביל לזכות בלוטו צריך למלא כרטיס. אתם לא מילאתם. אבל ללא שינוי מערך לנורמלי, היה נגמר 0-0 כנראה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בסוף מי שלוקחת אליפות הכי ראוייה, היו אולי 1-2 מקרים שהאלופה בארץ הייתה פחות ראוייה לכך מהמקום השני, זה לא תסריט שקורה בדרך כלל.
    גם תסריט מגוחך שבאר שבע תיקח אליפות יכול לקרות כן?
    חיפה פגיעה מאוד מנטאלית ומכבי ת"א מנצחת עם אופי יותר מאשר כדורגל. זה פשוט לא תסריט ריאלי . אם ניקח אליפות ביכולת כמו שהצגנו עד כה... כולנו נשמח באותה מידה כמו באליפויות הקודמות , מבחינתי אנחנו לא בתחרות כרגע, הלוואי שבפלייאוף נרגיש אחרת.

12. קשר שמאלי Member

למכבי חיפה יש מאמן יהיר מאוד, זו הבעיה הכי גדולה שלו ושלנו. הוא עשה עבודה מדהימה העונה עד לפני חודש בערך
    בחודש האחרון שוב קפץ לו הפפ למוח. הוא זקוק לפסיכולוג

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. Butragueño מנהלים

ברגע שברק בכר וויתר על כל הקישור שלו (רודריגז, אבו פאני, לביא ושרי) והכניס את מאור לוי, זה היה ברור שאנחנו נספוג. גם ככה היינו חשופים, מאוד לא מדוייקים, ונוף הגליל העיזה. מאור לוי רך, חלש, לא מדוייק, לא פיזי ולא מבין יודעת לעצור כדור. בסך הכל איזנו איתו את מספר השחקנים על המגרש. יהירות מאוד גדולה של בכר להכניס אותו ואת שהר. שלא נדבר על צ'יבוטה.

14. alexshw Member

בכר מאמן מעולה. הכי טוב שנולד בארץ. תמיד אומר. היהירות שלו מקשה על הקבוצה. אם הוא ממשיך עם היהירות, אני נפרד ממנו כבר בקיץ.
    מכבי חיפה צריכה להיות מערכת חזקה שתצליח עם מגוון מאמנים, כמובן זרים. צריך לדעת סוף סוף לעבוד באנגלית. לא צריך להתחנן לאף מאמן.
    אני לא אוהב את ההתנהלות שלו העונה. לי אישית נראה שהוא די שבע כבר בארץ ולא מרגיש אתגר.

15. DRORIKO Member

לא יודע מה זה "הכי טוב". לכל תקופה היו את המאמנים שלה. אם זה עמנואל שפר שלא רק שהעלה אותנו למונדיאל גם עשה מונדיאל מכובד למדי. אם זה דוביד על שלל תאריו וקלישאותיו, אם זה שלמה שעם כל הביקורת זה האיש המציא את מכבי חיפה, חד משמעית. כמובן אברם ודרור. אני חושב שברק איתם ברשימה, כדי להתעלות עליהם הוא יצטרך לעשות קריירה מצליחה גם בחו"ל.