מחזור 26 בליגת העל: מי תהיה בפלייאוף? הפועל נגד נתניה, חדרה - מכבי. מכבי חיפה בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/3/22.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש פה משתמשים שנורא נורא הפריע להם שאני, ואולי כמוני אחרים, לא ספרנו את עצמנו כמועמדים לגיטימיים לתואר, זה הדיר שינה מעיניהם והיו בטוחים שמדובר בשקר גס/עמה או מה שלא יהיה.

אז הנה, אתם יכולים להיות רגועים ולישון הלילה בשקט, זה לחלוטין בידיים של חיפה, מכבי ת"א קבוצה מעט יותר טובה מאיתנו (מעט או הרבה או בכלל לא ניבחן במפגשים הישירים ), אבל כעת התחושה היא שאני לגמרי לא מבטל את עצמנו, אנחנו מצליחים לייצר משחק התקפה סביר פלוס, מגיעים למצבים ואם נצליח לשמור על היציבות בהגנה אנחנו לגמרי בעניין. כמובן שמאז שרוני לוי עזב אנחנו פוגשים רק קבוצות חלשות, המבחן האמיתי מתחיל עכשיו ואחרי 1-2 משחקים נדע סופית אם אנחנו שווים להיות במאבק הזה או לא. אז כרגע בהחלט יש ציפייה ותקווה שנוכיח שאנחנו כן שם, בניגוד לתקופת רוני לוי שפשוט ידענו שאין לנו קשר למאבק.
    מקווה שעכשיו כולם רגועים.

Sent from my SM-A025F using Tapatalk

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

אני גם עכשיו טוען שמכבי חיפה היריבה הראשית של עצמה.

EsheD, Clock End Stand ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  3. Love Is Red Member

מסכים.
    אתם פייבורטים ואם לא תקחו את זה זה יהיה רק באשמתכם.
    מחר למשל זה משחק שניצחון בו מקרב אותכם מאוד.
    להיכנס לפלייאוף עם פער של 4 נקודות ממקום שני ו6 ממקום שלישי זה פער שיהיה קשה לאבד.
    אבל פער של נקודה או 2 ממקום שני ו3/4 ממקום שלישי ואתם בבעיה

4. alexshw Member

היו את הנתונים של הטבלה הפנימית של מי שבפליי אוף עליון. למכבי חיפה עליונות ברורה. היא זלזלה בקטמון ונוף הגליל. כשלה לגמרי במשחק נגד ק"ש. יותר ריכוז ויותר הכנה ומכבי חיפה הייתה נמצאת בפער רציני. זה נטו בגללה.

5. Ajax Amsterdam Member

הקבוצות של בכר מגיעות לפלייאוף ואז פותחות מבערים. הכל תלוי בחיפה בסוף.

אמנם לא שיחקנו הכי טוב היום אבל שוב תקפנו , שוב יצרנו מצבים איכותיים. חזרנו להנות מכדורגל ונקווה שנמשיך להנות בפלייאוף

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה חושב שזו אליפות של מכבי חיפה להפסיד ואני מסכים איתך, הבעיה היא שכשאוהד של באר שבע שכותב את זה על חיפה... ישר סופג בוז וחיצים של הודעה של עמה ושהוא סתם מבלף דיעה כאילו כדי להכין את הקרקע לאליפות מפתיעה של באר שבע... יש פה כמה אוהדי חיפה שבאמת המאבק מכניס אותם ללחץ ולסרטים מיותרים. יש מציאות פשוטה, שלאנשים שונים יש דיעות שונות, חבל שלחלק קשה לקבל את זה.

7. alexshw Member

כל אחד ודעתו. אני מסתכל למה הקבוצה מסוגלת. איזה כדורגל הוכיחה שמסוגלת להציג ואיזה סגל יש.

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבילך (ובשבילי גם) זה סרטים מיותרים, עבורם הם ראו שנוף הגליל וק״ש והפועל ים יזמו קצת וההגנה שלהם חירבנה. רובנו לא אובייקטיבים, לא רוצה להכליל אבל תמיד כקבוצה אוהדי נתניה כאן נראו לי הכי אובייקטיבים וגם הם לדוגמא בקונצנזוס ששלמה דחף את סניור בכתף ולא בפנים.

אין סופר קבוצה בליגה הזו, אז כל מי שהוא לא אוהד חיפה רואה את זה כהכל תלוי בה, והם רואים את זה כבכר מתחכם, בן שהר זה הגיבוי לדוד, אצילי נפצע, ציבוטה זה לא זה, נטע לא חזר מהפציעה וההגנה חוליה חלשה.

אני מסכים עם אלכס שהיחידה שיכולה לחרבן את זה לחיפה זו חיפה עצמה, ואני מסכים איתך חד משמעית שהבעיטה שלוי קיבל פתחה את הכל מבחינתכם וכמובן הרצף של מכבי. אמרו כאן שבליגה הזו הכל זה עניין של מומנטום. אני חושב שבמשחקים הפנימיים בין המשולש מכבי חיפה תיקח את האליפות, מה שכן, המומנטום הנוכחי יהפוך את בלומפילד וטרנר להרי געש מלאי אמונה וזה יחדור לשחקנים.

de Middenweg ו-לירן אוהבים את זה.
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כשכתבתי סרטים לא התכוונתי לחשש למאבק, שזה בסדר גמור ולגיטימי להיכנס לסוג של לחץ מהמאבק כשאתה יודע שאתה ראוי לתואר, זה לגיטימי. סרטים התכוונתי כשכל הודעה הייתה חשודה מראש כלא אובייקטיבית רק בגלל זהות הכותב, אבל באמת יש פה שלל משתמשים כאלה בטח לא רק של חיפה וגם של באר שבע. לפעמים זה מעייף. הלוואי שהמאבק יהיה חם.

10. yedidel Member

יכול להיות פלייאוף מרתק
    ומצד שני הסיפור יכול להיגמר כבר במחזור הראשון שלו

Love Is Red ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אנחנו נקבל עוד הרבה דרמה. (תן לי מחר לעבור בשלום ואז אדבר בחופשיות על הפלייאוף...)

שלושת הראשונות יכולות לנצח אחת את השנייה, אבל יש עוד שלישייה שבכיף ירצו להרוס. הפועל ת"א תרצה בכיף להפריע לחגיגות אפשריות של היריבה העירונית. בקטע הזה אני שמח שאין יותר דרבי חיפאי בפלייאוף...

בוא נגיד ככה. הרמה לא גבוהה והשיפוט אסון כך שאני משוכנע שנקבל גם פה עוד הרבה ויכוחים סוערים...:p

oranfu, EsheD, Ajax Amsterdam ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חד משמעית.
    הכול תלוי בנו,ואם נצליח לחרבן את זה,זה יהיה חתיכת קלון.

oranfu, alexshw, Ajax Amsterdam ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. עידן444 Member

הטענה שלי היא פשוטה ואני חושב שכולם כאן יסכימו איתה- אין אחידות! וזה מאוד בולט לי במקרה של מכבי נתניה עם הצהובים והאדומים(בעיקר הצהובים כי לגבי אדומים בעידן ה var זה מרגיש שבאופן כללי יוצאים הרבה יותר אדומים על גלישות שפעם לא היו מזכות באדום.
    לא נראה לי סביר שעל שחקן של מכבי פ״ת לפני שבועיים נגדנו מרחמים וכך גם על אלחמיד אתמול אבל רז שלמה מקבל שני צהובים כל כך קלים(בראשון אני אפילו לא בטוח שהיתה עבירה וכפי שרשמו פה לגבי השני- על דחיפות כאלה ממש לא תמיד נותנים צהוב ועוד שני ושהראשון כל כך פרווה- לפעמים זה פשוט יד קלה על ההדק) כאשר מנגד קבוצה יריבה עושה שוב ושוה עבירות על שחקן(פארפה) במה שנראה מכוון לגמרי ועל פי הנחיה מחדר ההלבשה כדי להוציא אותו מהמשחק, מה שגם הצליח במידה רבה בשל הכתף התומכת שנתן השופט לתוכנית החיסול ״החיסול״ הגאונית של רפואה. אפילו בפנדל זה הרגיש שאם השחקנים שלנו לא קופצים על השופט ודורשים אדום הוא אפילו לא הולך לתת צהוב.
    אין סיבה שלא אחשוב שהשופט בא עם נטיית לב מהבית.
    זה קטע עם הפועל... גם מהגביע הודחנו שנה שעברה מולם מאחד הפנדלים ההזויים שראיתי נגד אלמוג כהן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/22
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@EsheD
    אם ב"ש יזכו באליפות זאת לא תהיה חתיכת קלון. הקבוצה מהדרום היתה לאורך כל העונה באיזור שלנו. זה שהיכולת שלהם לא תמיד היה משהו לא אומר שמבחינה סטטיסטית הם תמיד איימו עלינו. אם מכבי ת"א תיקח אליפות גם אנחנו וגם ב"ש צריכים לעשות בדק בית. בליגה חלשה כמו הישראלית פער של מעל לעשר נקודות אמור להיות מספיק. לא יודע מה היה השיא, אבל זכור לי לפחות שלב אם 11 נקודות הפרש.

מכבי חיפה צריכה הערב לתת תשובה לקבוצות שמאיימות עליה. אצילי ככל הנראה ישחק ואני חושש שהוא שוב ייפצע. לי יש הרגשה שכמו ביותר מקרים השחקנים חוזרים יותר מדי מהר לשחק. בסוף הערב נראה מה הנזק....

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עידן444
    אין אחידות גם במקרים קטנים וזו בעיה קשה. במשחק של מכבי חיפה בסמי עופר מול נוף הגליל השופט לא שלף בשלוש מקרים ברורים כרטיס צהוב לשחקני נוף האורחת על משיכת חולצה. בחצי השני הוא הרחיק שחקן בצהוב שני אחרי שדווקא חזיזה עשה את העבירה. לפעמים אני באמת מקבל את הרושם כאילו יש שופטים שעסוקים בהימורים בלתי חוקיים.

אין אחידות והשופטים פשוט טועים בצורה קיצונית. עם או בלי הואר.