מחזור 26 בליגת העל: מי תהיה בפלייאוף? הפועל נגד נתניה, חדרה - מכבי. מכבי חיפה בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/3/22.

1. Raulito Madridista

- קראתי חלק מהתגובות כאן במחצית המשחק של באר שבע, כמו 'המשחק הכי טוב שלנו מאז המסע באירופה עם ברק בכר' - נראה לי מוגזם מאוד וקצת הסתנוורות בגלל האיש על הקווים אבל זה מרגש ואני יכול להבין, ב"ש חד משמעית במאבק. כמובן שהיו דקות במחצית השנייה שהדברים קצת השתנו. אבל הנה ב"ש כובשת ממשחק ישיר ולא ממצבים נייחים ומשחק כזה - בדיוק מה שספורי (כולם דיברו על דור מיכה) היה צריך כדי לחזור לעניינים, למשל עם הכניסה הנהדרת שלו לעומק והסיומת הטובה יחסית. בצד השלילי - החמצה נוראית לניקיטה כשהיה לבד ברחבה.
    - ברק בכר ייזהר עם עומר אצילי, אני סומך עליו, הוא יודע שהחמרת הפציעה תהיה קריטית בפלייאוף העליון. לא פוסל שבית"ר ירושלים תעשה למכבי חיפה חיים קשים, אבל הירוקים יכולים להכריע את המשחק מהברקה אחת שהיא לא של אצילי נניח, חיפה מגיעה אחרי מעידה גדולה מה שיגביר את המוטיבצייה שלה. זה באמת זמן של שחקן אחר בירוק, בין אם שרי בעמדה קדמית, אולי חזיזה - לנצח את המשחק הזה.
    לגבי התואר, מכבי חיפה חד משמעית הקבוצה הכי טובה וזה בידיים שלה, גם אם היא בתקופה פחות טובה. לפלייאוף היא תגיע במוד הנכון מה שנקרא. והיא צריכה לנצח את מכבי פעם נוספת, להוכיח שהיא אכן שברה את תקרת הזכוכית הזו.
    בית"ר יכולה רק להודות על הטמטום של זיו אריה וששת הזרים (ששאלו על הרגע הגדול של העונה הסדירה - התלבטתי אם לבחור בזה או ב-2:3 הדרמטי של מכבי חיפה, כי זו טעות שאסור לעשות), זו יכולה להיות נקודת פז עבורה.

2. yedidel Member

אין אחידות והשופטים טועים המון, אבל לא הבנתי את הקשר בין תיקול לכדור (מוצלח יותר או פחות), למכה לשחקן שהמשחק בכלל לא משוחק

חייל שוקולד ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

היה פעם רוב לאוהדי חוץ בטדי במשחק ליגה של בית"ר?
    הכתרה של מכבי חיפה ב 2001? משחק ה"הרוש הודף" ב 2010? או שלא?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. עידן444 Member

מכה לשחקן... מי ישמע מה היה שם... דחיפה קלה ואז עוד מכה קטנה. משהו שקורה המון במשחק.במאבקי מיקום בקרן יש יותר אלימות מזה. מה שיפה פה מבחינת השחקן של הפועל שהוא אפילו לא ניסה לעשות מזה יותר ממה שזה כמו הרבה שחקנים שתופסים את הפרצוף ועפים לדשא גם אם בכלל לא פגעו בהם בפרצוף... לדעתי הוא בעצמו הבין שאין בזה כלום.
    2 צהובים כאלה תוך 3 דקות מרגיש לי יד מאוד קלה על ההדק ועוד כשבאותו משחק לא מפסיקים לכסח שחקן בכוונה בלי שום התייחסות של השופט. אין פעם אחת לדעתי שגויאגון קיבל כדור ולא מצא את עצמו על הדשא ובלט שזה בכוונה כדי להוציא אותו מהמשחק.

5. yedidel Member

לא ראיתי את הצהוב הראשון, ראיתי את הצהוב השני וזה היתה פגיעה בלי כדור שהמשחק לא משוחק. אפשר להתווכח על החומרה אבל זה לא קשור לעבירה שהיא תוצאה ממאבק על הכדור תוך כדי משחק

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור.
    קרה לנו לפחות פעמיים, פעם אחת בגלל הטירוף אצלנו על האליפות ופעם אחת בגלל בעיות אצלם.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיקי ברדה :)

Clock End Stand ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר אף משחק שבו לאוהדי ב"ש היה רוב בטדי.
    גם היום לא יהיה רוב לאוהדי מכבי חיפה אבל לא יהיה פער גדול לטובת אוהדי בית"ר.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין למכבי ת"א סיכוי סביר לקחת אליפות, פער של 3 משחקים בפלייאוף העליון הוא גדול מדי, הם יצטרכו לנצח את חיפה פעמיים וכמעט ולא למעוד במשחקים הנוספים. זה חסר סיכוי כמו שראינו לאורך כל העשור האחרון בפלייאוף(ומסביר למה מדובר בשיטה גרועה שפוגעת בתחרותיות).
    בגלל זה גם כתבתי בשבוע שעבר שאם בכר מפסיד להם דווקא את האליפות שיחזיר את התעודה.
    לב"ש יש סיכוי גדול יותר ממכבי ת"א, הם נכנסו במומנטום טוב יותר לפלייאוף, הפער קטן יותר והסגל מלא בשחקנים בעלי ניסיון שאמורים לשמור על קור רוח בפלייאוף. גם ב"ש לא באה משום מקום, הובילה את הטבלה בערך חצי עונה, חוץ מהתקופה הרעה שהובילה לפיטורי רוני לוי הייתם כל העונה בעניינים, אם תשמרו על הנקודות בטרנר זה יכול להיות שלכם.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה יכול להיות שלנו, ואת זה נדע יותר טוב אחרי שנראה איך ואיזה קבוצה ברדה מעמיד נגד נתניה וחיפה ב 2 המחזורים הראשונים, אם לא ננצח את נתניה זה די גמור ונתניה לחלוטין יכולה לנצח אותנו שוב.
    עם רוני לוי היינו בקריסה וזה היה חסר סיכוי, עכשיו זה על השולחן, זה מבחן של ברדה ונראה מה הקבוצה עושה מול יריבה טובה.

לגבי מכבי ת"א, יש להם את היכולת והאיכות לשייט מול סכנין, הפועל ת"א וגם נתניה, השאלה הגדולה זה המפגשים הישירים מול חיפה, הסיכוי שלהם לא בשמיים כי בכל תסריט זה בידיים של חיפה .

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

11. קשר שמאלי Member

הכל היה פתוח והכל נשאר פתוח. זה יהיה צמוד עד הסוף

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפשתי נתונים של אותם שני משחקים ולא מצאתי, אז יש מצב שאתה צודק ובגלל הגודל של טדי והעובדה שאתם מפוזרים ביותר מיציע אחד הזיכרון שלי הטעה אותי...

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע מכבי תל אביב במרחק של משחק וחצי, נראה מה יהיה היום בערב, אולי תפתיעו...

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

לא מבין איך אפשר לפסול אותם. המומנטום של חיפה ומכבי ת"א הפוך לחלוטין ולא לטובת מכבי חיפה.
    זה גם לא מומנטום של 3 משחקים (כמו ב"ש) אלא של חודש וחצי.

אני לחלוטין חושש. עד לא מזמן לא היה לי ספק שניקח אליפות, עכשיו אני מטיל בזה ספק עצום. אם חס וחלילה אנחנו לא מנצחים היום (אפשרי בהחלט) אנחנו בבעיה ענקית לדעתי.

לירן, Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  15. abcd Member

היינו רוב אבל כמובן עם כוכבית, במחזור הלפני אחרון של עונת הצ׳צ׳נים.
    יכול להיות שגם במחזור האחרון ב-2002/3 (היינו צריכים לנצח בשביל אינטרטוטו) אבל אז כל הקהל ישב במערבי אז קשה לי להעריך מי הביא יותר.

עידן444 אוהב/ת את זה.