מחזור 26 בליגת העל: מי תהיה בפלייאוף? הפועל נגד נתניה, חדרה - מכבי. מכבי חיפה בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/3/22.

1. הרצליה Member

ג'וש כהן לא עמד במבחן כי הליצנים של בית"ר לא הגיעו למסגרת.
    לפחות שתי החמצות ענקיות של בית"ר שהייתה שווה כאן נקודה.

2. zivmay Member

די כבר עם ההטרלות המביכות האלה, מילא היו הוכחות בכתב שאני באמת מאמין ש"הקבוצה שלי" בדרך לאליפות.
    זריהן מול שוער לקורה, פדידה במצב של מאה אחוז בועט כמו שחקן ליגה ג, והאסלביינק בהתקפה האחרונה, שגם הוא קיבל מצב לגול.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ממשיכים להראות רע מאוד כמו בחודש וחצי האחרונים.
    האמת שאם מסתכלים על מפתיחת העונה זה יותר זמן שיחקנו לא טוב מאשר שיחקנו טוב. חודשיים ראשונים רעים, חודש וחצי מצויינים ועכשיו שוב כבר חודשיים משחקים רע מאוד.
    בכר חייב להתעורר, הבעיה שאני רושם את זה כל שבוע וגם היום הוא היה בתרדמת.
    כולי תקווה שננצח בשבת ונלך בראש קצת יותר שקט לפגרה ולמאני טיים של הפלייאוף.

de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד הפסד ופציעה שכנראה מסיימת את העונה של בואצ'י.
    איזה מזל שנשארנו בליגה אחרי הניצחון על מכבי פ"ת.

5. oranfu Member

חחח "די עם ההטרלות המביכות", אמר...

הכדור של זריהן שהלך לקורה זה "מול שוער"? הוא בזווית קשה, עם ימין הלא קיימת שלו ואם הכדור לא פוגע ברודריגז (שסגר אותו) הכדור בכלל יוצא לחוץ.

המצבים שהיו לבית"ר זה אחרי הפריצה של שועה, המגן הימני שלהם שבעט בשמאל במצב טוב אבל שלח את הכדור מחוץ לאיצטדיון והנגיללה של האסלביינק (שזה לא מצב קל, אבל נגיד).
    היו לבית"ר מצבים והם היו צריכים להבקיע היום, אבל לא צריך להגזים.

האסלביינק בהתקפה האחרונה נחסם, מה הוא אמור לעשות אחרת? מנחם עשה שם תיקול גדול.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. קשר שמאלי Member

3 נקודות בשיניים ועם מזל. עדיין היו דקות במחצית הראשונה שנראנו כמו קבוצה, לא מספיק טוב אבל הרבה יותר טוב מאיך שנראינו במשחקים הקודמים. הכי חשוב שבכר הפנים שהקבוצה במשבר. נקווה לשיפור ממשחק למשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/22
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד מעט יגידו שהיינו צריכים להפסיד...אני באמת לא יודע איזה משחק ראו, אבל מבחינתי חוץ מהקורה לא הגיעה בית"ר להזדמנויות של ממש. אני מדבר על הצלות של שוער לא נגיחות מעל לשער כמו פלייטר. בתחילת המשחק זה היה לדעתי שרי שגם בעט בעזרת רגל מקומי לרשת החיצונית. משום מה לא מזכירים אותו...

המשחק היה חלש וניצלנו הזדמנות יחידה. מפה ולהגיד שניצחנו במזל זה שטויות.

8. oranfu Member

זה ששוער לא נאלץ לעצור כדור לא אומר שלא היו מצבים.
    הבעיטה של המגן (הרמן?) והשחקן הזה אחרי המסירה של שועה אלה מצבים טובים אפילו אם השוער לא נאלץ לעצור אותם.

היה משחק שוויוני בגדול, אנחנו ניצחנו על פעולה אחת גדולה של אבו פאני, הם לא השוו אחרי פעולה גדולה של שועה.
    זה ההבדל.

הרצליה ו-alexshw אוהבים את זה.
  9. G.B7 ירוק עולה

לא היינו צריכים להפסיד אבל היה משחק לא טוב, כבשנו, ולא ספגנו בזכות הרבה + המון מזל, היינו חשופים ולא דומיננטיים מספיק, במיוחד ככל שהמשחק התקדם במחצית השנייה.
    כן היו דקות טובות שצריך לקחת להמשך אבל הרבה מה לשפר. מקווה שהשער הראשון יפתח את הנצרה לצ'יבוטה ונראה ממנו את מה שמצפים ממנו אחרי פתיחה לא טובה.
    כל משחק הופך עכשיו לקריטי, סומך על הקבוצה שלי.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה לקחת מהמשחק אתמול,חוץ מהנקודות.
    הקבוצה חייבת להתעורר אנחנו נראים כבויים ועייפים. יותר מידי שחקנים נמצאים בירידה גדולה.
    חזיזה חייב לרדת לספסל,הוא לא פוגע כבר הרבה זמן,צ'יבוטה צריך לשחק על חשבונו. את אלפונס אני עדיין לא ממהר לשפוט,הוא בקושי חודש פה צריך לתת לו עוד זמן להתאקלם.

11. alexshw Member

הוא לא יותר טוב ממאבוקה. לא קיים בהגנה, לא מדויק בהתקפה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. קשר שמאלי Member

אלפונס ברביעייה אחורית הוא פיגוע מהלך, למרות שהוא היחיד בחלק האחורי שלנו עם משחק ראש נורמלי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי חיפה מתחילה לאסוף רצף מרשים של ניצחונות שהיא נראית בהם רע, זה כמתנה לאוהדים של חיפה שחששו שרק היריבות נראות חרא ומנצחות. מכבי חיפה ממשיכה לגרד נקודות שהיא לא ראוייה להן, אבל עדיין יש לה דרך ארוכה לעבור כדי להגיע לכמות נקודות כאלה שאנחנו צברנו.

חיפה הראתה ברצף קודם מה היא שווה בפיק שלה, ברגע שהיא תחזור ליכולת הזו יהיה קשה לעמוד בקצב, בטח כשכל משחק בפלייאוף צפוי להיות קשה. ברק בכר אשף בלהביא את הקבוצות שלו בזון לפלייאוף, יש תחושה שהכל פתוח, לברק בכר יש את הכלים לתת גז כמו שהוא יודע ולגמור את זה חד וחלק.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

14. Raulito Madridista

למכבי חיפה יש פחות 'נסיבות מקלות' למשחקים האלה שהיא מגרדת נקודות, בכל זמן נתון על המגרש יש לה הרבה מאוד כישרון גם ללא עומר אצילי (וגם השלשייה באמצע). ואתמול, משחק בטדי, לא משנה מה המצב של בית"ר, בגלל השם שלה - זה משחק בפרופיל הרבה יותר גבוה מאשר הפועל נוף הגליל בבית. גם בפלייאוף העליון קבוצות ישחקו הגנתי מול מכבי חיפה וזה יהיה מבחן לצ'יבוטה. אני מניח שאוהדים לא באמת עקבו אחרי מעלליו וזוכרים אותו כשחקן של מתפרצות בבני יהודה. לגבי אלפונס, בדקתי כמה פעמים לוודא שהוא לא בלם אלא באמת מגן. הוא מהיר אבל זהו. אני לא רואה הולכת כדור של מגן שבטוח בעצמו וכבר דהר ובישל שערים. הפס לא מספיק טוב, לחלוטין נופל ממאבוקה.

בשמונת המשחקים האחרונים מכבי חיפה כבשה 14 שערים. השיישייה נגד אשדוד היא חלק ניכר. שש פעמים היא כבשה פעם אחת. בחמשת המשחקים האחרונים יש לה שישה.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חיפה לא יכולה לנצח כל משחק 0-5. התקופה הרעה הגיעה והיא עלתה לה בלא מעט נקודות (נוף הגליל, ק"ש) אבל גם הצליחה לגרד ניצחונות חשובים.

סך הכל היא בעמדה טובה והפאניקה קצת לא מובנת. עדיין היא קבוצה סופר מוכשרת, אצילי יחזור (כן שחקן נפצע לפעמים זה מה יש) ואני מאמין שבפלייאוף הם יתחדדו.

עדיין לא רואה מישהו שיקח להם אליפות. יותר צמוד ממה שחשבתי, אבל עדיין יזכו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk