מחזור 25 בפרמיירליג - ניצחון לארסנל, חוזרת לפיסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏1/2/08.

1. Xabi2Gerrard Member

אין מה לעשות, זה מה שנותר לנו כרגע בקבוצה, אז אני מנצל את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

FIVE TIMES BABY http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. ARSI Member

יונייטד או ארסנל, לדעתי אחת מהם תאבד נקודות במחזור הקרוב. משחק בלול הוא לא דבר פשוט נכון להיום, וגם ראינו את היונייטד מתקשה מולם בגביע. ארסנל איכותית, אך לא תמיד תכלית. שיטי אפורה, אבל יודעת לנצל מצבים לא רע (גם חרוז!).
    אני לא יודע אם זה מכוון, אבל זה שיש טוטנהאם -יונייטד והיה ארסנל-ניוקאסל פעמיים בתוך שבוע- פשוט משעמם. רעיון רע, מעורר פיהוק ומבלבל. מתאים לליגה הישראלית, שם ההתאחדות מנוהלת ע"י אדם שלא הייתי נותן לו לעשות בייביסיטר לכלב מחרסינה שלי, ולא למולדת הכדורגל.

3. Rudess Member

איך זה יהיה מכוון אם מדובר בהגרלה? הרי מי הבטיח בתחילת העונה כשלוח המשחקים פורסם, שיונייטד או ארסנל או טוטנהאם או ניוקאסל יעלו לשלבים האלה בגביע? הרי לוח המשחקים נקבע לפני תחילת העונה, והגרלות הגביעים נערכות לפני כל סיבוב בהתאם לקבוצות שעלו. זה אמנם הסתברות קטנה שיקרה מצב כזה אבל עובדה שזה קרה, וגם בשנה שעברה שיחקנו פעמיים תוך 4 ימים באנפילד בגביע הליגה ובגביע האנגלי. ואם כבר הבאת צמדים אז גם ווסטהאם והסיטי שיחקו בשבוע שעבר פעמיים אחת מול השנייה (בליגה ובמשחק החוזר בגביע).

ובקשר להתאחדות האנגלית, גם היא מנוהלת בצורה חובבנית. ראה את הפיטורים של מקלארן - ידעו מהר להעיף אותו בצורה אלגנטית, אבל אף אחד שם לא דאג לקחת אחריות גם ולהתפטר אחרי הכשלון הקולוסאלי של נבחרת אנגליה בקמפיין מוקדמות היורו.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא מסכים. הרי במה אשמים ראשי ההתאחדות בהדחה של הנבחרת? הם קבעו את ההרכבים המגוחכים? הם שיחקו בצורה פאתטית? לא ולא. זה שהם מינו את הכרוב לא אומר שהם צריכים להתפטר, הם לקחו מנג'ר לגיטימי מהפרמיירליג שכבר היה חלק מצוות הנבחרת, זה מינוי לא רע בכלל. זה שפתאום המנג'ר הזה החליט לעשות ניסוי כמה טעויות יכול מנג'ר לעשות-זו כבר לא אשמתם. ומגיע להם כל הכבוד על המינוי של הצוות החדש-קאפלו ופירס.

5. Gass12 Member

נעשה!!!!! להלן המייל...

To: sport@sport1.co.il
    אני מנוי בחברת הוט. צופה אדוק ומסור של הפרמייר ליג בכלל ושל מנצ'סטר יונייטד בפרט.
    .במהלך השנים האחרונות רכשתי את חבילות השידורים שלכם לליגה האנגלית
    או לחילופין מידי פעם משחקים בודדים.
    זכורני במשך השנים האחרונות ששידרתם את היונייטד די בקביעות וזאת מהסיבה הפשוטה
    שהקבוצה אותה אני אוהד משחקת את הכדורגל האטרקטיבי ביותר ומובילה את הפרמייר ליג בקביעות
    או בראש הטבלה או בצמרת.
    מאז התמנה אברם גרנט כמאמן צ'לסי החלטתם לשדר אותם ורק אותם בשידורים חיים
    כאילו אברם וצ'לסי וכל השאר אפס.ולא ממש משנה נגד איזו קבוצה צ'לסי מתמודדת
    אז בלענו פעם בלענו פעמיים שלוש .אבל לא עוד!!!! מהרגע שנודע לי שאתם לא מתכוונים לשדר את מנצ'סטר-טוטנהאם .בשידור ישיר
    ואתם שוב מעדיפים את אברם וצ'לסי והכדורגל הכ"כ לא יפה ולא אטרקטיבי
    על חשבון קבוצתי בעלת מספר האוהדים הכי גדול בעולם וגם בישראל.
    ועל חשבון טוטנהאם הקבוצה שלא נמנית על הטופ4 אבל מבקיעה אפילו יותר מצ'לסי.
    גמלה בליבי ההחלטה!!! הגזמתם!!!
    חציתם כל גבול של חוסר רגישות. ואני שואל למה?? מי הגאון אצלכם שהחליט שאברם וצ'לסי מעניינים יותר משאר הליגה? למה אברם והתחת מעניינים יותר מארסנל? מטוטנהאם? ממנצ'סטר יונייטד.
    אני מודיע בצורה הנחרצת ביותר. אם המשחק של היונייטד נגד טוטנהאם לא ישודר בלייב
    על חשבון צ'לסי שיועתק לשידור המוקלט הדחוי(דחוי תרתי משמע).
    אני מבטל את רכישת המנוי מכם. דרך הוט..ואעודד את כל חברי אוהדי היונייטד לעשות כמוני
    יתירה מזאת . אפרסם מייל זה בכל פורום אפשרי על מנת לתת הד גדול לשיקול הדעת המעוות שלכם.

6. George Best Member

gass,
    המשחק שלנו משודר מחר במלא והפריצות יהיו לפראטון פארק.

7. Gass12 Member

בטוח?

8. George Best Member

בטוח זה רק המוות והמיסים,
    אבל אני יכול להבטיח לך ב99%, צ'רלטון שלחו מכתב לאוהד יונייטד שהם ישדרו את המשחק שלנו והפריצות יהיו לפראטון, וחוץ מזה הם משדרים את פומפי - צ'לסי ב9:40 שזה עוד רמז, וגם בידיעות היום חבר שלי אמר לי שהוא ראה שהמשחק שלנו ישודר במלואו,
    בטוח במהלך המשחק בין שיטי לצרפת השדרים יעדכנו, ככה נהיה יותר חכמים.

9. Fergie's Legend Member

שמור את המייל שלך לפעם הבאה ולסיבה אחרת, גאסס12
    למרות שרצוי להכנס בהם על כל פיפס, סתם כי הם חארות.
    את הגבול הם עברו מזמן, וכל מילה כבר נאמרה על שרלטון.

10. Gass12 Member

סבבה. אתה אפילו לא מבין כמה פעמים נמחקו לי שורות במייל מרוב העצבים והוריד המרוקאי שלי.
    למרות שכבר התכוננתי לצפייה באחד מאתרי הנט.והכנתי מלאי קללות עסיסיות(שנגנזו חחחח)

11. Red Left Winger Member

יופי אז אם ככה לא צריך לנסוע למאש.
    הערוצים פתוחים בחינם השבת ואפשר לראות בבית.

12. Wave Member

זה בטוח אריאל?
    עד שאני נופל על שבת של משחק ליגה אני לא מתכוון לפספס את זה

13. George Best Member

אני לא מתכוון ללכת למאש, כי המשחק ישודר בצ'רלטון.
    הכי חכם לעשות זה לראות את השידור של השיטי מול הטריקולור ולחכות לראות מה יאמרו השדרים/יופיע על המסך, ככה יהיה מספיק זמן להגיב במקרה שהמשחק בליין לא ישודר במלואו.
    יהיה בסדר.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הפורום הגדול והעיקרי של אוהדי היונייטד בארץ ("תיאטרון החלומות") טוען שהם קיבלו מייל מצ'רלטון שמבהיר שיונייטד תשודר והפריצות יהיו לצ'לסי. מצד שני, אני לא זוכר את המייל במדויק אבל הניסוח שלו היה מעט "שכונתי" ולא מתאים לחברה שמתיימרת להיות הכי מקצועית בארץ.

ואם כבר הזכרנו צ'רלטון ומקצועיות, מנויי המקומון "העיר" יכולים לקרוא במדור הספורט של השבוע על מינויו של קווין קיגן למנג'ר טוטנהאם. מומלץ בחום.

15. Wave Member

טוב נו, מקווה שמחר אני לא אצטרך לבדוק מה הכי מהר שאני מצליח להגיע מהבית שלי למאש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx